Siirry uusimpaan kommenttiin

Jim, liv ja hero kanavat tulossa jakeluun koska?

Hei, teiltä ei näytä löytyvän näitä peruskanavia muuta kuin sd-versioina eli käytännössä sama asia kun niitä ei ole. Nyky tv:llä tuollaista sd pixelimössöä valitettavasti ei voi katsoa.

Taloyhtiössämme on äänestys dna:hn siirtymisestä(kaapeli/netti ratkaisu) koska se on huomattavasti halvempi ja syynä tietysti dna:n maine ja hinta sen takia hävyttömän halpa. Itse kyllä luotan että teillä on kyky tuoda kaapelitv ilman sen suurempia ongelmia, nettiinne en tietenkään koske vaikka sen ilmaiseksi saakin.

Tahtoisin kuitenkin päivämäärän koska tuotte nämä yllämainitut kanavat jakeluunne koska muutoin äänestän että pidämme nykyisen operaattorin.

Ps. Kaikki muut operaattorit tarjoavat nämä kanavat ja ovat olleet tarjonnassa vuosikausia.

Kommentit

 • Hei, valitettavasti meillä ei ole antaa tietoa milloin nämä kanavat olisivat mahdollisesti tulossa HD -versioina DNA kaapeliverkkoon. Toive näiden osalta on kuitenkin välitetty eteenpäin.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • @trr, voin sanoa sen verran tähän että Nelonen Media on ÄÄRIMMÄISEN v-mäinen sopimus- ja neuvottelukumppani mille tahansa kaapeli-tv/iptv-operaattorille ja rahastaisivat operaattorin kipeäksi jos pystyisivät, ja mitä iptv-puoleen tulee, niin Nelonen Median kanavat ei sen vaatimuksesta näy Dna Hubilla lainkaan ja Teliallakin vain jos nettiyhteys on Telialta itseltään. Siis todella tarkoitin iptv-jakelua, sama juttu myös Elisalla eli jos on Elisan oma netti niin Elisa Viihteessä näkyy nuo Nelonen Median kanavat, muutoin ei.

  Eli oikeastaan ymmärrän sen miksi noiden mainitsemiesi HD-kanavien tulo Dnan kaapeliverkkoon kestää kauan, syy siis Nelonen median loputon ahneus ja se että se sanelee mitä ihmeellisimpiä ehtoja jakelulle! Mutta toisaalta kun katsoo mitä sontaa Nelonen Media kanaviltaan suoltaa, niin eipä siinä paljoa menetä.
  Jari
 • Mulla on ainakin toiminut Dna kaapelinetti erinomaisen hyvin n. 10- vuotta . 400 megaa tällä hetkellä ja nopeus on aina se mitä on luvattu . Wlanillakin toimii makkarin Tv :n sovellukset moitteetta . Puskaradiossa vaan kulkee negatiivinen tieto vähän liian hyvin .
  Cosmokramer

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.