Julkinen IPv4 osoite

Hei,

Minulla on ZyXel LTE3301-Plus reititin. Tarvitsisin siihen julkisen IPv4 osoitteen ja olen ymmärtänyt, että DNA liittymillä se onnistuisi. Olen vaihtanut reitittimestä APN-asetukseksi julkinen.dna.fi sekä yrittänyt resetoida reitittimen. Silti reititin ei saa julkista IPv4 osoitetta vaan 10-alkuisen osoitteen, joka on NATin takana. Pitäisikö liittymän saada julkinen IPv4 osoite? Ohessa minun APN asetukset.

Kommentit

• Milloin liittymä on avattu tai sen liittymätyyppi on viimeksi vaihdettu?

Ennen joulukuuta 2016 apn-asetus julkiselle IPv4-osoitteelle on data.dna.fi
    Joulukuusta 2016 alkaen apn-asetus on julkinen.dna.fi

Onhan liittymä niin kutsuttu mobiililaajakaista? Dna:n niin kutsuttuihin puheliittymiin ei saa julkista IPv4-osoitetta.
    irritus
  • Onko hostnamestä pääteltävissä onko julkinen ip vai ei? Eli onko bb.dnainternet.fi julkinen vai rev.dnainternet.fi ? Tota hostname politiikka vois muuttaa myös siten että tietäisi suoraa hostnamesta esim: .julkinen.dnainternet.fi
    Mikael