iphonen akku

Hei ostin dna:lta iphone 11 pro maxin 2 kuukautta sitten. Olen ladannut silloin kun on loppunut akku, en ole siis turhaa pitänyt piuhan nokassa. Akun kunto on 98% ja kaverillani jolla sama malli ja saman aikaan käyttöönotettu puhelin niin on 100%. Miksi tämä on näin uudessa puhelimessa tipahtanut tällä lailla ja akku päivän mittaan ei kestä enään niin hyvin.

Kommentit

• Moi, luultavasti tässä on syynä vain se, että akku kuluu erilaisessa käytössä eri tahtiin.
    Mikäli akun kestävyyden kanssa on ongelmaa, voit toimittaa puhelimen huoltoon.