Siirry uusimpaan kommenttiin

Jämpti mini matkapuhelinliittymä/päiväkäyttö

Mitä tarkoittaa äitini liittymälaskulle ilmestynyt Päiväkäyttömaksu? Sitä ei ole aikaisemmin ollut laskulla. Kyseessä lienee virhe.
Sirpa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei! Liittymällä on tämän perusteella kampanja "päivähinta puheluista enintään 0,99 €/vrk 12 kk ajan", eli päivän aikana soitetuista puheluista laskutetaan enintään 0,99 €/vrk. Mikäli soittojen laskutettava summa jää alle yhden euron, laskutetaan todellinen summa.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Kiitos pikaisesta vastauksesta.

  Miksikähän ko. päiväkäyttömaksua ei ole aikaisemmilla laskuilla (paperilaskut) vaan se alkoi näkymään vasta e-laskuilla? Hän siirtyi e-laskuun 4.2.2020.

  Olisi olettanut, että hänen laskunsa loppusummat tippuisivat paperilaskun hinnan (2,90e) verran edullisemmiksi, mutta laskut ovat olleetkin nyt muutaman euron isompia kuin aikaisemmin. Soitimme tuolloin 4.2. asiakaspalveluunne ja saimme tingattua vielä liittymän perusmaksusta 1 e alennuksen vuoden loppuun asti (6,90 > 5,90e). Mitään muutosta liittymään ei tehty.
  Sirpa
 • Tuota kohtaa ei laskulla näy, jos päivän aikana puheluita on tullut alle tuon päivähinnan, jolloin laskutetaan todellinen summa.
  Tarvittaessa olethan asiakaspalveluumme yhteydessä laskun tarkempaa tulkintaa varten, täällä keskustelupalstalla voimme auttaa vain yleisellä tasolla. 😊
  DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.