Kaapelimodeemi F-3890v3 / Mitä tämä lokiin satunnaisesti tuleva ilmoitus tarkoittaa?

Lokiin ilmestyy muutaman kerran vuorokaudessa tämä ilmoitus:
10.11.2021 04:22:23 Info DOCSIS
DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response v4 option;CM-MAC

Onko kenelläkään tietoa mitä tämä tarkoittaa ja pitäisikö olla huolestunut?

Kommentit

• Hei, modeemin lokeja ei tarvitse turhan tarkkaan käydä läpi jos yhteys toimii normaalisti. Ilmoitukset ovat modeemin normaaliin toimintaan liittyviä ilmoituksia.

Mikäli yhteyden kanssa on ongelmia, tulisi tästä olla yhteydessä asiakaspalveluun. Näemme virheilmoitukset myös järjestelmän kautta.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Itselläni on alkanut tuota virhettä esiintymään mielestäni liian usein.
    Ja nettisivuja avatessa ensin tulee DNS-virhettä ja, kun antaa sivun olla hetken auki, niin sivusto avautuu ok.
    Modeemia on resetoitu nyt muutamaan otteeseen, jopa pari kertaa viikossa.
    Ja speedtest:lla 1gb:n yhteys antaa 250-400mb nopeutta.

Janne73t
  • Ja tällainen virhe tuli tuota yllä olevaa vastausta ladatessa:

Janne73t