IPSEC ja Wireguard VPN eivät toimi DNA:n 5G liitymällä.

Hei,

Varoituksen sana kaikille jotka miettivät DNA:n 5G-liittymän hankintaa, sen kanssa eivät toimi kaikki VPN-tekniikat.

Minulla oli testissä

DNA rajaton 5G 400MB
5G-modeemi Zyxel NR5101
Turun keskusta eli 02320 alue.

IPSECVPN ja Wireguard VPN-yhteydet eivät toimi tällä DNA:n liittymällä, jotkin sivuista jäävät latautumaan ikuisesti, vain osa sivuista aukeaa normaalisti. SSLVPN-yhteys sen sijaan toimi normaalisti.

Kilpailevan operaatorin 5G-liittymällä toimii sekä IPSECVPN että Wireguard VPN. Asiakapalvelun mukaan tälle ei ole mitään tehtävissä.
Urpo Karhula Ilmoita asiaton sisältö