Kaapeli TV EPG

Kaapeli TV:n puolella on EPG päin persikkaa, osassa kanavia. FOX ja FOX HD EPG ei vastaa lähetettyä ohjelmaa, Viasat Explorer HD EPG Jälestää, Disney Junior ei pidä paikkaansa alkuunkaa. Nämä on toistuvia ongelmia kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Koska saatte EPG toimimaan oikein?

Kommentit

• On Dna,lla muutakin perseellään,kun EPG
    Ei pääse laitteita katsomaan,eikä  minunpalveluuni.

BQ24
  • Kyllä minä Minun Palveluun pääsin. Sinne pääsy ja sieltä poistuminen on vain aina ollut tuskastuttavan hidasta.

PW
  • Hei BQ24,

Kokeilitko pääsetkö kirjautumaan itsepalveluun toisella selaimella tai auttaako välimuistin tyhjennys?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Nyt pääsin minunpalveluuni kirjautumaan.
    DNA puhelinliittymät sivu ei aukea.
    Tulee toi edellinen ilmoitus.
    Sisään ja uloskirjautumiset tosin kestää minuuttitolkulla.

BQ24
  • Minä kyselen EPG perään ja täällä puhutaan jostain TUN minun palvelusta... Hieno on tuki foorumi, kun alkuperäinen asia ohitetaan.. Ei sillä ei yllätä koska, DNA..

Mikko
  • Hei Mikko!

Pahoittelut, että alkuperäinen viestisi on jäänyt huomioimatta! Mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa EPG:n ongelmien suhteen. Näistä kannattaa olla aina suoraan yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jonka kautta ne sadaan samantien korjaukseen. Kiitos!