Irtisanooko DNA vanhan liittymäni eri operaattorilla automaattisesti?

Tilasin juuri uuden liittymän DNA:lta ja mietin, että irtisanooko DNA puolestani vanhan Elisa liittymäni? Numero on siis sama uudessa liittymässä.

Kommentit

• Kyllä. Jos tilasit operaattorin vaihdon säilyttäen nykyisen numerosi , niin sinun ei pidä missään tapauksessa itse irtisanoa liittymääsi vanhalla operaattorilla.

Operaattorin vaihto vie viikon tai pari ja vanha liittymäsi toimii siihen saakka. Uusi operaattori toimittaa sinulle SIM-kortin ja kun on  aika voihtaa se puhelimeen , niin saat siitä ensin tekstiviestin ja sitten vanha liittymä sammuu ja uusi aukeaa.
  • Lisäyksenä edelliseen sellainen seikka , että loppulaskun saaminen Elisalta  voi viedä pari kuukautta.