Joulun ajan muistilista ja DNA:n asiakaspalvelu jouluna 2018

Joulu lähestyy, joten listamme muutamia tärkeitä huomioita mm. lahjahankintoja ja pyhien aiheuttamia poikkeuksia koskien.

Pukinkonttiin päätyy varmasti monilla uusia laitteita, joista osa saattaa vaatia myös uuden SIM-kortin toimiakseen. Uusi kortti kannattaakin hankkia jo hyvissä ajoin, niin lahjan saaja pääse ottamaan uuden laitteen heti käyttöön. Ohjeet uuden SIM-kortin hankkimiseen löytyvät täältä. Jos uuden puhelimen käytön kanssa ilmenee haasteita, niin sivuiltamme löytyy myös yleisimpien puhelinmallien käyttöohjeet.

Joululahjojen tilaaminen verkkokaupasta kannattaa myös hoitaa ajoissa. Verkkokaupan kautta tehtyjen tilauksien toimitus tapahtuu normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa. Mikäli laitteen toimitusaika on normaalia pidempi, siitä kerrotaan tilauksen yhteydessä. Viimeistään maanantaina 17.12.2018 tehdyt etämyynnin tilaukset toimitamme jouluksi perille. Tämä koskee sekä Postin että Matkahuollon toimituksia. Sivuiltamme löytyy myös ohjeistus verkkokauppatilauksen tekemiseen tai jos lahja ei olekaan mieluinen niin myös etämyynnin palautusohjeet löytyvät samasta yhteydestä.

Mikäli esimerkiksi maksukanavien kanssa ilmenee ongelmia niin apua löytyy täältä. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisissa vikatilanteissa auttaa myös maksuton vikapäivystyksen numero, yhteystiedot löytyvät alta.

Asiakaspalvelun aukioloajat

puh. 044 144 044
Ulkomailta soitettaessa +358 44 144 044

DNA:n asiakaspalvelu on avoinna jouluaattona ma 24.12.2018 klo 8-14 sekä uudenvuoden aattona ma 31.12.2018 klo 8-18. Muutoin asiakaspalvelu on jouluna ja vuodenvaihteessa suljettu.

Asiakaspalvelu palvelee maanantain 24.12.2018 klo 14 ja torstain 27.12.2018 klo 8 välisenä aikana sekä maanantain 31.12.2018 klo 18 ja keskiviikon 2.1.2019 välisenä aikana ainoastaan seuraavissa asioissa:
  • PUK-kooditiedustelut
  • Ilmoitus kadonneesta SIM-kortista tai mobiilivarmenteen sulku
  • Häiriöilmoitus DNA:n liittymistä tai palveluista
Hyödyllisiä linkkejä
Vika- ja katveilmoitukset

Palveluajat: 24 h/vrk
0800 300 500 (maksuton kaikista liittymistä kotimaassa)
Ulkomailta soitettaessa +358 800 300 500
Sähköposti: palvelu(a)dna.fi

DNA Facebookissa www.facebook.com/DNA.fi

DNA Asiakaspalvelu Twitterissä twitter.com/DNA_fi​​​
DNA Hanna palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö