JOYING EU WAREHOUSE 7 INCH DOUBLE DIN ANDROID 8.1.0 CAR AUDIO SYSTEM 4GB+64GB ongelma

Hei!
Minulla on autossa tälläinen radio. Jossa ongelma DNA 4g liittymällä. Ei toimi 50 Megan yhteydellä kun 5-10 megaa vain. Elisan 4g 50 Megan yhteydellä toimii täydellä nopeudella. Mutta ei dnan yhteydellä.
Radio tukee näitä SIM kortteja.
Supported Micro SIM cards type:

GSM
GSM850  EGSM900  DCS1800  PCS1900

WCDMA
BAND1 BAND2 BAND5 BAND8
SIM Cards Type

TD-SCDMA
BAND34 BAND39

TDD-LTE
BAND34 BAND38 BAND39 BAND40 BAND41
FDD-LTE
BAND1 BAND2 BAND3 BAND5 BAND7 BAND8 BAND20 BAND29A

En ymmärrä mikä tossa dnan liittymässä on kun ei toimi. Kun Elisa toimii loistavasti.
Mikko Rantakallio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• DNA:lla on oma verkko joten liittymät luonnollisesti toimivat eri paikoissa eri nopeuksilla, saamasi 5-10 Mbit/s on vielä täysin normaali nopeus 4G LTE liittymälle
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Omassa puhelimessa on dnan liittymä ja sillä saan omassa kotipihassa yli 100 mbit/s. Mutta tolla auto radiolla 10 mbit/s. Elisalla saan 50 mbit/s samalla radiolla.
    Mikko Rantakallio
  • Tuo laite lukittuu eri taajuudelle kuin puhelin. Ja tuskin tuo laite CA:ta tukee, jota puhelin voi tukea.
    Elisan kortin kanssa vaan kävi hyvätuuri tai Elisalla on alueella vain yksi taajuus.

Voit koittaa taajuus lukitusta, mutta en suosittele, koska auto liikkuu ja taajuudet muuttuu. Aika varma valinta olisi B20 taajuus, mutta sillä yleensä saa hitaammat nopeudet.

Eikö tuo 10M ole ihan riittävä nopeus tuohon käyttöön?
    Sami