IPTV ei toimi

Ei näy IPTV-kanavat hubilla eikä sovelluksella. Hubista sähköt otettu pois sen seitsemän kertaa. Modeemista myös sähköt otettu. Ei auta. DNATV = sus mikä sus.
Juha Koskimäki
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Jari
    Paras vastaus
  • https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=104312&scrollTo=SMTuwWleyp15&returnUrl=https%3A%2F2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3DSMTuwWleyp15

Ei toiminut tuo linkitys mutta kopioi tuo osoiteriville. Jos ei nytkään onnistu niin laitan tähän tiedotteiden sivun linkin:
    https://corporate.dna.fi/uutishuone
    Sieltä skrollaat Häiriötiedotteisiin.

"DNA TV Hubi IP kanavien toimivuus
    Häiriön alkuaika: 23.03.2022 10:45

​23.3.2022 Jos IP-TV lähetyksetovat lakanneet näkymästä DNA TV hubilla,voi ongelman korjata tyhjentämällä DNA TV sovelluksen tiedot: Android valikko (mökkinappi) -> Asetukset (hammasratas) -> Sovellukset (Android robotti) -> DNA TV -> Tyhjennä tiedot.

Tämän jälkeen IP-kanavat näkyvät normaalisti. Tämä häiriö on alkanut osalla asiakkaista 23.3.2022.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Arvioitu päättymisaika: 26.03.2022 00:00"
    Jari
  • Sama homma täällä (Kouvola), IP puoli täysin mykkä.
    Yksikään IP-kanava ei näy ja kun vaihtaa "ylös/alas-napeilla" antenninkanavalta IP-kanavalle, joka on seuraavana listalla, niin kanavatunnus vaihtuu mutta kanava itsessään ei, eli näyttää edelleen edellisen antennikanavan lähetystä.
    Bootit laitteille yms. normaalit keinot kokeiltu.
    TN
  • @TN, hätäensiapuna:

"Jos IP-TV lähetyksetovat lakanneet näkymästä DNA TV hubilla,voi ongelman korjata tyhjentämällä DNA TV sovelluksen tiedot: Android valikko (mökkinappi) -> Asetukset (hammasratas) -> Sovellukset (Android robotti) -> DNA TV -> Tyhjennä tiedot.

Tämän jälkeen IP-kanavat näkyvät normaalisti. Tämä häiriö on alkanut osalla asiakkaista 23.3.2022."
    Jari
  • Juu, nyt toimii. Olen kyllä sitä mieltä, että tämä häiriö on alkanut jo muutama päivä sitten. Ainakin itsellä ollut ongelmia, jotka ovat sitten kuitenkin poistuneet tuolla 'IVO'-resetillä. Tänään sitten sitten kosahti, eikä IVO enää auttanutkaan.
    Takkuilua on ollut myös ohjelmaoppaan kanssa. Olisiko johtunut samasta asiasta?
    Juha Koskimäki
  • Täälläkään ei toimi, tai uutena asiakkaana en oo saanut ollenkaan vielä toimimaan.. Alkaa tuntuu ja niin turhalta hankinnalta tämä ja asiakaspalvelu ei ole ees käytössä.. ja on koikeiltu tuon dna tv tietojen tyhjäämistä yms ohjeita mitä täältä löytänyt.. Mitä nyt pitäisi tehdä??
    Mika kytölä
  • @Mika kytölä
    No näkyykö sieltä nyt yhtään mitään DNA TV:n kautta?, ilmeisesti laite käynnistyy, kun valikkoon pääset?
    Pena
  • Kun menee tv.n puolelle. Niin kanava valikko näkyy yms ohjelmat. Mutta mikään kanava ei näy. Tulee viesti,että  kanavan toistaminen epäonnistui, tarkistaisitko onko antennijohto kiinni. 😞
    Mika kytölä
  • Sama homma eri osoitteessa ja netillä.
    Mika kytölä
  • No onko siinä antennijohto kiinni? Jos halua IPTV-kanavaa katsoa, se pitää valita ja sen jälkeen tuota antennijohto valitusta ei pitäisi tulla kuin Nelosen kanavilla.

Eli hieman hämäävästi nimetty valikko, kanavan laaduksi pitää laittaa: "IPTV-Internet TV"

Jos noin on ja netti kuitenkin toimii laitteessa ja vieläkään ei näy, niin kerroppa sitten, niin pähkäillään lisää.
    Pena
  • En saa toimimaan IP TV:tä vanhalla boksilla, yrittänyt Asetukset valikosta valita ensin ensisijaiseksi laaduksi kaikille IPTV - Internet TV mutta jokaisen yksittäisen kanavan kohdalla IP TV valinta on harmaana eli ei valittavissa, eikä mikään kanava näy. Bootit ja sovellusten tyhjennykset jne. kokeiltu. Uusin softaversio käytössä ja boksi resetoitu ja poistettu kaikki streaming palvelut hetki sitten että se jaksais pyörittää edes Netflixiä satunnaisilla kaatumisilla. Onko vielä jotain kikkoja kenelläkään yrittää?
    JP