Kaapelimodeemin asetukset

Onko tämä normaalia että mun kaapelimodeemissa ei ole mitään advanced asetuksia? Ei pysty säätään firewallia, ei porttiohjauksia, tms. Tarjolla on vaan ihan basic-kattaus. Yläpalkissa Status, Wireless, Logout. Sivupalkissa General, language, connection, password, event log, init scan, erouter ip modes, bridge mode.


Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.