Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Iphone X ennakkotilaus ja saatavuus

Hei,

Nettikauppanne näytää että iphone x spce gray 256gb on hyvin saatavilla, niin pitääkö tämä paikkansa, että jos nyt tilaan puhelimen niin saan sen 3.11?
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Tilasin ite perjantaina 27.10 noin klo 12:30 jo X:n osaatteko yhtään arvioida mahdollisia toimitusaikoja? Muilla operaattoreilla onkin jo olemassa keskustelupalstat joilla asiakkaita infotaan näistä ennakkotilauksista 😀
 • Taitaa noi tomitusajat olla noin aikoja.Ehkä arvioita.
  Riippuu paljolti,mikä on tavarantoimittajan saatavuus.
  Valmistaja --> Maahantuoja --> Tukkuliike --> Jälleenmyyjä -> Asiakas.
  Puhelimet toimitetaan tilaajille  tilausjärjestyksessä.
  Saatavuus myyntialoituksessa rajoitettua.
  Aloitetaan 3.11.17 saatavuuden mukaan.
  Mikään ei ole niin varmaa,kun epävarma.

  https://postimg.org/image/2q3ehlmg6j/
 • Hei Kristian!

  iPhone X laitteen saatavuus on erittäin rajallinen näiden myyntiintulopäivänä joten emme myöskään voi luvata että tiettyyn aikaan tehty ennakkotilaus varmistaisi laitteen saapumisen. Kaikki laitteet toimitetaan kuitenkin tilausjärjestyksessä aina sitä mukaa kun tuotteita saadaan laitevalmistajalta
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hei!
  Eli ette siis itsekään tiedä tuota puhelimen saatavuutta. Koen melkoisen harhaanjohtavaksi tuon tekstin nettikaupassanne ”on hyvin saatavilla”. Tähän lankesin itsekin ja toivon, ettei tuo teksti ollut täysin paikkaansa pitämätön.
 • Koskas saa sitten tietää saako teiltä tilatun puhelimen tuolloin 3.11? Saako siinä tapauksessa 2.11 kyseiset henkilöt seurantakodiit toimitukselle vai kunka?
 • Ihan hyvä että täällä on keskustelua asiasta, hyvin vähän informaatiota tuntuu ikävä kyllä olevan saatavilla. Mitä eilen keskustelin yhden asiakaspalvelijan kanssa, hän sanoi että kun toimitukseen lähtee puhelin niin silloin pitäisi saada seurantakoodi. Mutta siitä taas että saako sen puhelimen jo 3.11 niin ei ole kukaan osannut sanoa, pitää toivoa parasta.
 • Saako dna:lta muka seurantakoodin puhelimelle?

 • Hei Eve!

  Seurantakoodin saa tekstiviestillä siinä vaiheessa, kun puhelin on lähenyt meiltä matkaan. Ne ennakkotilaajat, joille puhelin ehtii perjantaiksi, saavat seurantakoodin viimeistään huomena torstaina.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei jos on saanut tänään seurantakoodin ja viestin että tilauksesi on nyt postitettu nii kerkeekö se siis huomiseksi?
 • Hei Jenna!

  Jos olet tänään saanut seurantakoodin niin tuotteen pitäisi ehtiä sinulle perille jo huomiseksi.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Jännää. Kuvalinkissä ylempänä DNA ilmoittaa toimittavansa tilaukset järjestyksessä. Tilasimme kaverin kanssa saman kokoonpanon puhelimet minä 31.10 ja hän 1.11 ja hän sai viestin, minä en. Mitä on tämä mainostamanne paska jos kerran ei edes pidä paikkaansa? 😃
 • Ai toimitusvahvistus viestit vai 😃 Mä tilasin jo ekana päivänä, ja sain vaan viestin että myöhästyy 😃
 • Ei vaan lähetystunnus jolla seurataan paketin matkaa postissa.
 • Ai siis ootte tilannut 31 ja 1 päivä X:n ja toimitus perjantaina?

 • Kyllä, kaverini tilasi eilen ja nyt laittoi kuvan kun seurantakoodiviesti puhelimessa
 • Voiko paketti ehtiä Lappiin huomiseksi kun seurantakoodissa ei lue vieläkään (torstai klo 16.25)  mitään muuta kuin "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille"? Saa kyllä olla aikamoinen pikapaketti että ehtisi.
 • Miten on mahdollista että joku eilen tilannut on nyt jo saanu toimitukseen 😃
 • Erikoista sekoilua tämä on. Sain DNA:lta tekstiviestin jossa kerrottiin puhelimen saapuvan perjantaina. Perään tuli toinen viesti jossa toimituksen ilmoitettiin viivästyvän. Siitä hetki eteen päin ja kolmas viesti jossa kerrottiin toisen viestin olleen virheellinen ja puhelimeni saapuisi perjantaina. Seuranta koodia ei sitten kuitenkaan ikinä tullut.
 • Aatokselle vastattuna, tämä siis nimenomaan sama minkä itse haluaisin tietää 😃
 • Mikähän tässä on homman nimi kun seurantakoodi on tullut, mutta posti ilmoittaa koodilla saman kuin ylemmässä viestissä "lähetys ei ole vielä saapunut postille". Meinaako se posti saada lähetyksen joskus vai haenko aamulla kilpailijan liikkeestä puhelimen ja perun teiltä tulevan?
 • Mistä johtuu se, ett viesti jossa sanotaan että puhelin toimitetaan 3.11. On tullut mutta ei seurantakoodia kuitenkaan?
 • Mikä ihmeen ennakkomyynti se tämmöinen on, että ilmoitetaan, että puhelimet toimitetaan tilausjärjestyksessä ja sitten niitä myydään suoraan liikkeestä Vantaalla??
 • Ostettu tossa aamulla vantaalta 😀 Mahtava puhelin! Kiitos hyvästä palvelusta DNA:lle
 • Ja Jussille kommentoin, että jokainen operaattori on muutamassa myymälässä myynyt tänään pienen erän. Myös esim Gigantti on saanut pienen erän jonka se myy tänään kivijalkamyylöissään.
 • Tänään sain tietää, että koko DNA on saanut lähetettäväksi vain 25 iPhone X:ää. Tieto siis DNA myyjältä. Näin suurelle yritykselle ei kummosempi..

 • Te, jotka saitte ostettua suoraan myymälästä; olitteko ennakkotilanneet puhelimen? Kävin tänään kahdessa myymälässä eri puolilla kaupunkia, kun aspassa sanoivat, että niissä olisi puhelimia jäljellä. Ensimmäisessä sanoivat, ettei ole myynnissä tavallisille asiakkaille, vain ennakkotilaajille. Toisessa eivät myöntäneet, että olisi puhelimia saapunut. Kun sanoin, että aspan mukaan pitäisi yksi olla, se löytyikin ja sitäkään ei minulle myyty. Miten on mahdollista, että yksi asiakaspalvelija toteaa, että olisi ostettavissa, muttei sitten olekaan? Luulin, että ennakkotilaajille lähetetään varastolta suoraan postitse..
 • Siis dnalla puhelimia oli rajattu erä myynnissä suoraan raision myllyssä ja vantaan jumbossa. Näistä liikkeistä sai X:n jonottamalla.
 • Eli ennakkotilajaat saavat puhelimensa niiden jälkeen jotka eivät ole ennakkotilanneet... Järkevää toimintaa
 • DNA lähetti tekstiviestin 1.11. että äksä lähetetään minulle 3.11. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Onko muut saaneet vastaavaa viestiä?
 • Täällä sama juttu Hannu!
 • Kävin 28.10 tilaamassa puhelimen ja vielä ei mitään kuulunut. Dna:lla aika hassu käsitys ennakkotilauksista jos kaupasta saa ostaa ennen kun ennakkotilaajat puhelimensa ovat noutaneet.
 • Itse tilasin puhelimen heti kun ennakkotilaaminen oli mahdollista. Ei ole puhelinta kuulunut. Porukka saanut kaupasta hakemalla puhelimia ja netistä edellispäivänä tilanneetkin on puhelimia saanut.

  DNAn ”ennakkotilaus” on kyllä täysi fiasko. Näin niitä asiakkaita menetetään. Itse ainakin siirrän puhelin- ja nettiliittymän Dnalta Elisaan.

  Elisan asiakaspalvelu toimii ja sieltä kysymyksiin saa vastauksia.
 • Minäkin jätin useampaan dna liikkeeseen varauksen mutta mistään ei kuulunut. Vasta perjantaina 3.11 kyselin mikkelin powerista että sattusko niillä olemaan puhelinta ja kyllähän siellä vaan oli. Hain sitten omani sieltä lauantaina.
 • Voisiko joku DNA PALVELUNEUVOJA (asiasta tietävä) osallistua keskusteluun ja kertoa meille, jotka olemme viime viikon puolivälissä saaneet "haamutekstiviestin" jossa sanotaan että "toimitus ei viivästy ja iPhone X toimitetaan teille 3.11.", että mitä tekstiviesti mahtaa tarkoittaa. Olen pariin otteeseen tiedustellut asiaa DNA aspasta, mutta vastaus on ollut todella ympäripyöreä. Keskustelu on päättynyt siihen kun asiakaspalvelija on alkanut kauppaamaan uutta liittymää.
 • Hei!

  Kaikki ennakkotilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä sitä mukaa kun laitteita saadaan varastoon, kuten on siis aikaisemminkin tässä ketjussa kerrottu. Myynninaloituksessa laitteita meni muutama kappale myyntiin myös kahteen eri DNA Kauppaan sillä halusimme tarjota myös mahdollisuuden hankkia laitteen "jonottamalla" heti myynninaloituspäivänä. Ensisijaisesti pyrittiin kuitenkin saamaan mahdollisimman monelle ennakkotilaajalle laite toimitettua jo perjantaiksi.

