Julkinen IP -Osoite IPadiin

Hei, saako IPadiin julkisen IP-osoitteen? Ipadissamme on oma DNA nettiyhteys ja jaamme siitä yhteyden Ps4:n. Saisiko siten Nat3 vaihtumaan Nat2 palvelimeen?

Kommentit

• Jos käytetty liittymä on pelkkä liikkuva laajakaista (ei puheliittymä) niin vaihtamalla APN julkinen.dna.fi saa yhden julkisen vaihtuvan ip-osoitteen. Ei mitään käsitystä miten jakaminen on ipadissa tehty, joten ei en tiedä saatteko nat-tyyppiä oikeaksi tuollakaan.

APN pitää vaihtaa ipadin asetuksista. En omista kyseisen valmistajan laitteita, joten en tiedä mistä sieltä. Googleta Applen support foorumia jos englanti onnistuu.
    ebinwrz