Siirry uusimpaan kommenttiin

Kaapelimodeemi F-3890v3 ja tarvikkeet

Piti laittaman kaapelinettiyhteys toimintaan mutta iski tenkkapoo eli boxin mukana tuleva jakaja on liian paksu eikä sovi kaapelipistokkeeseen seinässä (piti käyttämän kahta pistokkeenmuuntajaa että sai liitettyä boxin seinäpistokkeeseen) eli miksi laatikon mukana ei voinut tulla sopivaa jatketta?

Nettiyhteys toimii kumminkin vaikka välissä onkin muuta kuin mitä pitäisi oleman.

Kommentit

 • Antennirasian on todennäköisesti joku puuha-pete vaihtanut ja se on vääränlainen. Modeemin jaotin ei tarvitse lisäosia. Yhteyden kanssa todennäköisesti ongelmia odotettavissa.
 • Tuo on tosiia ongelma joidenkin antennirasioiden peitelevyillä.
  Homma on helppo korja. Sinulla on varmaan ruuvimeisseli, jolla saat peitelevyn irroitettua. Sitten pyydät vaimoltasi sakset, avaat niiden leuat ja avaarat saksilla hieman TV-pistokkeen puolta. Laitat peitelevyn takaisin ja homma toimii.
 • Kyllähän ne pistokkeet ovat vakiotavaraa,jos joku tee se itse ja anna ammattimiehen korjata,puuha-paten apumiehen joutomies on asennellut omia virityksiä.Vähän suurennat peitelevyn reikää
  ja avot homma toimii.
 • Standardi on laaja käsite
 • Standardikin on vaihtunut vuosien saatossa. DNA:n kahtiajaon pistoke on liian paksu vanhoille peitelevyille!
 • En rupea askartelemaan vuokrakämpässä ja en myöskään hanki uutta peitelevyä (jos sellaista edes saa mistään) saati poistamaan sitä (ei kyllä helppoa kun sen on ammattilainen koneella ruuvannut kiinni). Se miksi boxin pistoke on pitänyt tehdä noin paksuksi herättää kummastusta (tuskin ainakan keston takia kun kerran mallia ohuempi on kestänyt muutot ja irrottelut).

  Antennirasian peitelevy on ihan alkuperäinen ja pistokkeen kävi asentajat (DNAn oletettavasti) vaihtamassa kun digiiin siirryttiin.

  Netti toimii ihan hyvin eli sinällään ei tarvetta vaihtaa levyä ja jos on tarvetta niin sitten otan yhteyttä huoltofirmaan (isännöitsijä) ja kysyn sieltä ja jos ei onnistu niin sitten DNAlta itseltään josta viimeistään pitäisi löytymän apua.
 • Peitelevy on kiinni rasiassa yhdellä ruuvilla. Sen irroittaminen ei irroita itse antennirasian kiinnitystä. Takaisin sitä ei voi väärin päin laittaa. Sakset on avartamisessa kätevät ja tulos on siisti.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.