  Koska ennakkotilauksia on kuitenkin suuren kysynnän vuoksi paljon eivät laitevalmistajalta myynninaloitukseen saadut laitteet valitettavasti kaikille ennakkotilauksen tehneille riittäneet. Näin ollen toimitus tulee siis joidenkin osalta viivästymään ja laitteet pyritään toimittamaan kaikille ennakkotilaajille niin pian kuin mahdollista sitä mukaa kun uusia laitteita varastoon saadaan. Laitteen osalta oli toki jo ennakkotilaus vaiheessa mainittu ettei toimitusaikaa pystytä vahvistamaan. Kun postin seurantakoodi on lähetetty niin toimituksen seuranta onnistuu omatoimisesti.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Kyllähän niitä nettisivujen mukaan meni useampaan kuin kahteen kauppaan. Esim. viime perjantaina aamulla sivunne näyttivät, että 256 SG -mallia oli saatavilla kolmesta kaupastanne (minulla ruutukaappaus tallessa) ja muistaakseni joitakin muita malleja vielä paljon useammastakin. Lisäksi netistä löytyy ainakin yksi kertomus 2.11. tilatusta puhelimesta, joka toimitettiin vielä 3.11. Mutta hämäävin on varastosaldo, joka on vihreällä ja sanoo, että laitteita hyvin saatavilla nettikaupasta. Ei kai se kovin hyvin ole, jos todellinen saldo on nolla?
 • Minulle sanottiin DNA asiakaspalvelusta, että nettikaupassa x:n kohdalla lukeva ”laitetta hyvin saatavilla” tarkoittaa sitä, että heillä ON varasto täynnä puhelinta ja että se ei ole heiltä loppumassa. En kuitenkaan tiedä miten paikkansapitävä tuo väite on, koska olen puhunut ainakin viiden eri asiakaspalvelijan kanssa saaden jokaiselta eri tietoja.
 • Ongelmana monesti on se, että eri tahoilta tulee erilaista ja keskenään ristiriitaista infoa (enkä tarkoita pelkästään dna:ta tai X:n tilauksia). Itselle riittäisi mainiosti, että kerrottaisiin tilanne selkeästi, esim. että voi ennakkovarata ja ennakkovaraukset toimitetaan tilausjärjestyksessä ja että lisäksi erä puhelimia toimitetaan myytäväksi kauppoihin ja että niitä ei voi ennakkovarata. Ja sitten vielä päivitettäisiin tilannetta ja kerrottaisiin todellinen varastotilanne sekä jonkinmoinen ennuste seuraavien erien tulevista toimituksista. Paremmin sitä aina jaksaa odottaa, kun tietää missä mennään ja kokonaisuus näyttää hallitulta.
 • Sekin on tosi juttu että jotkut ovat saaneet iphone x:n tilaamaalla sen nettikaupasta ennekuin monet monet ennakkotilaajat 😀
 • En tiedä muuta kuin että Elisalla sanottiin että seuraava erä toimitettaisiin ennakkotilaajille noin 2 viikon sisällä. Onko sama DNAlla? Olisi kiva saada jotain informaatiota
 • Itse soitin tänään aspaan ja tilasin luurin x space grey 256Gb, palvelija lupasi puhelimen parissa päivässä kotiin. Keskusvarastolla oli kuulemma hyvin puhelinta saatavilla.
  Saa nähdä pitääkö dna lupauksensa...
 • Täh? Onko noin? Tilasin itse 27.10 noin kello 12 eikä ole vieläkään lähetetty? Ja he lupaavat lähettää tilausjärjestyksessä...
 • Minä myös tilasin x:n aspan kautta, sen pitäisi tulla nopeammin kuin puhelin jonka ennakkotilasin.
 • Oletteko saaneet jo lähetystunnukset tai viestin että paketti on lähtenyt postille ?
 • Asiakaspalvelija sanoi että ei tulisi tilausseurantaa, vain ilmoitus kun kun puhelin postissa noudettavissa. Vielä ei ole tullut kuin tilausvahvistus, en tiedä dna käytäntöä miten infoavat puhelimen toimituksesta.
 • Minä en oo ainakaan saanut mitään tietoa omasta paketistani.
 • Itse soitin just asiakaspalveluun ja sanoi että ei voi pitää paikkaansa että nyt tilanneet saisi tällä viikolla että ennakkotilaajille tulee ensin ja että ei näy varastossa yhtään mutta ilmoittaa kuulemma minulle kun selvittää asian vielä kunnolla
 • Kuulemma jotkut olivat viime viikolla tilanneet iphone x:n nettikaupasta ja saaneet sen viime viikon perjantaiksi. Minullekkin tätä suositeltiin ja tilasin omani kaupasta viime viikon perjantaina vaikka ennakkotilasin sen aikaisemmin. Tämä tieto ja neuvo suoraan DNA asiakaspalvelusta.
 • Kyllä on sekavaa tää DNA toiminta..
 • Itsekin selvittelin tilannetta Dna:n aspan kanssa ja ilmeisesti on niin, että jos olet jättänyt tilauksesi ennakkotilausaikana suoraan liikkeeseen, etkä Dna:n verkkokauppaan, olet eri jonossa. Mistään et saa tietää, milloin laitteita on tulossa. Onnea! Jotenkin olisi kuvitellut, että olisi ennakkotilaaja riippumatta siitä, missä on tilauksensa tehnyt kunhan sen on tehnyt ennakkotilausaikana, mutta näin ei ilmeisestikään ole.
 • Itse tilasin sen DNA verkkokauppasta ja äskön kun soitin uudestaan selvitti että tilaukseni on käsitelty että odottaa vain koska tuotetta saapuu lisää varastoon ja sanoivat että ennakkotilaajat on ensin ja ne ketkä ovat tilanneet ennakkotilauksen jälkeen kestää vielä paljon pidempään
 • Aika erikoista palvelua aspassa!! Itse kun soitin aamulla sinne niin ko. Herra kysyi erikseen esimieheltään että onko puhelimia saatavissa tällä hetkellä. Voi olla toki mahdollista että kalastavat tällä tavoin myös asiakkaita ja toivovat että lunastavat puhelimen vaikka saapuisi myöhässä, kuten epäilen että nyt niin on käymässä. Olen tilannut puhelimen myös toiselta operaattorilta mutta harmikseni en saanut sita 3.11 joten otetaan ensimmäisenä saapuva 😀
 • ”Kaikki ennakkotilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä sitä mukaa kun laitteita saadaan varastoon, kuten on siis aikaisemminkin tässä ketjussa kerrottu.”

  Kuten tässä ketjussa on jo aikaisemmin kerrottu, ei noin olla toimittu ja juuri se tässä on ongelmana. Itse tilasin heti kun ennakkotilaaminen oli mahdollista. Tilausvahvistus on tullut 27.10. klo 10.08. DNAn  ennakkotilaus aukesi vasta klo 10.06.

  Tiedän ihmisen joka tilasi saman mallin iPhone X:n keskiviikko iltana (1.11.) ja hän sai puhelimen julkaisupäivänä.
 • Ihan sama mitä he siellä sanoo, kun tämä juuri mistä olen itsekin kertonut on totta. Tottakai ne voi siellä kertoa mitä tahansa ja uskoo ken tahtoo! 😀
 • Millon Eve tilasit aspan kautta omasi? Ilmoita jos tulee seurantaa tai toimitusilmoitusta...
 • Tilasin omani 3.11. Sanoivat tosiaan tulevan ensi viikolla eli tällä viikolla.. Juu ilmotan jos tulee jotain tietoa!
 • Ei voi pitää paikkansa, että uudet tilaajat saavat nopeammin. Taitaa aspa vain katsoa, että netti näyttää saldoa mutta todellisuudessa ei ole. Jos tämmöset pääsee ohi niin peijoona..
 • Mietin tässä että oonko menny samaan kusetukseen, tilasin siis Xn 2.11. ja kun kyselin tilauksesta sanottiin että se on jo käsitelty ja lähetetty samana päivänä. Tällä hetkellä kuulemma odottaa logistiikassa postittamista. Aspasta sanoivat myös, että voin luottaa siihen että puhelin tulee tällä viikolla. Uskoiskohan tota.
 • Selleri, mistä kyselit tilauksestasi kun sait tietää että se on käsitelty ja lähetetty? Onko sinulle siis jo tullut seurantakoodi?
 • Soitin aluksi aspaan kun huomasin, että tuota 256GB oli saatavilla ja 64GB (jonka tilasin) kohdalla oli tyhjää. Tiedustelin onnistuuko vaihto jos 64GB ei ole saatavilla ja vastasivat, että ei onnistu koska tilaus on jo käsitelty ja lähetetty.

  Kysein chatin kautta vielä kaks kertaa, ekalla kerralla sanoivat, että on käsitelty ja lähetetty ei vielä siis siirtynyt postiin joten siksi ei seurantakoodia. Tokalla kerralla vastaus oli, että on siirtynyt logistiikkaan ja seurantakoodi tulee tekstiviestillä kun Posti ottaa paketin haltuun.
 • Eli ei siis ole seurantakoodia vielä, soittaessa arvioivat, että tiistai-keskiviikkona olisi perillä.
 • Okei kiitos vastauksestasi Selleri.
 • Minulle puhelin saapui luvatusti 3.11. Eli kiitokset DNA:lle, vaikka tuossa tiedottamisessa vähän ongelmia olikin ja postin seurantakoodikin tuli 3.11. Kannattanee muuten tsekata kotivakuutuksen ehdot. On meinaan varsin kallis tuo näytön lasi. Paikallisesta huoltoliikkeestä totesivat, että heidän sisäänostohinta ko. lasille on yli 700€.
  Nimim. melkein jo tippui
 • Paikallinen nyrkkipaja on ilmeisesti puhunut höpöhöpöä koska Applen kautta huoltohinnat ovat huomasti halvemmat.

  Kannattaa unohtaa nämä iTapsat yms nyrkkipajat joiden huollattamana saat sekundalasin plus menetät applen takuun.
 • Mikä tässä saatavuudessa on nyt totuus? Tilasin perjantaina 3.11. Iphone X 64GB silverin kun asiakaspalvelu chatissa kerrottiin, että puhelinta löytyi tuolloin pe 3.11. klo 13 suoraa nettikaupan varastosta. Vieläkin DNA nettikaupassa näkyy tieto: Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.
  Omaan osto päätökseen vaikutti ratkaisevasti tieto, että puhelinta on saataville suoraa varastosta. Kerrottiiko minulle väärää tietoa ostopäätöstä tehtäessä?
 • Kyllä kerrottiin. 30.10 tilattu ja vielä odotellaan varmaan 2-3viikkoa, saa nähdä.

