Jatkuva tallennus vaan tallentaa vaikka asetus on otettu pois päältä

Jatkuvan tallennuksen asetuksen poistaminen ei tunnu toimivan. Meillä tallentuu Siskonpeti jatkuvasti vaikka asetus on otettu pois päältä noin kuusi kertaa. Mitä tehdä?

Lisätään tähän vielä sellainen juttu, että mielestäni otin asetuksen pois päältä keskiviikkona 10.10.2018 (tai 9.10.2018) ja samalla poistin kaikki Siskonpedit, niin nyt siellä on ko. ohjelman tallenne myös  maanantailta 8.10?

Late Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Late!

Onko kyse nyt siis digiboksin, DNA Hubin vai DNA TV:n verkkotallennuksista?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onko näille tallennus"säännöille" tehty jotain muutosta teillä lähiaikoina (DNA TV pilvitallenteet). Aikaisemmin johonkin ketjuun kirjoitin, että kun laitoin Elokuussa C.S.I Cyperin talennukseen, niin tallenti kaikki C.S.I alkuiset sarjat ja jos poisti vaikka C.S.I Miamin pois, niin poistui myös tuo Cyper tallentumasta.

No nyt Syyskuun 5 päivän jälkeen on tullut vain oikea C.S.I Cyper tallennuksiin, vaikka muitakin versioita CSI:stä pyörii eri kanavilla (Ja toki tallentaa tuon Cyperin sarjan kaikilta kanavilta jolta tulee, että sille ei ainakaan ole mitään tehty.)

Itsellä on kolme tiliä (tai oikeasti omassa tilissä ei ole edes tallennusta, vaan nämä on muiden tilejä) josta olen tutkinut noita tallennusongelmia ja niihin ei ole tullut näitä haamutallenteita enää mihinkään, ainoa on jos on niikuin laten tapauksessa joku muu sarja joka alkaa Sisko, niin näitä tuli, mutta nyt ei ole tullut valituksia, joten ei ole ollut tarvetta tilannetta seurata.

Ja kun niitä ei näe mistään mitkä on jatkuvassa tallennuksessa ,jos ei ohjelmaoppaassa ole sillähetkellä kyseistä ohjelmaa, jolloin näkyisi "tulevissa".
    JJJN
  • DNA TV:n verkkotallennuksista on kyse
    Late
  • Verkkotallenteet toimivat hakusanaperiaatteella, eli CSI tapauksessa kaikki ohjelmat jotka alkavat CSI tulevat jatkuvaan tallennukseen. Jatkuvista tallennuksista ei ole toistaiseksi mahdollista nähdä erillistä listaa, mutta ohjelmaoppaan kautta ja tulevista tallenteista näiden poisto pitäisi toimia normaalisti
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Erona tässä on että nyt pystyy poistamaan vaikka pelkän CSI:n jatkuvasta tallennuksesta ja silti CSI Cyper tallentuu. Ennen ei ollut mahdollista, vaan poistu molemmat jos toisen lopetti. ja jos ei mitään muutosta ole tehny asiaan, niin varmaan joku bugi kyseessä, mutta se toimiikin nyt halutulla tavalla 😀
    JJJN
  • Sama vika kuin Latella, eli jatkuva tallennus vaan tallentaa vaikka ominaisuus on ohjelmilta poistettu. DNA TV käyttö windows koneella.
    DNA Iiron mukaan ohjelmaoppaan kautta poisto pitäisi toimia normaalisti, mutta eipä toimi.
    Hanski
  • Sama ongelma. Tallentaa kaiken, eikä minkään laitteen kautta jatkuva tallennus suostu loppumaan.
    Eli kun halusin tallentaa aikoinaan parin viikon ajan sarjaa Olipa kerran, tallennan YHÄ myös sarjaa Olipa kerran elämä. Ja Victoria-sarjan tallennus aiheuttaa, että myös Victoria's secret runway show:t tallentuvat vähintään kerran kuussa.
    Ja kiva, että tämäkin asian on DNA osannut korjata tässä vuodessa....
    Satu