iPhonen SIM-lukitus

Hei!

Sain ystävältä turhaksi jääneen iPhone 6:n. Laitoin siihen vanhan SIM-kortin ja starttasin mutta homma kaatu Applen aktivointipalveluun (tjsp). Virheilmoitus oli seuraava:

"SIM-kortti ei kelpaa

Tähän iPhoneen asennettu SIM-kortti on operaattorilta, jonka SIM-kortteja aktivointipalvelimen määrittämä nykyinen aktivointikäytäntö ei tue. iPhonessa ei ole vikaa. Aseta iPhoneen toinen, tuetun operaattorin SIM-kortti tai pyydä operaattoriasi poistamaan laitteen lukitus. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä Appleen."

Että sitä vaan, että onnistuuko ko. lukituksen poisto?

Ystävällisin terveisin,
- Jussi

Kommentit

• Hei Jussi! Kaikista DNA:lta hankituista iPhoneista pitäisi olla jo automaattisesti purettu kaikki SIM-lukitukset, ja jos puhelin ei ole alunperin DNA:lta, tulee lukitus tehdä vanhan omistajan pyynnöstä alkuperäiseltä operaattorilta.