Kaapeli-tv pistookkeettomaan huoneeseen

Minulla on DNAn kaapeli-tv. Haluaisin saada television näkymään huoneessa, jossa ei ole antennipistoketta. Miten tämä onnistuisi? Onko esim. jotain WiFi-mokkuloita tms., jonka voisi asentaa antennipistokkeeseen ja kuva-/äänisignaalin voisi siitä jakaa muualle taloon?

Kommentit

• Chromecast
    Liisa
  • Siis DNA-tv pitää tilata ja sitten Chromecast siihen TV:n HDMI:n kylkeen.  Kännykällä tai tabletilla sitten castaamaan ohjelmia..
    Tämä on mulla ollu makkarin telkussa jo pitkään, siis mullakaan ei ole pistoketta makkarissa
    A-P
  • Dna-tv ei käytä kaapeli-tv:tä, vaan se vaatii vakaan internet-yhteyden.

Kaapeli-tv-signaalia ei saa jaettua sellaisenaan langattomasti, mutta sopivilla laitteilla voit poimia yksittäisiä vapaita kanavia tietokoneella tai älylaitteella katsottavaksi lähiverkossasi. Esimerkiksi AVM Fritzbox cable.
    irritus
  • Helppo Homma eli Kaksi Vu+ Boksia, joista molemmat kytketään Verkkoon siis nettiin ja toinen toimii isäntänä ja on kytketty kaapeli tv rasiaan TARKAT OHJEET LÖYTYY HUOLTOVALIKKO.COM
    Tuomas Raatikainen