Irtisanominen

Pertti Hämäläinen 3501202 Tilauksen lopetus .Kyllä on vaikea päästä omat tiedot kohteesen taitaa olla viimeinen asiointi DNA,la.

Kommentit

• Hei Pertti Hämäläinen, olet nyt julkisella keskustelupalstalla. Irtisanomiset ja muut asiakkuuteen liittyvät asiat hoituu asiakaspalvelun kautta. Näin julkisella keskustelupalstalla ei asiakkuuteesi liittyviä asioita voida käsitellä. Huomioithan muutenkin mitä tietoja itsestäsi julkisesti annat ettei tietojasi käytetä väärin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät sivulta www.dna.fi/yhteystiedot

• . Iksi en saa tehdä juuri sellaista salasanaa kuin haluan? Mahdoton muistaa erilaista salasanaa joka paikkaan!?