  Miten voi luulla saavansa 3.11 julkaisu päivänä osamaksulla myyvältä operaattorilta puhelimen kun niitä on 1 viikon jo saanut tilailla?
 • Jos asiakaspalvelusta kysyy puhelinten saatavuutta, he vain katsovat samalta nettisivulta josta sinäkin, ja näin ollen kertovat että puhelinta on hyvin saatavilla.
 • Jos DNA:n asiakaspalvelija chatissä 3.11. sanoo, että puhelinta on varastossa saatavilla ja vielä nettisivulla näin lukee niin etkö silloin itse luulisi saavasi puhelimen heti, Niko?
  Lisäksi puhelin on ostettu kertamaksulla. Perjantaina puhelimen pystyi tilaamaan kertamaksulla.
  Haiskahtaa kusetukselta koko touhu. Tilauksia otetaan sisään asiakkailta joille uskotellaan väärällä nettisivu tiedolla ja vielä kun chatissa asiakaspalvelija vakutteelee samaa asiaa, ei hyvä! Pitänee peruuttaa koko tilaus ja tilata puhelin suoraa Appleta...
 • Eilen asiakaspalvelija sanoi minulle ettei kukaan aspasta pysty näkemään paljon niitä on varastolla ja minä tilasin 27.11 ja sanoi että se on käsitelty mutta niitä ei ole varastossa enää koska ei ole kerennyt lähteä mulle tilaus
 • Olen itse tänään puhunut kolmen eri asiakaspalvelijan kanssa saaden jokaiselta tiedon, että puhelinta ei yksinkertaisesti ole varastossa. Minäkin olen saanut vaikka minkälaista tietoa tässä viikon sisällä, mm. että puhelinta on paljon varastossa ja sen pitäisi saapua tällä viikolla minulle. Se vaikutti ratkaisevasti myöskin minun ostopäätökseeni. Ja kysyin myös että onko tietoa milloin seuraava ”erä” puhelinta on dnalle tulossa, ja sain vastaukseksi, että puhelinta on maailmanlaajuisesti hyvin vähän saatavilla, näin ollen heillä ei ollut tietoa ollenkaan milloin puhelinta heille saapuisi. Minullekkin pari eri asiakaspalvelijaa puhelimessa kertoi, että jotkut saivat puhelimen viime viikolla 3.11 kun tilasivat sillä samalla viikolla sen nettikaupasta. En ymmärrä senkään asian logiikkaa, sillä itse ennakkotilasin puhelimen myös ja luulin että ketkään eivät mene ennakkotilaajien edelle. Tiedä sitten, että miten kauan puhelinta todellisuudessa joutuu odottelemaan.
 • Ainakin Elisa,Telia ja Power saa viikolla 46 seuraavan erän Power keskiviikkona ja Telia sen viikon perjantaina. Milloinhan sitten DNA...
 • Niin, itsekin olen kuullut että juuri yllämainitsemasi paikat saavat sitä piankin. Dnalta tosiaan ei osattu kertoa ollenkaan milloin sitä heille tulee, jota ihmettelen, koska miten Elisalla yms muilla on tietoa sitten.
 • Jep luulisi että myös DNA saisi koska muutkin saa ja Elisa ilmoitti että 2 viikon sisällä ennakkotilaajille pitäisi  tulla
 • Mulla on kuopion power liikkeeseen varaus iphone x 64gb space grey, sanoivat että tällä viikolla tai viimeistään ensi viikon alussa tulisi. Perun varauksen kun sain suoraan liikkeestä lauantaina. Jos on halukkaita tuolle mun varaukselle niin saa ilmottaa. Kyseessä siis kertamaksulla maksettava.
 • Peruin myös kaikki muut tilaukseni sillä minulle kerrottiin, että voin olla varma tästä toimituksesta tällä viikolla. En ymmärrä millainen järjestelmä kertoo tilausten jo lähteneen jossei koko tuotetta ole alunperin edes ollut olemassa? DNA on johtanut kuluttajia harhaan valheellisella tiedolla nettikaupassa ja valehtelu on jatkunut jopa niin pitkälle, että aspa moneen otteeseen vakuuttelee paketin lähteneen jota ei alunperinkään ole ollut olemassa.
 • Selleri, eli sinullekkin siis luvattiin tuote jo täksi viikoksi? On se kyllä kun minullekkin luvattiin tuote jota ei ole edes ollut olemassa. Juuri siksi päätin suosia DNA:ta kun luulin sen täältä kohtuullisessa ajassa saavan. Joka toinen asiakaspalvelija sanoo että tuote tulee pian, sitten toinen sanoo et menee vielä kauan niin kuin minulle tänään sanottiin että 3.11 tilaamassani tuotteessa meneekin pitempään kuin luvattu vaikka juuri toinen aspasta sanoi sen tulevan minulle nopsaa 😀 Voisikohan joku DNAlta osallistua tähän keskusteluun ja kertoa mikä on homman nimi.
 • Juu toki ”voit olla varma” sanoi chatti eilen, äsken kun kyselin chatistä niin oli ihan eri ääni kellossa. Ihan sama mitä sanoi niin pahoittelut, en tiedä miksi joku niin on sanonut, puhelimet toimitetaan tilausjärjestyksessä, ja kaikkea muuta satuilua mitä ollaan jo tässäkin langassa kaikki kuultu DNAn suusta.
 • Etkai kerennyt perua aikasempaa ennakkotilaustasi ?
 • Kyselin myös chatin kautta ennen julkaisua onko puhelinta mahdollisesti kaupoissa, chatistä neuvottiin odottamaan kunnes aamupäivällä pompula Xn kohdalla muuttuu vihreäksi ja silloin pystyisin varaamaan tuotteen kaupasta mikäli sitä hyllyssä on. Tämä ei siis pitänyt paikkaansa, kun pompula muuttui vihreäksi näkyi siitä toki missä tuotetta oli saatavilla ja jopa kuinka monta kappaletta, varaus kauppoihin oli vaan otettu pois käytöstä. Mahtaa Denan chatissä pyöriä kunnon improteatteri.
 • Mulla oli tilauksia muissa paikoissa joissa toimitus veny pitkälle. 
 • On niin surkeeta tämä että ei mitään järkee
 • Minulle tuli juuri seurantatunnus! Tilasin noin 11aikaan silloin kun ennakkotilaus aukesi.
 • Niin on, tämän pimittämisen ja valehtelun takia jäin nyt jumiin tämän tilaukseni kanssa josta saa joka päivä eri tietoa. Sillä välin kun Dena uskotteli mulle, että ovat laittaneet jo tulemaan, olisin luultavasti jo asioinut muualla.
 • Mira, minkä mallin tilasit? 64GB vai 256GB? Hopea vai harmaa?
 • Olen samaa mieltä kanssasi Selleri, ilmoitathan jos tilanteesi muuttuu? On kiinnostava tietää miten tämä muilla etenee.
 • Maito, 64gb harmaana!
 • Juu, ilmoittelen tänne jos jotain tapahtuu 😃
 • Kovin on keskustelussa ollut hiljaista järjestävän tahon taholta. Voisiko siis Dna ottaa kantaa ja kertoa, miksi ristiriitaista tietoa on ollut niin paljon ja mikä on se todellinen tilanne?
 • Mulle saapui puhelin aamulla!
 • Ite tilasin 256gb silverin 2.11. Tänään kyselin asiakas palvelusta asiasta kun näyttää olevan sivujen mukaan varastossa ja sanoi että olikin, mutta toimitusaikaa ei pysty vahvistamaan, kun pitää niin monelle toimittaa. Ja vielä että lähetämme järjestyksessä asiakkaille. Eli saman tarinan varmaan kaikki saanu.
 • Mira, mä tilasin Elisalta klo 10.06 saman puhelimen ja näyttäisi tulevan vasta viikkojen päästä.Yritin sitä ennen tilata DNA:lta tasan 10.01, mutta näytti puhelimien olevan loppu ja niitä ei saanut tilattua. Olisi pitänyt kokeilla myöhemmin 🙁
 • Mulla käi tuuri, kaveri tilasi suoraan applelta, puhelimeen saatuaan totesi että liian iso hänen käteensä seiskan jäljiltä joten möi sen minulle suoraan. Sain vielä nahkakotelon ja panssarilasin päälle kun olivat valmiina ostettuna. Nyt vaan perumaan elisan ja dna tilaukset 😀
 • Jarkko, kiva kuulla 😀 Onnittelut
 • Mä tilasin kans sillon 3.11, kun menin lankaan ja luulin et Dna:lla olis. Maksoin koko summan heti. Sit meni pari päivää ja tuli viesti et tilaus on hylätty, suurinpiirtein et osta kaupasta. Sain korjattua asian, mutta jouduin lähettelemään maksukuitteja sun muita Dna:lle, oon varmaan tippunu siinä jonossa ton takii vaikka kuinka kauas, et saa nähä koska tulee puhelin.
 • Mitä tarkoittaa et tulee tilaus hylätty? En oo koskaan kuullu et tolleen voi edes käydä varsinkin kun on jo maksanu sen? Onpa jännä tilanne
 • En tiiä! Ja kun ei oo taustalla edes mitään maksuhäiriöitä sun muita. Olis kiva kuulla edes joku arvio, missä oma tilaus mahtaa mennä...
 • Jos sulle ei oo tullu vielä seurantakoodia niin voit soittaa DNA asiakaspalveluun ja sieltä kysyä että voiko ne tarkistaa missä vaiheessa heillä toimitus on. En oo saanu seurantakoodia vielä ja ku soitin dnalle ja kysyin niin minulla se oli käsittelyssä vielä. En kyl siis vaa tiiä mitä se meinaa. Mut siis sieltä saat ainakin jotain tietoo
 • Minulle tuli ainakin hetki sitten viesti, että tilaus lähetetty ja seurantakoodi myös postille. Postin sivuilta ei ainakaan vielä tuolla koodilla löydy mitään 🙁
  Tilasin laitteen 27.10. n.18. aikoihin.
  Pitää kyllä harkita vielä, julkisuudessa olleiden tietojen mukaan puhelimessa olisi kuitenkin aika paljon ongelmia ja  kun niitä vertaa yli 1000 euron hintalappuun.
  Saakohan avatun tuotteen vielä palauttaa jos ei olekaan tyytyväinen?
 • Käsittelyssä tarkoittaa, että tilaus on vastaanotettu ja käsitelty. Odottaa tod näk Dna:n varastoon puhelinta lähetettäväksi. Se koska Dna saa puhelinta ja kuinka paljon tilauksia on sisällä ja missä jonossa oma tilaus, on mysteeri.
 • Eikös siinä oo 14 vrk palautusoikeus vaikka puhelinta ois käytetty? En oo tosiaan varma tästä korjatkaa jos olen väärässä. Ok kiitos tiedosta Niko.
 • Mun puhelin lähetettiin tänään  tilasin 27.10
 • AK, turhaa tän puhelimen takia hätäilet 😃 mulla on ollu tää perjantaista asti ja hands down paras puhelin mitä oon koskaan käyttäny. Ei mitään ongelmia, tuut varmasti pitämään omastas 😀
 • Mulla just muutama minuutti sit tuli seurantakoodi postille, mutta kun meen postin sivuille ja syötän koodin se herjaa vaan että ei löydy lähetystä. Kai se sitten ei oo vaan vielä kirjattuna postille. Tilasin 27.10 neljän aikoihin 64gb silverin.
 • Jos seurantakoodi on tullu ni se päivittyy sinne postin sivuille kyllä piakkoin. Kiitti tiedoista! Nyt tiedetään ainakin se et DNA postittaa vähän myöhempään tehtyjä ennakkopäivän tilauksia.
 • seurantakoodi tuli
 • Oho, eli nyt ollaan jo 3.11 tilattujen toimituksessa?
 • Mulla ei vielä mitään. 2.11. 64GB SG.
 • Joo. Sain juuri seurantakoodin ja asiaa itsekkin ihmetellessä soitin asiakaspalveluun ja tosi on että puhelin on jo mulle tulossa.
 • Onnea Eve! Toivottavasti täs vaihees eivät enää juksaa 😃
 • Itse tilasin 27.10 noin 16.00 aikaan eikä ole vielä mitään kuulunut.
 • Laittakaa mitä mallia ootte tilanneet. Se selkeyttää tilannetta kans.
 • Sekin toki vaikuttaa minkä on tilannut. 4 eri mallia joten maininta mikä malli lähtenyt tulemaan helppais muita katsomaan missä menossa. Hopea 256gb itsellä tilattuna ja en usko että lähtee ens viikolla vielä edes kun 5.11 vasta tilattu,
 • Sanottakoon vielä sekin, että vihreät pampulat Dnan verkkokaupasta ovat Xn kohdalta hävinneet.
 • tilasin space grey 64gb. Viime viikolla tuli vain viesti, että tilauksenne viivästyy. Sen jälkeen ei oo sitten kuulunut mitään.
 • Kiitos Selleri 😃 Joo toivottavasti eivät juksaa, juoksen toki heti ensin tänne kertomaan mikäli niin kävisi 😃 Ja tilasin 64gb Silver. Voi johtua myös siitä että saan sen jo nyt, koska kuulemma sitä on ollut helpoiten saatavilla!
 • Ainiin ja oon unohtanu sanoo että ku puhuin aiemmin tällä viikolla dna asiakaspalvelija kanssa (:D) niin heillä kuulemma liikkuu tavara tiistaisin ja torstaisin ni silloin voi odottaa mahdollisesti saavansa viestin seurantakoodista
 • Eli 64GB Space Greyta joutuu varmaan odottelemaan ensi viikkoon. 😃
 • Itse tilasin 64GB harmaan 27.10 noin kello 16 ja puhelin on matkalla minulle
 • AINIIN ja vielä senkin oon unohtanu tänne sanoa että eilen puhuin myöskin asiakaspalvelijan kanssa kun pistin heille toissapäivänä viestiä että miten on mahdollista että te ette tiiä millon teille tulee uusi erä ja muualla tiietään niin sieltä soitettiin sitten mulle että oon ihan oikeessa siinä että he eivät oo yhtä hyvin asiakkaitaan infonnu ja lupas et asia menee eteenpäi ja lupasivat petrata mm. infoamisen kanssa.
 • KAtsotaan koska 4.11 tilattu 256gb silver lähtee liikenteeseen.
 • On se vaan jotensakin erikoista, että chatin puolella saa kommentteja ja vastauksia, mutta tänne foorumille, jossa tieto palvelisi samalla kertaa monia ihmisiä, ei Dna:lta tahdo saada tietoa tilanteesta.
 • Hei kaikki!

