Kaapelimodeemin F-3890v3 käyttöopas

Mistä saan käyttöoppaan ostamaani laitteeseen? Paketissa tuli ainoastaan pikaopas / käyttöönotto-opas.

Tiedot, joita tarvitsen, liittyvät laitteen palomuuriasetusten konfiguroimiseen. (Ja MESH-asetuksiin.)

Kommentit

• Agualung
  • Linkin takaa löytyvät mainitsemani pikaopas ja käyttöönotto-opas. Minä kyselen ihan oikean käyttöoppaan perään. Sellaisen, jossa kerrotaan laitteen konfiguroinnista.

Kumpikaan tuon linkin takaa löytyvä ei ole sellainen.
    Samuli
  • Sama homma täällä kunnon käyttöopasta tarvittaisiin!
    TTa.
    TTa.
  • Tuskimpa on olemassakaan muuta,kun toi käyttöönotto-opas ja pikaopas.
    Löytyisköhän noilta foorumeilta.
    Käsitellään myös nettihommia ja laitteita.

AfterDawnin keskustelualueet

TechBBS
    Agualung
  • Ihmeellistä, että Suomessa saa myydä laitteita ilman kunnollista käyttöohjetta, vaan että pikakäyttöopas riittää. Kannattaisi tarkista asia kuluttajaviranomaisilta.
    PW
  • Agualung: Miksi ajattelet, että käyttöohjetta ei olisi olemasakaan? Kai tästä laitteesta nyt joku dokumentaatio on kirjoitettu?
    Samuli
  • PW: samaa mieltä. Vaihtoehtona kyllä pohdin koko laitteen palauttamista.

Sekin auttaisi jo paljon, jos DNA:lla edes olisi töissä alan ammattilaisia, jotka osaisivat vastata melko yksinkertaisiin kysymyksiin myymästään laitteesta! Mutta kun ei. Kävin DNA-kaupassakin kuuntelemassa ehdotuksen laitteen resetoinnista.

Kysymykseni oli, mitä asetuksia pitää säätää, jotta IPv6 -liikenne reititettäisiin yhteen subnettiin

Ei auttanut resetointi.
    Samuli
  • Kannattaa kysellä laitteen valmistajalta ja muilta jälleenmyyjiltä.
    Agualung
  • Tässä valtakunnassa saa myydä lähes mitä tahansa.
    Käyttöohjeen kanssa ja ilman käyttöohjetta.
    Kun laitteeseen tulee vikaa,niin on myyjän helppo
    sanoa,että olisit lukenut käyttöohjeen,ei mene takuuseen.
    Vedotaan vaan siihen,että ei oltu luettu käyttöohjetta.
    Milläs luet sitä jos ei ole tullut laitteen mukana,
    tai sitä ei ole olemassakaan.
    Että terveisiä sieltä,mihinkä ei aurinko paista,eikä kuu loista.
    Agualung