Iphonen ostaminen Kiinasta

Hei,
Toimisiko Kiinasta ostettu Iphone Xs Suomessa DNA liittymällä?
Olavi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Olavi!

Ulkomailtakin ostettu puhelin toimii Suomessa, kunhan kysenen malliversion tukee kotimaisia verkkotaajuuksia eikä ole operaattorilukittu. Tarkemmat tiedot kunkin iPhone XS -version taajuusominaisuuksista löytyy Applen verkkosivuilta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Arveluttavaa homma ostaa luuria kinasta.
    Kielivalikko.Ohjelmistot.Taajuudet.
    Kannattaa ennen ostoa tarkistaa,että laite toimii täällä ja EU alueella.
    Posti / rahtikulut + tullit + alv 24%

Mitens takuut,jos laite hajoaa,korjataanko täällä,
    vai pitääkö lähettää ostomaahan ja odotella muutama kuukausi.
    Tombstone