Jatkuvien tallenteiden poisto

Miten saan lopetettua jatkuvan tallenteen?
Tämä aparaatti vetää pilveen kaikki salkkarit, junior master cheffit, paratiisihotelli ruotsin jne. joita en ole laittanut tallentumaan.
Joka kerta poistan hubista jatkuvan tallennuksen... ei auta. Poistan jatkuvan tallennuksen pc:llä.... ei vaikutusta.
Poistan mobiili aplikaatiolla... ei auta.

Kertoisiko siis joku kuinka saan noi tallenteet loppumaan. Alkaa pinna palamaan tämänkin "ominasuuden" kanssa.

Ja saisiko ne äänentasot joskus edes samalle seinälle suorien lähetysten ja tallenteiden välillä?
Timppa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Sama vika vaivannut palvelua jo vuosikausia siis nämä parasiittihotellit etc. Se ei kaikkia ole vaivannut yhtä pahasti, minulla jo tovi siitä kun viimeksi huomannut asiattomai tallennuksia. Kannattaa soittaa asikaspalveluun, saata ainakin tänään vikailmoituksen tehtyä asiasta.
    Ulla
  • Eivät ole vuoteen mitään saanee aikaan niin siksi täällä kyselen.
    Ottaa meinaan päähän huolella kun kuukaudessa tulee 4000h täyteen joista muutama sata on omia tallenteita ja loput jotain mitä sattuu.
    Timppa
  • Edelleen palvelussa sama vika, että piilossa on jatkuvia tallennuksia mitä ei saa poistettua, jolloin tallennuksiin tulee jatkuvasti lähes saman nimisiä ohjelmia joita ei halua. Esim. Jos joskus on nauhoitttanut vaikka kuppilat kuntoon jyrki sukula niin tallennuksiin tulee jatkuvasti kuppilat kuntoon gordon ramsey. Tallennuksia ei saa edes pois päältä kun sukulan ohjelmaa ei ole ohjelmaoppaassa, josta sen, saisi pois..
    Jone