  Apple iPhone X on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja valmistajalla on haasteita vastata kysyntään. Toimitamme ennakkotilaukset tilausjärjestyksessä sitä mukaan, kun saamme tuotteita. Arvioimme iPhone X:n saatavuuden parantuvan loppuvuoden aikana. Emme pysty vahvistamaan tai arvioimaan yksittäisten tilausten toimitusaikoja.

  Etämyynnin tilauksista asiakas saa tekstiviestillä seurantatunnuksen, kun hänen tilauksensa toimitetaan. Myymälöiden kautta tehdyistä varauksista ollaan asiakkaaseen yhteydessä, kun tuote on noudettavissa myymälästä.

  Olemme toki saaneet laitteita enemmän kuin 25 kpl. Toimitamme tavaraa kaikkina arkipäivinä, emme pelkästään tiistaisin ja torstaisin. Laitteet toimitetaan asiakkaille sekä myymälöihin heti, kun saamme niitä valmistajalta.
  Tällä hetkellä toimitetaan tilauksia seuraavasti:

  Apple iPhone X 64 Gt Silver - toimitetaan 5.11.2017 tilauksia
  Apple iPhone X 64 Gt Space Grey - toimitetaan 27.10.2017 tilauksia
  Apple iPhone X 256 Gt Silver - toimitetaan 30.10.2017 tilauksia
  Apple iPhone X 256 Gt Space Grey - toimitetaan 27.10.2017 tilauksia
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Ilkka, miten onnistuu mallin vaihtaminen?
 • Pakko sanoa et nyt ottaa pannuun! Tilasin 5.11 64gt silverin. Jouduin maanantaina perua sen ja tein uuden tilauksen aspan chatin kautta, että saan turvapalvelun. Nimenomaan silverin! No tilausvahvistuksen tarkistettuani, huomasin et siellä lukee kuitenkin space grey, ja nyt tänne infotaan et silveriä toimitetaan 5.11 tilanneille ja sg 27.10.. eli saisin kohta omani, mutta DNAn aspan mokan takia en saa sitä väriä minkä tilasin enkä vielä pitkään aikaan!!
 • IPhone ei tarvitse virustorjunta ohjelmaa jos semmoisen siihen otit ja sen takia peruit alkuperäisen tilauksen. Nuo muutkin turvapaketin asiat on iPhonessa ihan vakiona.
 • En tietoturvaa ottanutkaan, vaan sen vakuutuksen! En haluu maksaa miljoonia näytönvaihdosta ku ekan kerran lentää käsistä tonnin puhelin Mul on nykyseski ja pienempi omavastuu ku vakuutusyhtiöillä eikä se palvelu nyt ollu se pointti, vaan se et mun tilaukseen tuli väärä väri enkä saa sitä koko puhelinta nyt hetkeen, aspan mokan takia.. ei se väri niin merkityksellinen siinä oo, molemmat on hienoja. Mut ymmärrät pointin..
 • 28.10 tilattu iphone x 256gt silver ei ole paljon mitään mistään kuulunut että aika outoa että nyt sit jaetaan jo 30.10 tilanneille.
 • Hei Juiz!

  Mikäli olet tehnyt tilauksen jo aiemmin ja haluat vaihtaa mallia, niin se onnistuu asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan kuitenkin, että siinä tapauksessa toimitusaika osaltasi on pidempi koska menetät paikkasi tilausjonossa.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei palveluneuvojat!

  Haluaisin tietää miksi silloin 27.10 n klo 10.05 kun kauppa rupesi toimimaan Dna järjestelmä antaa tekstin: Tarkista postinumero, verotuksellisista syistä, emme valitettavasti voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaalle.... JA KYSEESSÄ on HELSINGIN 00270 postinumero! Miten voi olla mahdollista???? Ennakkotilaus on sekuntipeliä, samalla meni mahdollisuus tilata muualta ajoissa, Dna:n mokan takia... IPhone X 256gt silver...
 • Kyllä tämä Dna:n palvelu on kaikin puolin mahtavaa. Tilasin 27.10. iPhone X 256 Gb Silverin. Sain toimitusvahvistuksen, että iPhone X 256 Gb:n tilaus vastaanotettu ja kaikki ok. Torstaina 2.11. puhelin ilmoitti tulostaan ja perjantaina 3.11. hainkin paketin postista. Paketista paljastui iPhone X 64 Gb!
  Otin heti yhteyttä asiakaspalveluun ja monen päivän pomputtelun jälkeen, sieltä vaan todettiin, että sori, palautapas väärä puhelin niin voidaan tehdä uusi tilaus, kunhan väärä puhelin on ensin tullut perille Dna:lle. Uusi tilaus laitettiinkin sitten jonon hännille. Saatan saada oikean iPhonen hyvällä tuurilla ennen joulua.
  Täysin Dna:n munaus ja näin sitä hyvitellään.
  Ymmärrän, että kyse on vaan puhelimesta ja kaikille sattuu virheitä, mutta tämä ei ole tapa jolla virheitä korjataan ja asiakkaita palvellaan.
  Että kiitosta vaan tuhannesti!
 • Onko mitään päivitys? Onko teille tulossa täällä viikolla lisää puhelimia? Telia on saanut viime viikolla lisää ja täällä viikolla uudelleen, ne arvio että jos kaikki pelaa ne saavat ennäkövaraukset hoidettu marraskuun loppussa. Onko meillä mitään toivomuksia saada ennen kk.n loppussa?
  Tilas 3.11 iltapaivällä 264GB space grey.
 • Kiitos aiemmasta päivityksestä DNA Ilkka!. Niitä olisi kiva saada jokseenkin säännöllisesti jotta tietää paremmin milloin pääsee X:n makuun.
 • Miten lie 64gb space greyn toimitukset eli tilattu 28.10?
 • 4.11 tilattu 64gb space grey. Kauan mahtaa vielä kestää?
 • DNA Ilkka jos ei tiedon kaivaminen ole kauhean työlästä tai jopa viitsit vähän nähdä vaivaa asian eteen. Niin laita ihmeessä vastaavia aikataulu tietoja useamminkin,  kuin edellisessä postauksessasi. Asiakkaat täällä olisi varmasti paljon tyytyväisempiä, kun olisi jonkunlainen tuntuma siihen missä mennään.
 • 27.10 enakkotilattu Tampereen Turtolan DNA:sta heti aamusta. Onko mitään tietoa koska laitteeseen pääsisi käsiksi?
 • Kovin tarkkaa tietoa laitevalmistajan toimitusaikatauluista ei iikävä kyllä tässäkään vaiheessa ole, mutta uusia iPhone x -eriä saadaan toimitettua asiakkaille viikottain. Space Gray -värin osalta jatkamme vielä ensimmäisen ennakkotilauspäivän 27.10. tilausten toimittamista, iPhone X 64 Gt Silver mennään jo 5.11. tehdyissä tilauksissa. Tilanne etenee hitaasti mutta varmasti ainakin vielä tämän kuun ajan.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Tänää tuli seurantakoodi 8.11 tilatusta iphone x silver 64.
 • Hyvä kuulla, Abc! Tänään on saatu taas reilu satsi puhelimia matkaan. 😀
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • 8.11 silver,

  Pitikin tilata space grey ‍♂️ 30.10.....
 • Mikäs tilanne mahtaa olla X 256GB Silver kanssa?
 • Mitä äxä mallia teiltä on tilattu eniten?
 • Juicz: iPhone X 256 Gt Silver osalta toimitukset jatkuvat tällä viikolla 30.10.2017 tehtyjen tilausten osalta. Aivan ajantasaista tietoa ei ole, onko näitä saatu jo matkaan vai joudummeko vielä odottamaan puhelimia laitevalmistajalta.

  Tarkempaa tilastotietoa eri mallien kysynnästä ei valitettavasti ole, mutta ilmeisestikin tuo Space Gray on ollut väreistä suositumpi.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • 5.11 tilattu IPhone X silver 256gb, tänään seuranta koodi. Jännä nähdä tuleeko oikea puhelin
 • Lähetystunnus saatu 256GB Silver. TIlattu 4.11
 • 5.11 tilattu 256 silver ja koodi tuli
 • 6.11 tilattu 64 GB space gray. Onko mitään hajua koska mahtais tulla?
 • Jomppa, tilasin 64gb space greyn 30.10, ei vielä täälläkään koodia.

  Silvereitä toimittavat nopeammin.. noh, SG o siistimpi väri 😀
 • 10.11. Tilattu 64gb silveri tänään tuli seurantakoodi.
 • Tuleeko teille DNA noita luureja useampana päivänä viikossa? Kun tänään tuntu luureja lähtevän hyvin liikenteeseen. Tässähän toivo elää jottako vielä tällä viikolla natsaa jos näin hyvin tavara liikkuu....
 • Miten jos on varannut myymälästä 29.10 Iphone X 256gb Silverin niin milloin se tulee sinne?
 • 6.11. Tilattu 64GB Silver tuli tänään. Arvostan, olisin joutunut peruuttamaan tilauksen muutaman päivän päästä, koska olen poissa maasta, nyt saa lomakuvat uudella kännykällä!
 • Etämyynnin tilausten osalta on toimitettu puhelimia seuraavasti:

  Apple iPhone X 64 Gt Silver - toimitetaan 8.11.2017 tilauksia
  Apple iPhone X 64 Gt Space Grey - toimitetaan 28.10.2017 tilauksia
  Apple iPhone X 256 Gt Silver - toimitetaan 31.10.2017 tilauksia
  Apple iPhone X 256 Gt Space Grey - toimitetaan 29.10.2017 tilauksia

  Kaikkia malleja on siis saatu hyvin liikkeelle ja toimitukset jatkuvat sitä mukaa kun saamme uusia eriä laitevalmistajalta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • koskas sitten on saatavilla 27.10 varattuja puhelimia jotka on tehty liikkeestä käsin.
 • Myymälöiden inventaarioiden vuoksi myymälöiden ennakkovarausten toimitukset ovat hiukan etämyynnin toimituksia jäljessä.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei tilasin 27.10 iphone x space greyn, eikö ole vieläkään tullut seurantakoodia?
 • Ei ihan paikkaansa pitävä voi tuo toimituslista olla sillä täälläkin meitä on 3 jotka saanut toimitusvahvustuksen 256 silver mallille ja tilattu marraskuun puolella. Huomenna selvinnee onko oikea luuri paketissa.
 • Moro, tilasin 256Gb Silver 4.11. illalla ja eilen tuli päivällä viesti, ja tänään hain postista.
  Oli oikea puhelin, väri ja muistin määrä 😀
 • Hei! Tilasin Space greyn 64gt iPhone X:n 27.10 klo.19.27. Sain sähköpostin tilauksesta heti perään ja maanantaina sain litannian muita sähköposteja tilaukseen liittyen. Miten voi olla, että toimitetaan jo 28.10 tilauksia, kun en ole vielä saanut omaani.
 • Hei Freija!

  Mikäli et vielä ole saanut lähetystunnusta tilauksestasi, olethan tilanteen selvittämiseksi yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Kiitos!
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Ida onko mitään tietoa milloin teille tulee seuraava eriä laitevalmistajalta?
  Kiitos.
 • Olisi ollut reilua kertoa paljon aiemmin ettei myymälästä kannata niitä tilailla. 27. Päivä porista tilannut ja ei ole vissiin mitään tietoa koska tulee ja nettikaupasta tilanneille toimitaan jo myöhempiäkin.
 • Joku.        Olen aivan samaa mieltä. Tuntuu , että itse kaupasta tilanneita kohdellaan ala arvoisemmassa asemassa kuin nettitilaajia, joka on harvinaisen ärsyttävää. Oli viimeinen kerta tun tilaan itse kaupasta yhtään mitään kun homma menee tälläin
 • Mulle sanottiin että kaikki menisivät samaan tilausjonoon, riippumatta siitä mistä on tilannut. Vaan eipä tainnut niin mennä...
 • Tilattu riihimäeltä 27 pv noin kello 13:30 64gb space grey... eipä oo mitään kuulunu vaik 28 pv tilattuja toimitellaan jo... aika helvetin loogista sanoo et toimitetaan tilausjärhestyksessä, senverran itekki tajuun et nyt asia ei näin mene. (Y)
 • Kuopion powerissa oli myynnissä suoraan hyllystä saatavilla iphone x jokaista mallia:D
 • Tuskimpa oli kuitenkaan 😃
 • Noita on Powerilla ollut pitkin suomea hyllyssä ka on eselleenkin
 • Hei palveluneuvojat. Missä vaiheessa nuo ennakkotilukset menevät? 29.10 tilattu 64gb space grey.
 • Hei Tony!

