Kaapelimodeemin sijoittaminen tekniseen tilaan

Olen rakentamassa omakotitaloon antenni/sisäverkkoa ja lähtökohta on, että kaikki antenni sekä verkkolaitteet, päätelaitteita ja WLAN tukiasemia lukuunottamatta, tulevat teknisessä tilassa sijaitsevaan räkkikaappiin.

Kaapelimodeemien ohjeissa on esitetty ainoastaan kuinka laite kytketään antennipistorasiaan. Räkkikaapin yhteyteen ei kuitenkaan ole tulossa antennipistorasiaa, mutta sisäantenniverkon jakolaitteisto tulee.

Kysymys siis kuuluu, että millä tavalla kaapeli-tv liittymästä jaetaan yksi linja kaapelimodeemille oikeaoppisesti ilman antennipistorasiaa? Kytketäänkö haaroittimesta antennikaapeli suoraan kaapelimodeemiin? Vai täytyykö haaroittimelle tuleva linja jakaa jakajalla kahdeksi, joista toiseen haaraan tulee haaroitin ja toiseen kaapelimodeemi? Vai jotain ihan muuta?