Siirry uusimpaan kommenttiin

Jo maksettu puhelin laskutetaan uudelleen.

Hei! Maksoin aiemman osamaksusopimuksen pois ennen kauden loppua. Nyt otin uuden sopimuksen, ja vanhaa sopimusta laskutetaan uudelleen. Ehdin jo yhden ylimääräisen maksaa.
Timo Fonselius

Kommentit

 • Moi Timo! Laskutus tapahtuu automaattisesti, eli jos vanha laite on jo laskutettu ja maksettu kokonaan, niin tällöin myös laskutus päättyy. Oletko siis tilannut tuosta ihan loppulaskun ja sen maksanut pois? Oletko tarkistanut laskuerittelyn, miltä se näyttää?

  Tarkemmin laskutusta päästään tarvittaessa selvittämään asiakaspalvelumme kautta. Kannattaa olla yhteydesä sinne lakon päätyttyä!
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • En ole tilannut loppulaskua. Maksoin vain laskun tietojen mukaan jäljellä olevan summan. Laskuja tulee edelleen, mutta niissä 0€ maksettavaa.

  Uuden sopimuksen myötä vanha summa aktivoitui, ja laskun yhteissumma on kahdesta puhelimesta. Joista toinen siis jo maksettu.

  Timo Fonselius
 • Aivan, tällöin kun loppulaskua ei ole tilattu, saat juurikin näitä 0e summalla olevia laskuja, kunnes ennakkosuorituksesi on kokonaan käytetty laskutukseen.

  Ennakkosuoritus kuittaa aina koko laskua, eli jos samalla laskulla on nyt myös uusi puhelin, niin tuo aiemmin maksamasi summa on luultavasti kuitannut myös sen kuukausimaksua jonkin aikaa. Tällöin pääsee käymään niin, että tästä ennakkomaksusta ei kuittaannu tuo vanha puhelin kokonaan (sillä sitä on käytetty myös uuden laitteen laskutukseen) ja siksi saat nyt laskuja myös vanhasta laitteesta.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Lähetätkö sen loppulaskun!
  Timo Fonselius
 • Tämä on julkinen keskustelufoorumi, täällä voimme auttaa ja neuvoa vain yleisellä tasolla.

  Saat tilattua loppulaskun näppärästi Oma DNA -sovelluksella. Sieltä laitteen tiedoista voi tilata loppulaskun. Oma DNA -sovellus löytyy iOS - ja Android -käyttöjärjestelmille puhelimen sovelluskaupasta.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Ok, kiitos avusta!
  Timo Fonselius

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.