Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Kaapeli perusmaksu?

Periikö Dna kaapeliliitymästä jonkinlaista perusmaksua?

Kommentit

 • Hei Make!

  Kun kiinteistö on kytketty DNA:n verkkoon kiinteistökaapelilla, voi siihen tilata kaapelitelevision saatavuusalueella Kaapelitelevisioliittymän. Kaapelitelevisioliittymän perusmaksu on 9,39 €/kk, sis. 24% alv. Lisätietoa aiheesta löydät täältä: https://www.dna.fi/pientaloasukkaat.


  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Tarvinko mitään muuta jotta peruskanavat eli ilmaiskanavat (12 kpl) näkyvät omakotitalossa? Minulla nyt joku kortti (Conax ja welho kortti sisällä) jolla ei mitään virkaa, kanavat näkyvät ilmann sitäkin. Voinko siis lopettaa tuon 3,50e maksavan palvelun?

  Kuukausimaksut
  DNA Kaapeli-TV perusmaksu omakotitalo 1 kpl 7,57e 24% 1,82e 9,39e DNA TV -liittymä 01.06.2019 - 30.06.2019 1 2,82e 24% 0,68e yhteensä 10,40e 2,49e 12,89e Yhteensä 12,89e
 • Hei Timo!

  Tämä 3,50 euroa kuussa maksava DNA TV -liittymä sisältää Kuukauden kanavan ja DNA TV -sovelluksen jolla kanavia voi katsoa tietokoneella tai mobiililaitteella. Kaapeliverkossa saat myös Fox HD ja National Geographic HD kanavat korttimaksulla.

  Mikäli et siis käytä mitään näistä palveluista ja haluat vain peruskanavat televisioon niin et tarvitse DNA TV -liittymää tähän.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Mitä maksaa TV-kaapelin uudelleen kytkentä pientaloon? Edellinen asukas on irtisanonut liittymän.

 • Hei Carita! Jos vanha asukas on siirtämisen sijaan irtisanonut kaapelin kokonaan, maksaa uudelleenkytkentä 193,12 euroa, talon myynnin yhteydessä kaapeli normaalisti siirretään vain uudelle asukkaalle ilman uudelleenkytkentää.

  Asiasta tulisi olla yhteydessä Pientalopalveluumme:
  - www.dna.fi/pientalot
  - 0800 393 393 (ma-pe klo 9-15)
  - pientalopalvelu@dna.fi
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • paavo tässä hei.olisin tiedustellut kokonais kustannuksia Valokuitu Plus verkkoon
  liittymistä.
  Asun Lahden Naavakatu 9 Omakotialueella.
  Onko paikallakäynti tarpeen hintaarvion tekoon.
 • palaan aikaisempaa viestiin
 • Hei Paavo!

  Jättäisitkö meille yhteydenottopyynnön osoitteessa https://www.dna.fi/pientalot tai soittaisitko DNA Pientalopalveluun numeroon 0800 393 393 (ark. klo 9 -15), niin katsotaan tilannetta tarkemmin. Kiitos!
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Miksi teillä ei voi olla hinnastoa tästä netissä?
 • Ymmärrän tuon kaapelin perusmaksun perimisen jos kiinteistössä ei ole mitään muita maksullisia palveluita mutta jos netti taikka tv-kanavapaketti tulee kaapelin kautta, pitäisi perusmaksun hinta sisältyä näihin pakettihintoihin.
  Pekka
 • Hei miten on jos ottaa valokuidun tarvitsenko enää kaapelia ja voiko kaapelin sanoa irti ja mitä maksaa {television katsomiseen?
  Tauno Anttila

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.