Kaapeli-TV

Yle HD-kanavat ääni toimii välillä, välillä ei. Yle SD-kanavat sekä muut kanavat ok. On jatkunut siitä asti, kun kaapelioperaattori vaihtui DNA:han

Kommentit

• Ylen HD-kanavilla on Dolby Digital äänet. riippuen laitteistosta, voi ne aiheuttaa ongelmia. Koita alkuun poistaa ne käytöstä, jos kyse on pelkästä TV:stä, niin sen asetuksista (jos se niitä purkaa)...

Jos taas on jotain oikeaa vikaa, kannattaa soittaa vikapalveluun, tätä kautta eivät tutki mitään...
    JJJ
  • Yritin kytkeä ison monitorini (HD-tasoinen) antenni+kaapelivastaanottimen kautta kerrostalomme DNA-kaapeli-TV-verkkoon, jotta voisin katsoa ilmaiskanavia silläkin. Jostakin syystä se sai näkyville vain 14 peruskanavaa (ei siis kaikkia äly-TV:n kautta näkyviä), eikä ollenkaan HD-kanavia, vaikka laite tukee niitäkin. Peruskanavat latautuivat Terresstrial (antenni) -asennuksen kautta, ei Cable-asennuksen. Yritin etsiä netistä DNA-kaapeliverkon asetuksia (taajuudet ym. tärkeät) mutta en löytänyt. Laitteen mukaan esim. Yle TV1 tulee nyt taajuudella 80200k/8M, mutta laittaisitteko nettiin luettelon, jossa kaikki välittämänne ilmaiskanavat ovat, jotta voisin katsoa, millä taajuudella ovat  ne muutamat, jotka  eivät näy (esim. Alfa) ja mikä tärkeintä, neuvoisitte miten saisin Ylen ja muut HD-versiot näkymään. Onko DNA-kaapeliverkossa ehkä joitakin muita oleellisia asetuksia, jotka pitäisi silloin muutella laitteen normaaliasetusten sijaan?
    Teuvo