Iphone8 netti ei toimi

Hei. Olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt uutta puhelintani, jossa mobiilidata ei toimi ollenkaan paitsi hyvin hitaasti toimiva huono 2G, jolla ei pääse verkkoon ollenkaan. Vanhassa Android puhelimessa saman liittymän verkko toimi moitteettomasti. Alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään tämä kun mikään ei toimi paitsi wifissä.
Riina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Riina!

Varmista vielä, että puhelimesta on valittu 4G ensisijaiseksi verkoksi (Asetukset > Mobiilidata > Mobiilidatavalinnat >Puhelut ja data).

Jos sinulla on käytössä puhelimessa jokin suojakuori, testaa vielä toimiiiko netti yhtä heikosti myös ilman suojakuorta.