Kaapeli perusmaksu?

Periikö Dna kaapeliliitymästä jonkinlaista perusmaksua?
Make Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Make!

Kun kiinteistö on kytketty DNA:n verkkoon kiinteistökaapelilla, voi siihen tilata kaapelitelevision saatavuusalueella Kaapelitelevisioliittymän. Kaapelitelevisioliittymän perusmaksu on 9,39 €/kk, sis. 24% alv. Lisätietoa aiheesta löydät täältä: https://www.dna.fi/pientaloasukkaat.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tarvinko mitään muuta jotta peruskanavat eli ilmaiskanavat (12 kpl) näkyvät omakotitalossa? Minulla nyt joku kortti (Conax ja welho kortti sisällä) jolla ei mitään virkaa, kanavat näkyvät ilmann sitäkin. Voinko siis lopettaa tuon 3,50e maksavan palvelun?

Kuukausimaksut
    DNA Kaapeli-TV perusmaksu omakotitalo 1 kpl 7,57e 24% 1,82e 9,39e DNA TV -liittymä 01.06.2019 - 30.06.2019 1 2,82e 24% 0,68e yhteensä 10,40e 2,49e 12,89e Yhteensä 12,89e
    Timo
  • Hei Timo!

Tämä 3,50 euroa kuussa maksava DNA TV -liittymä sisältää Kuukauden kanavan ja DNA TV -sovelluksen jolla kanavia voi katsoa tietokoneella tai mobiililaitteella. Kaapeliverkossa saat myös Fox HD ja National Geographic HD kanavat korttimaksulla.

Mikäli et siis käytä mitään näistä palveluista ja haluat vain peruskanavat televisioon niin et tarvitse DNA TV -liittymää tähän.