  Kun puhelimia saadaan laitevalmistajalta, jatkuvat Apple iPhone X 64 Gt Space Grey -mallin toimitukset 28.10.2017 tehdyistä tilauksista.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Osaatte kyllä kertoa koska NETISTÄ tilaajat saavat puhelimet mutta osaatte kyllä ohittaa kaikki kysymykset LIIKKEESTÄ tilattujen suhteen... olen ollut DNAhan erittäin tyytyväinen vuosien varrella, mutta tämä sotku alkaa käymään pikkuhiljaa hermoille...
 • Kyllä näin on, pitänee varmaa tilata netistä nyt nii sen varmasti saakin joskus...
 • Kun sen space grayni 256 maksoin jo 3.11, mutta tipuin jonosta kun dna ilmoitti että hae myymälästä ja jouduin sitä sotkua selvittämään että pääsin edes jonoon takaisin. Eli en edes tiedä missä kohdassa olen. Niin kauanko menee, jos pyydän rahat takaisin ja ajan täältä eteläsuomesta kuopion poweriin hakemaan omani? Ajamisen osaan kyllä ajoittaa, mutta siinä että saisin rahat takaisin, kun koen olevani huijattu. Tuotetta dnan mukaan piti olla hyvin saatavilla silloin kun tilaukseni tein.
 • Raisionkin powerissa näytti olevan suoraan hyllyssä jotain
 • Tilasin eilen nettikaupasta silver 256:sen. Sain siitä puolen tunnin päästä tekstiviestillä lähetystunnuksen ja tänään tekstiviestin postin noutoilmoituksen. Onkohan siellä todella tilattu tuote noudettavissa...?
 • Hain Porin powerista suoraan hyllystä puhelimen. Saatte pitää varaussysteeminne.
 • Päivitystä toimitustilanteeseen:

  Apple iPhone X 64 Gt Silver ja Apple iPhone X 256 Gt Silver kaikki ennakkotilaukset on nyt toimitettu.

  Apple iPhone X 64 Gt Space Grey osalta mennään 28.10.2017 tilauksissa ja Apple iPhone X 256 Gt Space Grey kohdalla toimitetaan tällä hetkellä 30.10.2017 ennakkotilauksia. Näiden mallien toimitukset jatkuvat, kunhan saamme lisää laitteita valmistajalta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • 64 Gt space grey toimitukset ei pidä paikkaansa, 27 pv tilaamastani puhelimesta ei ole mitään kuulunut vielä..!!! Miksi ilmoittaa surutta väärää tietoa
 • Jos 28.10 tilattuja Apple iPhohe X Space Grey 64 Gt aletaan toimittamaan seuraavaksi, niin missä viipyvät kaupasta 27.10 tehtyjen tilausten toimittaminen ? Oliskohan tässä kuluttaja-asiamiehelle asiaa, kun DNA sivuuttaa jatkuvasti nämä kaupan kautta tehdyt tilaukset/asiakkaat ? Tän episodin jälkeen, irtisanotaan koko perheen liittymät.
 • Hasta La Vista Baby on aivan oikeassa! Koko homma kustu
 • Niin NETTITILAUKSISSA mennään 28.10 kohdalla, mutta KAUPASTA tilattujen 64gt Space Grey kohdalle ette ole edes aloittaneet! Eikö nyt muutamaa erää voisi unohtaa nettitilausten osalta ja laittaa laitteet LIIKKEISIIN että niistä tilatuilla ihmisilläkin olisi mahdollisuun saada laite käsiin! Teitä ei tunnu kiinnostavan liikkeistä tilaajat OLLENKAAN.
 • Jee hyvä kiva huippuu siistii... tai sit ei: Mikäli 27.10. tilatusta puhelimesta ei tämän päivän aikana tule postin seurantakoodia, olethan tarvittaessa tilanteen selvittämiseksi yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Hasta La Vista Baby sekä muut myymälässä ennakkotilauksen tehneet: Kuten aiemmin kerrottu, DNA Kauppojen ennakkovarausten toimitukset ovat hiukan etämyynnin toimituksia jäljessä myymälöiden inventaarioiden vuoksi. Myös paikan päällä DNA Kaupoissa ennakkotilattuja puhelimia on toimitettu ja kaikki nämäkin puhelimet toimitetaan tilausjärjestyksessä sitä mukaa kun laitteita saadan. Pahoittelut viivästyksistä näiden kanssa
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • ... hiukan myöhässä eli kahteen viikkoon ei ole tavaraa liikkunut ko.puhelimesta liikkeen kautta ! Hiukan myöhässä on lievästi huono sanavalinta. Inventaario ei kelpaa selitykseksi,  ei sillä ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. DNAkaupan kautta tilauksensa tehneiden asiakkaiden pitäisi olla täysin samalla lähtöviivalla toimitusten suhteen kuin verkkokauppa-asiakkaiden. Toivottavasti mietitte meille myymälän kautta tilauksen tehneille  hyvitystä tästä episodista.
 • Näyttää siltä että hopeiset mallit 64 ja 256gb mallia liikkuu paremmin kuin harmaat... Miksi ette tilanneet puhelinta netistä kuten nykyaikana kaikki muutkin?

  DNA aspa, minkä päivän verkkotilauksissa mennään hopeisessa 64gb mallissa?
 • Applesheep: Sekä Apple iPhone X 64 Gt Silver että Apple iPhone X 256 Gt Silver kaikki ennakkotilaukset on nyt toimitettu.

  Hasta La Vista Baby: Puhelimia on toimitettu myös myymälöihin ennakkotilausten mukaisesti ja osa myymälän kautta varauksen tehneistä asiakkasta onkin jo puhelimensa saanut. Todella harmillinen tilanne, että olet joutunut puhelinta odottamaan ja ettei tätä vielä ole saatu sinulle toimitettua. 27.10. tilauksen tehneenä olet onneksi aivan jonon kärkipaikoilla, joten sinullekin puhelin kyllä saadaan pian. Mahdollisesti tuo 27.10. tilattu puhelin on jo matkalla liikkeeseen ja saat kyllä ilmoituksen heti kun laite on noudettavissa.

  Uusien iPhone-mallien kohdalla saatavuus on aina alkuun todella rajattu. Myymälöiden inventaariot ovat vielä vaikuttaneet omalta osaltaan siihen, miten puhelimia on saatu DNA Kauppojen kautta liikkeelle. Kaikilta osin homma ei tällä kertaa ole putkeen mennyt, mutta jokainen puhelin pyritään toimittamaan tilaajille mahdollisimman pian.

  Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä riippumatta siitä, mitä kautta laite on hankittu. Netistä tilattujen laitteiden kohdalla toimitus voi olla nopeampi, sillä laite lähetetään suoraan asiakkaalle, eikä tätä tarvitse kierrättää myymälän kautta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • No nyt kun alkaa olemaan ennakkotilaukset saatu matkaan. Niin osaatteko sanoa onko kuinka paljon ennakon jälkeen tullut tilauksia, suhteessa ennakkotilauksiin?  Lähinnä että  onko 7.11 tilattulla 256 SG, viikon, kahden toimitusaika. Osaisi vähän asennoitua oikein, kun vähän meinaa olla malttamaton.
 • Mulle tuli just tekstiviesti ke 15.11 tilatusta silver 64gb et on laitettu postiin. Nopeaa toimintaa!
 • Täällä sama eilen tilatusta 64gb silveristä, 16:18 tuli tekstarilla lähetystunnus
 • Dna on kyl tehny asioimisesta helvettiä ihan kaikilla osa-alueilla. Oon viikon asioinu putkeen chattien ja aspojen kanssa ja jopa liikkeessä, ihan kaikkialta saa ihan kaikkiin kysymyksiin (jopa sellasiin mitkä ei suorasti liity iPhone-tilauksiin) eri vastauksia. Välillä pääsee puhumaan jollekkin asiakaspalvelijalle joka osaa edes jotain, mut eipä sekään paljoon auta ku joka paikassa eri tarina. Hain omani kanssa eilen Porin Powerista. Suosittelen muitakin asioimaan jossain muualla! 😀
 • Mä en saa mitään vastauksia, kuin et toimitetaan jonon mukaan. En saanu edes purettua jo maksettua tilausta, enkä kuulla missä kohtaa olen jonossa. Kaikkein eniten ärsyttää kun eivät voi sanoo suoraan!
 • Tietämätön:  Tuo Space Grey on ollut väreistä huomattavasti suositumpi, ja sitä on saatu valmistajalta Silveriä vähemmän, joten Space Grey -mallien osalta odotus tulee olemaan pidempi. Tähän mennessä olemme saaneet kyseisen värin osalta toimitettua 30.10. tilauksia ja tämänhetkinen arviomme on että nyt 17.11. jonossa olevat tilaukset saadaan toimitettua joulukuun aikana. 7.11. tilatun puhelimen toimituksessa voi siis mennä vielä useamman viikon verran, mutta tämä riippuu aivan siitä miten saamme puhelimia Applelta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • No miten x 64space greyn toimitukset eli saako esim 28.10 tilatut laitteet tälle kuulle?
 • Ja eli siis kaupan tiskiltä tehty toi varaus.Melko huonolta vaikuttaa toi space greyn saatavuus, kun ilmeisesti murto-osa laitteista on  saatu siihen verrattuna mitä niitä on  tilattu ??
 • Ida, jos pystyt vielä vastata.
  Nyt kun ne Silver ennäkötilaukset ovat toimitettu, onko teillä jäänyt niitä varastossa? meneekö yhtään kaupoihiin?
  T.
 • Ihan ei kyllä aukea tämmönen että myydään käytännössä ”ei oota” ennakkoon ja samaan aikaan laitteita voi hakea ties mistä liikkeistä. Ymmärtääkseni ennakkomyynti/varaus tarkoittaisi laitteen saamista ensimmäisten joukossa...
 • Space Grey -mallitkin saadaan siis tämänhetkisen arvion perusteella toimitettua joulukuun aikana. Ikävä kyllä emme voi luvata, että kaikkia näitä vielä tämän kuun aikana toimitettaisiin.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Nytkin näkyy Powerin sivuilla, että esimerkiksi iphone x silver 256gb mallia olisi kuopion powerista saatavilla suoraan hyllystä. Itse kävin eilen tosiaan tuon 64gb space greyn liikkestä ostamassa.
 • Ongelmahan tässä taitaa enemmän olla se, että ihmiset haluaa ostaa osamaksulla niin eivät sitä powerista hae. Itse käyn huomenna alueen powerit läpi josko löytyisi puhelin
 • Eilen oli ainakin yksi space grey 64gb kuopion powerissa siksi kun peruin oman tilauksen sieltä, koska sain julkaisupäivänä toisesta powerista suoraan.
 • Powerista voi ostaa puhelimia DNA luottokaupalla.
 • Onko toi dna luottokaupalla juttu faktatietoa?
 • Ei voi ostaa DNA:n luottokaupalla Powerista
 • Itse ostin oman iPhoneni Powerin hyllyltä ja 36KK DNA luottokaupalla. Ainakin Porissa mahdollista.
 • Powerin sivuilta ei äkkiseltään löytynyt ainakaan tietoa siitä missä kaikissa liikkeissä se on mahdollista. Jos sieltä aikoo hakea luottokaupalla kannattaa kattoa meneekö oma luottoraja yli DNAlta jos on jo ennakkotilaus sisällä. Ennakkotilaus meinaan näkyy luottorajassa, jos sen peruu päivittyy luottorajan nollaus tunneissa DNAn omaan järjestelmään, Powerin järjestelmässä se näkyy vasta seuraavana päivänä. 
 • Voi ostaa powerista DNA:n osamaksulla.
 • Voikin ostaa, ei myyjä viimeksi osannu ilmeisesti. Just hain Space Gray 256gb Powerilta suoraan hyllystä DNAn 36kk
 • Kiitos vastaajille vinkistä, täälläkin sai haettua suoraan Powerin hyllystä 256GB SG DNA osamaksulla.
 • Taas on kulunut 3 päivää eikä luvattua 27 pv tilattua puhelinta ole vieläkään tullut (eikä edes kuulunut siitä mitään) tänne voisi asiakaspalvelusta joku kirjoittaa totuuden toimituksista ja järjestyksistä, tänään jos ei oo tullut käyn paikallisesta powerista puhelimen hakemassa...
 • Krg  aivan samat mietteet täällä. Kaupasta tilattua ei vain näy... sanotaan että liikkeestä tilatut ovat "hiukan" perässä nettitilauksia. Alkaa menemään hermot tähän odotteluun. Taitaa alkaa täälläkin kohta powerista puhelimen metsästys.
 • Olisiko mahdollista saada päivytys? Tilanne täällä viikkolla?
 • Powerilta hakeneille, mistä paikkakunnalta oote hakenut luuri? Onko mitään pääkaupunkiseudulla? Vantaalta? Tiedätkö kukaan? Powerin sivulta ei näyttää oleva...
 • Ite sai Vantaan Tammistosta viimeisen iPhone X 256GB Silverin lauantaina. Kannattaa stalkata powerin sivuilta että missä on saatavilla ja sitten varata.
 • Onko siis ihmiset saaneet ostettua Powerista DNAn 36kk osamaksulla ilman korkoa? Itelle jankutettiin että saa vain Handelsbankin korollisella osamaksulla...
 • Koitin kans Powerista varata kun näytti että olisi saatavilla.... mutta tulikin alareunaan varausnamiskan painamisen jälkeen et Tuotetta ei saatavilla.... shillalailla :/
 • Mulle sanottiin viikko sitten Powerista et vain Handelsin maksullisella luotolla saa, mutta viikonloppuna oli eri myyjä ja hän myi suoraan DNAn alle korottomalla osamaksulla. Olisko provikat erilaisia noissa tai myyjän tietämättömyyttä.
 • Powerin sivuilta näkee tilanteen kun klikkaa kohtaa ”varaa tästä”. SG 256gb näyttäs olevan joillakin paikkakunnilla, muita en katsonut.
 • Enpä jaksanut enää odottaa, joten hain myös Powerista (Seinäjoki) viimeisen 64 sg! Olisin saanu dna luottokaupalla, mut toi tilaus edelleen odottaa kun mun mieski haluu tän! On kyllä mahtava vekotin tää äxä!! 8-)
 • Otin siis sillä powerin osarilla ja vaihdos vanha ip7 hyvitystä 350€
 • Onko teillä powerista ostaneilla jo valmiiksi DNAn liittymät kun mulle sanottiin että saa vaan handelsbankin osamaksulla jos on valmiiks et olisi pitänyt ottaa uusi DnA liittymä vaikka on jo käytössä
 • Elisan liittymä, ei ollut liittymän ostopakkoa.
 • On tää kyllä sellasta pelleilyä tän puhelimen osto... DNAlta ei kerrota mitään toimitusaikoja ja powerilla intetään väärää tietoa... ehkä vaan hyväksyn tän säätämisen ja odotan kiltisti hakuviestiä DNAlta. Huoh...
 • Onko liikaa DNA pyydetty että antaisitte tietoa toimitusaikatauluista?!?
 • Ihan näin täytyy sanoa, että on malttamatonta porukkaa.

