Kaapelimodemista tapahtumat ulkoiseen lokitiedostoon

Minulla on kaapelimodemi versioituna : technicolor tc7200, DOCSIS 3,0, Hardware Version 1.0, Software Version STCF.01.19. Ja purkin käyttöliittymän vasemmassa alalaidessa lukee : Copyright-merkki - Technicolor - 2013.

Tuossa laitteessa on aika usein sellainen vika, että se katkaisee yhteyden internettiin ja minun kotikoneeseeni ja varsinkin silloin, kun palomuurin tila on "Low". Siis Windowsin hallinnasta katsoen modemin molemmin puolin on rastit jotka kuvaavat yhteyden poissaoloa. Mitään virheilmoituksia en näe Event Logistakaan tähän jumitilanteeseen liittyen.

Mutta purkin hallintaliittymässä kohdissa "Firewall > Local Log" ja "Firewall > Remote Log" antaa mahdollisuuden konffata serverin vastaanottamaan palomuurista tapahtumia - tai hälytysviestejä.

Olisko DNA:lla antaa yo. logeille konffausohjeet?

Terveisin
DNA:n asiakas