Joulunajan muistilista ja DNA:n asiakaspalvelu jouluna, uutenavuotena ja loppiaisena 2020

Joulu on jo ovella, joten listataan muutamia tärkeitä huomioita mm. lahjahankintoja ja pyhien aiheuttamia poikkeuksia koskien.

Pukinkonttiin päätyy varmasti monilla uusia laitteita, joista osa saattaa vaatia myös uuden SIM-kortin toimiakseen. Uusi kortti kannattaakin hankkia jo hyvissä ajoin, niin lahjan saaja pääse ottamaan uuden laitteen heti käyttöön. Ohjeet uuden SIM-kortin hankkimiseen löytyvät täältä. Jos uuden puhelimen käytön kanssa ilmenee haasteita, niin sivuiltamme löytyy myös yleisimpien puhelinmallien käyttöohjeet.

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ehtivät aatoksi perille kunhan tilaus on tehty viimeistään 20.12.2020. Sivuiltamme löytyy myös ohjeistus verkkokauppatilauksen tekemiseen tai jos lahja ei olekaan mieluinen niin myös etämyynnin palautusohjeet löytyvät samasta yhteydestä.

Jos tilaus on jäänyt tekemättä ajoissa niin verkkokaupan kautta on myös mahdollista tarkistaa tuotteiden saatavuus DNA Kaupoissa. Kauppojen yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät täältä. Vinkkejä joululahjaideoihin löytyy sivuiltamme dna.fi/joulu.

Mikäli esimerkiksi maksukanavien kanssa ilmenee ongelmia niin apua löytyy täältä. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisissa vikatilanteissa auttaa myös maksuton vikapäivystyksen numero, jonka yhteystiedot löytyvät alta.

Joulunajan palveluajat DNA:n kuluttaja-asiakaspalvelussa:

Joulu

Asiakaspalvelu palvelee jouluaattona torstaina 24.12.2020 klo 8 – 14.
Torstaina 24.12.2020 klo 14 – maanantaina 28.12.2020 klo 8 asiakaspalvelu on suljettu

Uusivuosi

Torstaina 31.12.2020 klo 18 – launtaina 2.1.2021 klo 9 asiakaspalvelu on suljettu.
Perjantaina 1.1.2021, uudenvuodenpäivänä, asiakaspalvelu on suljettu.

Loppiainen

Tiistaina 5.1.2021 klo 18 – torstaina 7.1.2021 klo 8 asiakaspalvelu on suljettu.
Keskiviikkona 6.1.2021, loppiaisena, asiakaspalvelu on suljettu

Asiakaspalvelun ollessa suljettuna palvelemme ainoastaan seuraavissa asioissa:
  • PUK-kooditiedustelut
  • Ilmoitus kadonneesta SIM-kortista tai mobiilivarmenteen sulku
  • Häiriöilmoitus DNA:n liittymistä tai palveluista

DNA Asiakaspalvelu
puh. 044 144 044
Ulkomailta soitettaessa +358 44 144 044
Sähköposti: palvelu(a)dna.fi

Hyödyllisiä linkkejä
Vika- ja katveilmoitukset

Palveluajat: 24 h/vrk
0800 300 500 (maksuton kaikista liittymistä kotimaassa)
Ulkomailta soitettaessa +358 800 300 500

DNA Facebookissa www.facebook.com/DNA.fi

DNA Twitterissä twitter.com/DNA_fi

Hyvää ja rauhallista joulunaikaa!
DNA Hanna palveluasiantuntija Ilmoita asiaton sisältö