  Kun asennoituu oikein kun tilauksen tekee, eli uutuus apple tuote ja valmistautuu odottamaan 4-6viikkoa niin ei potuta. Ennemminkin yllättyy jos tulee aikasemmin.

  Vai onko joku oikeasti luullut, että DNAlla olisi tuotetta jossa vaikea saatavuus niin oikeasti satoja varastossa?

  Joo, DNA voisi ilmoittaa, että hätäiset saa mielenrauhan minä päivänä DNAlle uusi erä saapuu ja milloin kyseinen erä on postitettu. Näin tieto ainakin olisi, että ei nämä hätäiset kyseli kokoajan ” missä mun x viipyy???!?! ”
 • Niko mun mielestä on ihan oikein antaa palautetta siitä kuinka huonosti myymälätilaukset on käsitelty. Jos on tilannut 27.10 klo 9.58 toisena henkilönä myymälästä eikä kolmen viikon jälkeen ole laitetta näkynyt niin jokin on silloin vialla.
 • Niko mikä on sun ongelma?
  Tämä forum ja tämä keskustelu on luotu tietojen kulkeutumiseen. Täällä pyydetään just siitä: Tietoa.
  Jos et tyykkää ei kukaan sua pakottaa lukemaan.
  Ihmiset haluavat tietoa ja se on normaali kun maksetaan yli tonni puhelimesta. Totta kai on oikeus kysyä lisätietoa.
  Koeta sinäkin rentoutua, jos oot asennoitunut odottamaan, onneksi olkoon, oikea asenne. Ole rauhassa ja anna muiden olla niin kun ne haluaa olla.
 • Muutenkin tässä tarjotaan nyt ennakkotilauspalvelua, jossa luvataan saada puhelin ensimmäisten joukossa. Tähän myös perustuu ihmisten ostopäätös ja jos asia ei toimi kuten on luvattu on kaikki oikeus valittaa. Ei valiteta siis siitä miksei DNA tee ihmeitä, vaan siitä miksi se markkinoi lupauksilla joita ei kuitenkaan pysty pitämään.
 • Tilasin itse 64gb space greyn 4.11. Ajattelin vain odottaa, koska vaikka onkin näin paljon säätöä, en jaksa nähdä vaivaa tilauksen perumiseen hakeakseni puhelimen powerista.Taitaa mennä ensi vuoden puolelle tämä tilaus.
 • Voisiko joku dna:n työntekijöistä vähän taas tiedottaa noista puhelimista, että missä vaiheessa mennään?:)
 • itse ennakkovarasin elisalta heti kun vaan pystyi niin iphone x:n. En saanut sitä heti julkasupäivänä niin katsoin et täälä dna:n nettikaupas on vihreä pallo ja teksti ”hyvin saatavilla”. No peruin elisan oman ja tilasin täältä missä niitä ei todellakaan ollut hyvin saatavilla.. Onnittelut asiakkaitten kalastelusta, tuskin olin ainut joka meni siihen kusetukseen.
 • Ja lisäten vielä tuohon edelliseen kommenttiin sen verran, että kysyin vielä asiakaspalvelun chatistä kun epäilin asiaa onko muka oikeasti teillä vielä hyvin saatavilla niin tuli myönteinen vastaus!!
 • Joo minäkin tilasin dna.n kautta puhelimen kun sain elisalta viestin 30.10, että puhelimen saanti viivästyy. No soitin dna.n myyntipalveluun ja siellä luvattiin, että kyllä meidän kautta puhelin kerkiää julkaisu päiväksi. Joten tein tilauksen ja 1.11 sain dna.lta viestin, että tilaus viivästyy. Sen jälkeempä ei ole viestilöitäkään kuulunut... nooo eipä siinä odotellaan hiljaa hyvä tulee ;D
 • Eipä elisallakaan kovin vahvasti oo mennyt, viimeviikolla tuli tiistaina viesti että puhelin lähetetään loppuviikkoon mennessä ja sitten perjantaina että tilaus viivästyy. Ja eilen tuli sama viesti katsotaan jos tällä viikolla onnistuisi
 • Onko totta, että nettikaupasta ei voi laittaa tilausta sisään jos tuotetta ei ole?
 • Telakone, kysyin asiaa eilen asiakaspalvelusta ja vastaus oli että ei voi, koska ei voida varmistaa toimitusaikoja tmv. Olisin itsekin jättänyt tilauksen 64gt. Mutta kuulin että yhdessä DNA:n liikkeessä on, niin hain sieltä 256gt.
 • Tein tilauksen 17.11 illal ja äsken tuli seurantakoodi!
 • Hyvä DNA! Pitikös nämä toimittaa tilausJÄRJESTYKSESSÄ??
 • @Topi mistä sä hait? Ostitko Hopea malli?

  @Hahhah muistaa että on eri värisiä ja ne hopeat on kaikki toimitettu joten niitä ehkä saattaa löytyy jo kaupoista...

  @DNA joku please? Jonkilainen päivytys?
 • Kyseessä juurikin hopea yksilö 😀 ja nimenomaan se koska värillä ei oo väliä, kuhan laite tulee (vanha luuri rikki).
 • DNAlta voisi tietoa tulla useamminkin kuin kerran viikossa missä vaiheessa laitteita toimitetaan/lisää puhelimia tulee
 • Peruin tilauksen ja hain Seinäjoen powerista äksäni. Niillä näyttää olevan sielä vaikkei netissä näykkään.
 • Taitavat palveluneuvojat talvilomilla kun eivät ole tälläviikolla vielä mitään vastanneet vaikka moni on pyytänyt tietoja/ kysyneet jotain...
  Käykääpä kurkkaamassa elisa plalstaa iphone x liittyen. Sielä aivan loistavasti ilmoitettu missä mennään ja milloin jatketaan ja miten ja vieläpä jokainen malli erikseen läpikäytynä... huomasin siinä samalla että asiakkaat paljon mukavempia ja ymmärtäväisempiä kun on hoidettu tiedotus ammattimaisesti sekä asiakkaiden toiveiden mukaisesti.
  Ps. Taas on vierähtänyt useita päiviä luvatusta toimituksesta ilman että on puhelimesta kuulunut mitään mikä on tilattu 27 pv...
  Miten tän nyt sanois... ei millään pahalla mutta aika naurettavaa. Ja eipä kyllä millään hyvälläkään .
 • Krg: Totta,n itsekkin ihastellut tuota Elisan palstaa. Kumpa täälläkin osattaisiin niin. Itsellänikin 27.10 tilattu liikkeestä ja ei mitään ole kuulunut. Alkaa käymään kyllä naurettavaksi kun ennakkovarauspäivänä tilattuja puhelimia(jotka luvattiin julkaisupäiväksi) ei näy melkein kuukauden jälkeen. Ei näin DNA, ei näin...
 • Nyt alkaa haiskahtaa sille että dna:lta on luurit loppu. Ja mitä Elisan palstaa lukee niin toimitusaika myöhemmin tilanneille on 5-6vko. Että tässä taisi käydä nyt niin että loput saa odotella ensi vuoden puolelle ennekuin luurin saa 🙁
 • Haimpa just vielä miehelle powerista X sg 256 :-) Seinäjoen powerii jäi yks samanlainen vielä 😉
 • Tietämätön kannattaa kokeilla Powerilta; sieltä saa dna luotolla ja jos en halua sinne asti lähde 24.11 tulee nettivarastossa lisää.
 • Ja tuosta powerista, jos ei halua dna:ta tukea niin saahan sen powerin osarilla
 • Maanantaina tilattu 64 Silver ja tänään tuli seurantakoodi.

  Powerilta sanoivat, että nuo varastopäivämäärät on niitä milloin tavaraa tulee ruotsin päävarastolle ja sieltä lähtee sitten tilausjärjestyksessä. Olisin ajellut maanantaina hakemaan Suomenojan powerilta, mutta eivät olleet varmoja oliko viimeinen saldoissa oleva vielä myymättä vai ei. No DNA toimitti.
 • Just sain nettikaupasta tilattua hopean värisenä  64G:sen, oli varmaan viimeinen kun tilauksen jälkeen näytti taas punaista...
 • Onneksi oli tullut paikalliseen giganttiin niin ei tarvitse odottaa turhaan DNAta. Koitin vielä perua tilausta aspan kautta niin ilmoittivat että ei pysty, vaan kunhan en vain nouda pakettia niin tilaus peruuntuu. Montakohan luuria seisoo tuon takia postitoimipaikoissa..?
 • Flo Hansan DNA kaupasta Turussa ja oli hopeinen. Musta hopeisen valkoinen  lasi ja kiiltävä reunus on vain tyylikkäämpiä.
 • Gigantille tuli raisioon ainakin erä ja hain omani sieltä (silver), koska tästä ei vaikuta tulevan mitään. Huikee luuri!
 • Saiskos joltain palveluneuvojalta tosiaan jotain päivitystä noihin toimituksiin?kyllähän siellä nyt jotain tietoa pitää olla...
 • Sain eilen tilattua verkkokaupasta 64G hopeisena, tänään soittelin muissa asiossa asiakaspalveluun ja samalla kysyin toimitus aikaa, pitäisi kuulemma olla normaali...tiiä sitte. Tilausvahvistuksessa lukee 3-5 päivää.
 • Näköjään edellinen piti paikkansa, äsken tuli viestillä seurantatunnus
 • En kyl voi ymmärtää! Mitään infoo ei saa, eikä myöskään peruuttaa niin et vois asioida muualla missä asiakasta kohdellaan asianmukaisesti.
 • Tää on niin väärin, että nyt kaikki hakee puhelimet muualta kun DNA ei toimita puhelimia ajallaan. Ja sen takia muiden tilaukset viivästyy, kun ei viittitä perua tilauksia. Nyt kaivattas vastauksia asiakaspalvelijoilta. Kun tilasin puhelimen, nettikaupassa luki vielä, että hyvin saatavilla, nyt näyttää punaista. Millon puhelin siis saapuu suunnilleen? Tilattu 4.11 Space Grey.
 • Ja 64gb
 • Tiedotamme toimitusten etenemisestä sitä mukaa kun uusia eriä saadaan postitettua asiakkaille, aivan kuten tähänkin asti.
  Vaalean Silver-värin osalta toimitukset etenevät varsin jouhevasti ja tästä väristä myymme nettikaupassa todellista saatavuutta. Tumman Space Grayn osalta saatavuus on heikompi ja toimituksissa kestää pidempään. Tällä hetkellä sisässä olevat toimitukset saataneen toimitettua joulukuun aikana.

  Huom! Vielä postittamaton ennakkotilaus on mahdollista perua asiakaspalvelumme kautta, mikäli saat hankittua puhelimen muuta kautta. Jos laite on jo ehditty postittaa, peruuntuu tilaus kun paketti palautuu meille. Muita iPhone X -tilaajia ajatellen suosittelen ilmoittamaan peruutuksesta viipymättä ja käymään postissa laittamassa paketin tulemaan meille takaisin mahdollisimman pian.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Sain peruttua tilaukseni ja sain omani space gray 256 tänään gigantista. Ja nyt oli Dnalla miellyttävä asiakaspalvelia. Osasi hommansa, vastasi muutenkin kuin ympäripyöreästi ja selvitti asioita heti. Hoiti kaiken samalla valmiiksi, eikä siirrellyt edestakaisin. (Mutten siltikään palaa enää Dnalle)
 • DNAn aspalle tiedoksi että yritin kyllä peruuttaa tilaustani, mutta puhelimessa ollut todella tympääntyneen oloinen nuori mies väitti kivenkovasti että ei onnistu. Teiltä tilattu luuri lähti vasta eilen matkaan, joten aikaa olisi ollut.
 • ZIZU, hetken saat vielä odotella kun ei oo vastaava 28.10 tilattukaan tullut! 😃
 • Tänään sain postissa 64gb Silverin! Tilasin torstaina nettikaupasta ja ihmetyin oikein kuinka nopeasti laite tuli :O Liikkeestä 27.10 tilattu 64 space greytä ei oo näkyny tai kuulunut mutta onneksi sen voi nyt perua. On tää kyllä hieno laite tämä X:ä. Kannattaa päivystää DNAn sivuilla, koska tuntuu että tätä 64 silveriä sinne vähän väliä tulee 😀
 • Samaa ihmettelin itekkin, eilen illalla oli paketti tullut postille ja äsken tuli että viesti että on noudettavissa.
 • Värillä on väliä ja Space greytä jään odottamaan vaikka silverin saisi heti
 • Voisitko joku @DNA ystävällisesti vähän tiedottaa missä mennään? Minkä päivät tilaukset olette tässä vaiheessa toimitamassa? Please?
 • Palaamme Space Grey -ennakkotilausten toimitusten tilanteeseen, heti kun saamme näistä lisätietoa.

  Silver-malleja toimitetaan tilaajille reaaliaikaisesti sitä mukaa kun näitä saadaan laitevalmistajalta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Eli dna ei tiedä mitään, ja muut vaan toimittaa...jämäkkää toimintaa!
 • Hei tilasin perjantaina 24.11 iphone x 64gb silverin jolloin nettikauapassa luki että tuotetta hyvin saatavilla mutta tilaustani ole vieläkään käsitelty mistäköhän tämä johtuu?
 • Samaa kyselisin kuin Janne, viikonloppuna laitettu tilaukseen, toimitusajaksi on laitettu 3-5 päivää niin onko nämä tiedot vielä päteviä? Vai onko myöhästymisiä? 64 silver minullakin.
 • Janne & aasiakas, 
  Jos teit tilauksen perjantaina, voi hyvinkin olla ettei tilaustasi olla ehditty vielä käsittelemään. Normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Minulle tuli juuri viestillä postin seurantakoodi, kiitos DNA rakastan teitä
 • Mitenkäs aasiakkaalle on tullut jo postin seurantakoodi mutta minun tilaustani ei ole edes käsitelty?
 • Siis Telia on piitänyt asiakkaansa niin hyvin ajan tasalla, vaikea usko että DNA ei tiedä mikä päivää olette toimittamassa.
  Telia:
  Laite
  Toimitamme tällä hetkellä laitteita, jotka on tilattu:
  Apple iPhone X 64GB Space Grey       3.11.
  Apple iPhone X 64GB Silver               27.10.
   
  Apple iPhone X 256GB Space Grey   13.11.
  Apple iPhone X 256GB Silver             14.11.

  Siis oikeasti!!! alkaa hermoon menee

 • Heh... telialla olisin näköjään ajat sitten saanut puhelimen ku mennään jo 3.11 päivässä... nimimerkillä 27 pv tilanneena odottelen vieläkin tietämättömänä...
 • No voi sun herranjumala, voiko tämä olla totta että toisen firman kautta olisi juuri luuri ollut viikon kourassa. Kun täällä ei edes ole saatu 256SG:n tilauksia marraskuun puolelle. Kertokaa nyt hyvät ihmiset siellä DNA:lla, missä mennään, "kun saamme lisätietoa". Onko teillä hyllyt tyhjänä ja kerrotte kun saatte puhelimia vai miss mennään. Käsittämätöntä!
 • Ja siis kolme viikkoa ollut luuri kätösessä. Tilaus itsellä tehtynä JO 7.11.
 • Siis itselläni kävi näin tilasin luurin 2.11 klo 14.02. Iphone X 256gb Space grey. Kaverini tilasi saman luurin 10.11 klo 16.10 myös DNA:lta.

  Hän sai jo kyseisen luurin seuraavalla viikolla. Minulle ei ole tullut mitään viestiä mistään suunnasta. Itselläni ei ole nyt suurta hoppua saada tuota luuria mutta harmittaa toki kun kaveri sai jo luurin DNA:lta vaikka tilasi sen myöhemmin kuin minä.

  Ilmeisesti teillä ei ole mitäön tilausjörjestystä mitä noudattaisitte? Vai missä kohtaa prosesissanne homma menee pieleen?
 • Nyt Pyytäisin @DNA asiakaspalvelusta jonkun vastaava/esimies tiedot. Kun teidän tiedostelu on ollut jo yli 2vk niin heikkoa ettei tämä pelaa enää.

  Ette vastaatte mitään kysymyksiä eikö annatte tietöä, jos ei oo teidän ongelma, vaan DNA ongelma, tarvitaan me tiedot että voimme tehdä asialle jotain.
  Kaipaan siis Asiakaspalvelu vastaava/esimies yhteystiedot.
  Kiitos.
 • Nyt Pyytäisin @DNA asiakaspalvelusta jonkun vastaava/esimies tiedot. Kun teidän tiedostelu on ollut jo yli 2vk niin heikkoa ettei tämä pelaa enää.

  Ette vastaatte mitään kysymyksiä eikö annatte tietöä, jos ei oo teidän ongelma, vaan DNA ongelma, tarvitaan me tiedot että voimme tehdä asialle jotain.
  Kaipaan siis Asiakaspalvelu vastaava/esimies yhteystiedot.
  Kiitos.
 • Denan taktiikka tässä on "out of sight, out of mind".
 • Hei kaikki!

  Space Grey mallia pitäisi olla tulossa lisää tällä viikolla. Heti kun saamme laitteita varastoon, niin päivitetään tänne tarkemmin tilannetta toimitusten suhteen.

  Otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli ette ole saanut vielä puhelinta ilmoitettujen päivämäärien mukaan, niin voimme tarkastaa tilauksen tilanteen.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Tänään ainakin tuli minulle seurantakoodi DNA:lta. Toivottavasti on oikea laite :).
 • Täällä kanssa 6.11 tehty tilaus, alkaisi olemaan jo tarvetta puhelimelle..Toivotaan että tulisi seurantakoodi pian
 • Nyt sitten jännäillään Space Grey 64gb kanssa, että DNA ilmoittaa mitä päiviä nyt lähetellään.
 • Älä muuta sano nim. 27.10 tilanneena... 64 sg
 • Nyt pamahti seurantakoodi 28.10 tilatusta 64gb SG:stä..
 • No ihan ei tällä vauhdilla kerkeä 7.11 tilattu 256SG pukin konttiin. Mun jäännäähän tämä odottaminenkin on näin joulun alla 🙁
 • Tietämätön
  mä tilasin mun 264Gb Space Grey 3.11. iltapäivällä... noin klo 17 tai jotain ja tänään sain seurantakoodi, eli ehkä kohta saat myös... Toivottaan.

