iPhone tekstiviestit ei toimi

Txtiviestittely californiaan ei onnistu: iphoneni ruutuun tulee normaalisti ilmoitusikkunaan viesti näkyville, vaan kun koitan sen avata niin se katoaa. Jää vain aktiivisuutta osoittava ratas pyörimään tekstiviestitilaan. ?  Myöskään lähettämäni viesti ei jää näkyviin itselleni!

Kommentit

• Hei Tapio!

Koskettaako tekstiviestiongelma vain yhtä numeroa vai onko sama ongelma kaikkiin numeroihin tekstiviestiä lähettäessä? Koska vika on alkanut?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Vaihdettiin juuri joulun alla dna:lle kaikki liittymämme. . .
    Yksi kotimaan numero temppuili viime viikolla myös.
    Nyt kun se aktiivisuusratas on pyöriny ulkomaan numeron viestis melkei vuorokauden, asia on näköjään korjaantunut. Kaikki viestimme näkyvät oikein ja järjestyksessä. Näyttää toimivan.
    Vika ilmeni myös siellä amerikan päässä.

Tapio
  • Nyt laitoin testiksi viestin sinne ja kuulemma tulee mukaan ylimääräsiä kysymysmerkkejä tekstiin.
    Tapio
  • Käytätkö nyt siis iMessagea toiseen iPhoneen viestiä lähettäessä vai onko kyse tavallisesta tekstiviestistä toiseen puhelimeen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Norm tekstiviesti, blackberry toisella, mulla iphone6
    Tapio
  • Kuvat ei myöskään mee läpi.
    Tapio
  • Ah, niistä ylimääräsistä kysymysmerkeistä: ne kuulemma tulee mun ääkkösistä! 😅
    Tapio
  • Meidän MMS-viesteille ei ole valitettavasti tukea Yhdysvalloissa joten näiden saapuminen perille ei ole taattua, kuvien suhteen kannattaakin käyttää esim. jotain pikaviestinsovellusta kuten Whatsappia
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • blackberrystä on tullut uusiohjelmistoversio  10.2.1
    Tuomas Raatikainen