Jatkuva Tallenus

yritän poistaa jatkuvaa tallennust Elokuvista, mutta se ei onnistu kun "tallennus verkkoon ei mahdollista"
alkaa vähän pännimään että kaikki tallennustila lähtee ja on yli 100 elokuvaa tallennettuna

Kommentit

• Hei Riku!

Millä laitteella yrität siis tehdä tallennusta? Onnistuuko verkkotallennuksen poistaminen jollain toisella laitteella, esim. tietokoneen selaimella tai puhelimen DNA TV sovelluksen kautta?