 • Uijui, kiitos Flo, tämä antaa pienen toivon pilkahduksen tähän synkkyyteen.
 • Mitenköhän näitä on saatavilla liikkeistä lähiaikoina?
 • Hei? Mihin se seurantakoodi tulee? Sähköpostiin?
 • Zizu
  Mulle tuli ihan mun tekstiviestinä, siis puhelimeen. 😉

  Jeppistä
  Kannattaa seuraa power sivuilta, siinä varaus kohdalla, on tänään joku 265gb oli espossa, esim.
 • Mullakin 264Gb Space Grey... toivotaan...
 • Tänään tipahti seurantakoodi sg64 😀
 • Seurantakoodi tuli ja tunti sen jälkeen paketti oli jo noudettavissa. Iso kiitos DNA:lle!
 • Ei ei, ei tässä aleta mitään kiittelemään, tämähän on mennyt aivan vihkoon koko touhu. Tämä nyt on vähin mitä ne voi tehdä , että toimittaa luurit edes tämän vuoden puolella. Jotain hyvityksiä ennakkotilaajille pitää saada.
 • Hyvityksiä xD just joo.. Ennakkotilaaja PITÄÄ tiedostaa olevansa ennakkotilaaja. Myös yleisesti on tiedossa AINA Applen tuotteiden SUURI kysyntä ja toimitusvaikeudet Applen päässä. Applen omasta kaupasta kylmällä käteisellä ostajat saivat 27.10 ennakkotilaajina tiedon, että toimitus on 6-7 viikon aikana.

  Mitä voi odottaa kun DNA, Telia ja Elisa myy OSAMAKSULLA puhelimia? Ei ainakaan, että sen puhelimen saa heti julkaisupäivänä kun näitä halukkaita kuitenkin riittää.

  Itsekkin osamaksulla ostanut kun ei ole varaa heti pistää 1400€ kiinni puhelimeen. Yhtä köyhä niin kuin muutkin jotka ei halua pistää kerralla rahaa puhelimeen kiinni.

  Kivahan se on valittaa mutta joku järki, jota myös maalaisjärjeksi voi kutsua, kannattaa pitää mukana.

  Minä ennakkotilasin 30.10 ja tänään tuli puhelin, eilen tuli seuranta. Neljä viikkoa puhelimelle joka on suosittu niin en pidä pahana.
 • Itsehän kävelin viikko sitten iloisena poweriin ja otin kans osarilla vaikken köyhä ookkaan ja naureskelin tälle viestiketjulle matkalla kotia uuden äksän kanssa 😀
 • Mä koitin pari viikkoa sitten tilata puhelinta sunnuntaina. No ei onnistunut. Sitten maanantaina otin yhteyttä DNAn chattiin ja siellä kerrottiin että yhdessä liikkeessä on pari puhelinta. Eikun liikkeeseen. Ne oli varattu, mutta koska varaajista ei koskaan tiedä, niin ostin toisen puhelimen. Ideasta ostaa X meni vajaa pari päivää kun oli puhelin kourassa.
 • ''Tuo Space Grey on ollut väreistä huomattavasti suositumpi, ja sitä on saatu valmistajalta Silveriä vähemmän, joten Space Grey -mallien osalta odotus tulee olemaan pidempi. Tähän mennessä olemme saaneet kyseisen värin osalta toimitettua 30.10. tilauksia ja tämänhetkinen arviomme on että nyt 17.11. jonossa olevat tilaukset saadaan toimitettua joulukuun aikana. 7.11. tilatun puhelimen toimituksessa voi siis mennä vielä useamman viikon verran, mutta tämä riippuu aivan siitä miten saamme puhelimia Applelta.''

  Missä Space gray 64gt 28.10 klo 16 liikkeest tehty tilaukset???
  Olen odotellut sit', koska tarkoitus on ottaa mukaan 8.12 NY matkaan... taittaa ny perseell mennä
 • 30.10 tilannut, helppo tulla tänne jeesustelemaan kun luuri jo kourassa 😀 olisit tullut jakamaan viisauksia jo aikaisemmin. Niin olisi tiedetty miten asia on, eikä olisi tarvinnut tulla tänne järjettömyyksiä pyytelee. Enkä itse ole ennakkotilaaja, en siis vaadi itselleni yhtään mitään. Vaan lähinnä nämä ihmiset ketkä ovat ennakkotilanneet eivätkä ole saaneet luureja. Kun samaan aikaa joku toinen saa samasta paikasta saman puhelimen vaikka tilannut puhelimen huomattavasti myöhemmin. Enkä ole pyytänyt heillekään mitään vuoden palkkaa korvaukseksi. Hyvitys voi olla kovinkin pieni, mutta osoittaa palvelutarjoajalta hienon eleen asiakasta kohti.
 • Mennäänkö Space Grey 256gt toimituksien kanssa missä kohdin? Tuumailen pidänkö sormet ristissä että saan ennen 15pv reissuun lähtöä vai olisiko haettava liikkeestä valkonen ja pienemmällä muistilla?
 • Käväisin juuri DNA-liikkeessä Tampereella kyselemässä siellä tilaamani iPhone X 256 Space Grayn perään. En ehtinyt edes kertomaan mikä väri ja muistin määrä kyseessä kun myyjä tokaisi, että niitä ei ole tullut eikä ole hajuakaan koska tulee, ”ehkä vuodenvaihteeseen mennessä”.

  Tivasin lisätietoja kun Telialla ja Elisalla on niin hyvin tiedotettu heidän vastaavalla foorumillaan, että missä kohtaa jonoa mennään, jolloin paljastui seuraavat seikat:

  - DNA:n työntekijöillä ei kuulemma ole vastaavia työkaluja, jotta näkisivät jonotilanteen. Ei edes viitsinyt mennä mistään koneelta katsomaankaan niin kai se on uskottava.
  - DNA on saanut kyseisiä puhelimia hänen mukaansa (huom. en ollut vieläkään sanonut väriä/muistia) koko maan laajuisesti vain 25 kpl ja ne on jaettu eri pisteiden kesken.

  Tämä erikoinen radiohiljaisuus asiasta DNA:n osalta johtuu varmaan ainakin osittain tästä naurettavasta laitemääräsrä, jonka Apple on heille toimittanut. Itse toivoisin hyvän asiakaspalvelun nimissä mieluummin avoimuutta kuin asiakkaiden pimennossa pitämistä. Jotenkin jää huono maku kun ei voida sanoa asioita suoraan.
 • Tamperelainen: 
  Milloin olet tilannut tuon 256GT Space Gray:n kun mulla tuli tänään tällane viesti DNA:lta ”Kerroit viestissä lukeneesi keskustelupalstalta, että puhelimista olisi toimitettu 30.10.2017 mennessä tehdyt tilaukset. Kyseessä on 256 Gt Space Gray -malli. Sinun tilaamasi 64 Gt -mallin toimitusta odottavat edelleen 28.10.2017 tehdyt tilaukset.” Puhuvatkohan DNA asiaan vai mitä ny ne oikein höpisee...
 • Tällä hetkellä (4.12 klo 17.15) kumpaakin väriä 64gt hyvin saatavilla dna nettikaupassa....missä järjestyksessä ne näitä lähettelee....? Itellä tilattu 64gt sg 7.11.
 • Tilasin omani siis Tampereen Hämeenkadun toimipisteestä 6.11. joskus neljän aikaan. Mitään ei ole kuulunut laitteesta ja on monta kertaa kyselty tuota ennen asiakaspalvelusta. Kukaan ei tiedä mitään DNA:lla.
 • SG 64 gt kädessä, tilattu 30.10
 • Tässä viimeisin tilannetieto iPhone X -toimituksista:

  Apple iPhone X 64 Gt Silver - kaikki ennakkotilaukset toimitettu
  Apple iPhone X 64 Gt Space Grey - kaikki ennakkotilaukset toimitettu
  Apple iPhone X 256 Gt Silver - kaikki ennakkotilaukset toimitettu
  Apple iPhone X 256 Gt Space Grey - toimitetaan 3.11.2017 tilauksia
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • tein tänään tilauksen ja kyselin vielä niin kovasti sanottiin että 64gb malleja on reilusti.

 • 10.11. netistä tilatun 64 Gt Space Grey:n seurantakoodi kilahti tänään puhelimeen.
 • Hmm, vielä erikseen kyselin että toimitellaanko tästä varastossa olevasta kasasta vielä jotain vanhoja tilauksia niin väitettiin että ei ja on riittävästi vermeitä. Saapas nähä tuleeko tälleviikkoa niinkuin lupasivat... edes seurantakoodia.
 • Hei Petri!

  Niiden mallien osalta, joista kaikki ennakkotilaukset on jo toimitettu, myymme vain todellista saatavuutta ja toimitusajat näissä ovat tavanomaiset. Jos siis olet tilannut Silver- tai 64 Gt Space Grey -mallin, pitäisi puhelimen saapua noin viikon kuluessa.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • 8.11. Tilatusta 256 space greystä ei ole kuulunut vielä mitään. Onkohan normaalia?
 • 30.10 tilatusta 64gt space greystä ei kuulu mitään ja samalla sanotte, että kaikki ennakkotilaukset on toimitettu? Eihän tässä nyt ole mitään jiitä.
 • ylhäällä lukee: Apple iPhone X 256 Gt Space Grey - toimitetaan 3.11.2017 tilauksia...
  jos auttaa voin sanoo että omasta kohdasta 3.11 n. klo 17 on jo toimitettu, eli toivottavasti saat sun myös pian!
 • ”Kaikki ennakkotilaukset on toimitettu” Jos ymmärsin oikein niin tarkoittaa, että on lähtenyt Applelta Suomeen kaikki ennakkotilaajille. Tällä viikolla tai ensi viikolla pitäisi olla asiakkailla. Niin sanoivat kun otin yhteyttä DNA-asiakaspalveluun. Saattaa olla ihan vaan huijausta. Yrittää saada asiakkaat rauhoituu...
 • Hei, tilasin 4pv 64gb space greyn. Tuleekohan se siis ensi viikon aikana minulle?

 • Kappas, napsahti seurantakoodi viestillä...
 • Saisiko vielä tämän viikon loppuun tilanne päivityksen 256 space greystä, että missä mennään tilauksien kohdalla?
 • Täällä on näköjään ihan turhaan kysellä laitteist. Ite just sain ny liikeestä iphone x 64gt sg. Kyllähän niillä myymälässä. Tehnyt emnakkotilauksen 28.10 eikä ole kuullut mitään. Kävin myymälässä kysymässä ja mikä sielt sitte löysin:)
 • Eipä ole mitään kuulunut. Oliskohan DNA:lla tietoa, että minkä päivän tilauksia 256 Space Greystä toimitetaan tällä hetkellä ja milloin on seuraavat erät tulossa?
 • Kiinnostaisi myös saada ajankohtaista tietoa X 256 SG:n osalta.
 • Hei!

  Kuten yllä kerrottu, tähän mennessä olemmee saaneet ko. mallin osalta toimitettua 3.11. tilauksia ja toimitukset jatkuvat tästä, jahka puhelimia saadaan laitevalmistajalta lisää.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei,

  Mikä on tämän päivän tilanne toimitusten suhteen? :-)
 • Ei jaksanu enää itse odottaa, viime  torstaina tilasin toisesta puljusta. Ja perjantaina oli jo luuri kädessä.
 • 8.11. tilatun iPhone X 256 Space greyn osalta ei mitään uutta.
 • Tietämätön, mistä tilasit? Täällä odottelen 256 Space Greytä...
 • Sama homma 6.11 tilatun kanssa
 • Elisalta otin, ja tosiaan puhelin 64 silver. Minulla ei ollut alunperinkään mitään väliä mikä muisti tai väri oli. Luulin vaan olevani nokkela ja tilata kallein vaihtoehto siinä toivossa että niitä saisi. Väärässä olin. Mutta tosiaan hattua täytyy nostaa nopeammalla toiminnalle, torstaina 11:30 tilattu puhelin perjantaina 13:30 kädessä.
 • Tänään tilattu hopea 64gb ilman jonoja. Suuri kiitos dnalle
 • 6.11. tilattu 256GB Space Grey laitettu postiin tänään 13.12.
 • 6.11. DNA-kaupasta tilattu 256 SG ja juuri tuli DNA:lta seurantanumero.
 • Sama täällä, 6.11 tilattu
 • 8.11. tilatusta tuli eilen seurantakoodi. Homma siis etenee, hyvä juttu.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.