Kaapeli-tv verkon parametritaulukko muuttanut

Ennen löytyi osoitteesta dvb.welho.fi ja nykyisin se parametritaulukko on osoitteessa
https://www.dna.fi/kaapeliverkko/parametrit

Tämä tiedoksi niille jotka sitä taulukkoa etsivät. Esim. jos tarvii boksin tai telkkarin kanavia säädellä manuaalisesti.
Jari

Kommentit

• Kiitos tiedosta! Tallentajankin on hyvä tietää, mitkä kanavat ovat samassa nipussa. Nyt ei voi enää valita, haluaako tuloksen kanavaniputtain vai kanavanumeroittain.
    PW
  • Klikkaamalla tuolla sivulla Freq (taajuus) tai TSID(kanavanippu), niin silloin menee taajuden tai nipun mukaan ja painamalla LCN menee kanavanumeron mukaan. Tosin olisihan se hyvä, jos olisi tallenna tiedostoon tai tulosta nuppi.
    mie
  • En ole koskaan ymmärtänyt millä logiikalla dna heittelee noita kanavia eri kanavanippuihin. Varsinkin tallentajalle olisi hyvä jos vaikka vapaat kanavat 1- 40 olisi laitettu mahdollisimman samoihin nippuihin.
    JP
  • Tuossa on se huononnus, että QAM ja KS/s tietoja ei enää kerrota.