Kaapeli TV ja netin outo häiriö

Kaapeli TV:n kanavissa on ollut jo pitkään häiriötä kuten kuvan sahailua ja äänen pätkimistä. Häiriö kuitenkin postui, kun kapeelin otti haaroittimesta irti (jossa on myös netti) ja nyt toimii myös netti samanaikaisesti huomattavasti paremmin. Netti on edelleen kiinni haaroittimessa ja se on kiinni nyt toisessa huoneessa. Haaroittimessa ei voi olla vikaa, mutta ilmeisesti tämä on jotenkin liitännäinen tuohon datan kulkuun tilanteessa, jossa kummatkin kaapelit ovat kiinni samassa haaroittimessa. Olisiko tähän olemassa ratkaisua tilanteeseen, jolloin asunnossa on vain yksi kaapelipaikka seinässä.

Kommentit

  • Hei VP!

    Kaapelisignaali vaimenee aina kun käytössä on haaroitin ja jos televisioon menevä antennijohto on yli 4 metriä pitkä niin myös tämä vaimentaa signaalia ja johtaa kertomasi kaltaiseen pätkimiseen tai pikselöintiin.

    Kertomasi perusteella vika voi olla nimenomaan haaroittimessa, varsinkin jos myös nettiyhteys toimii nopeammin kun otit tv:n johdon irti haaroittimesta. Haaroitin olisikin ensimmäinen asia jonka vaihtamista kannattaa miettiä.
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.