Kaapelin radiotaajuudet pääkaupunkiseutu

Saisiko kaapeliverkon radiotaajuudet pääkaupunkiseudulle kiitos ja en halua mitään monta vuotta vanhaa linkkiä. Olisi kuitenkin suotavaa, että ne löytyisi helposti myös teidän omilta sivuilta.
taajuuksilla Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Lista kaapeliradion taajuuksista löytyy nettisivuiltamme osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitti, koska näihin on tullut muutoksia. Huomasin, että omat esiasetetut kanavapaikat muuttuneet.
    taajuuksilla
  • Voice on siis poistettu kokonaan?
    taajuuksilla
  • Bauer median radiokanava Voice on nykyisin Kiss DNA kaapelissa 101,5 MHz.

Listauksessa on virheitä myös kuuluvuuden osalta, koska osa kanavista vaihtoi eetterissä taajuuksia vuodenvaihteessa. Esimerkiksi listattu Metro FM taajuus kuuluu Sanomien HitMixille, mutta nyt sieltä kuuluu Aito Iskelmä. Radio Aallon paikalla 98,0 kuuluu Kasari, LOOP taajuudella  94,6 kuuluu Aalto jne,..
    jpuh
  • Radiotaajuudet ovat karanneet DNA:n käsistä. Kanavayhtiöt muuttelevat nimiä kulloisenkin muodin mukaan.
    24 kanavasta oli 5 nimet ovat muuttuneet. Nyt 98.0 MHz kertoi olevansa Rock
    PW
  • Uudet taajuudet päivitettävä listaukseen dna kaapeliin, taajuudet vaihtuivat vuodenvaihteessa. Nämä vanhat eivät toimi.
    Tj
  • Taajuudet on kapelissa samat. Vain 5 ohjelman nimet ovat muuttuneet. Samat kanavat sieltä kuitenkin löytyy eri paikoista.
    PW
  • No joo, eivät fm-taajuudet ole muuttuneet. Kanavat vaihtaneet taajuuksia ja tuolla listalla kanavan nimi liitetty väärään taajuteen. Esim. radio rock oli ennen 99,7 ja nyt 98,00. Listalla siis väärää tietoa. Löytyyhän nuo uudet sijainnit tietysti myös etsimällä.
    Tj
  • Osaan radiotaajuuksista on tullut vuoden vaihteessa muutoksia ja näitä ei ole vielä päivitetty sivuillemme (https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat). Pyrimme saamaan tiedot ajantasalle ja mahdolliset ongelmat uusien taajuuksien kanssa kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta haitasta!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Radio Rock ei kuulu nyt lainkaan. LOOP on nyt sekä taajuudella 94,6 että 105,9.

94,6 on ollut pitkään Radio Aalto joten se kannattaa muuttaa siihen LOOPin sijaan
    98,0 on ollut pitkään Radio Rock joten se kannattaa muuttaa siihen Radio Aallon sijaan
    105,9 on ollut pitkään LOOP joten se kannattaa jättää siihen
    99,7 on ollut pitkään Bassoradio joten se kannattaa jättää siihen

webbisivuilla siis väärin:

91,3 Metro FM -> Aito Iskelmä
    98,7 Radio Sputnik -> I LUV 2K
    99,7 Radio Rock -> Bassoradio
    105,9 Bassoradio -> Loop

Hitmix ei kuulu enää lainkaan, aiemmin kuului taajuudella 91,3.

Uudet kanavat Kasari ja Ysäri eivät kuulu vielä lainkaan.
    RH
  • Tuntuu elävän nuo kanvat päivittäin. Olisihan se mukavaa jos DNA osaisi nuo laittaa paikoilleen sekä uudet kanavat myös lähetykseen.
    Voihan se olla liikaa pyydetty - DNA:n tietotaidon tietäen.
    https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat :n esitystapa on hankala, mutta mitäpä DNA ei olisi valmis tekemään asiakkaita ärsyttääkseen!
    PW
  • Ja taas, Radio Rock 99,7 muuttui äsken kesken kappaleen Basso radioksi. DNA:lla kyllä nyt pakka sekaisin.
    Eikun etsimään uutta taajuutta.....

Tj
  • Sekaisin koko dna, niin kanavalistat, epg yms. Luulis olevan turhauttavaa olla töissä tuossa firmassa.. Jos ei naurattais niin itkisin näitten touhuja. 😂
    N. M
  • Rock löytyy nyt taajuudelta 98,0 MHz, Aalto taajuudelta 94,6 MHz ja Loop vain taajuudelta 105,9 Mz.
    HitMIX ei taida enää olla tarjonnassa.
    DNA:n sivuun muutokset eivät ole vaikuttaneet.
    Kuinkahan pysyvä tämä muutos on?
    PW
  • Saisiko listan pdf muodossa, jotta olisi helppo printata radion viereen. Kiitos.
    IA
  • Tai edes ilmoituksen tänne, koska lista on päivitetty ajantasalle!
    Minulla on pääkaupunkiseudun nykyisistä kanavista exel-pohjainen tiedosto.
    PW
  • Nyt ovat korjanneet kanavalistat. Käytännössä HotMix on korvautunut Aito Iskelmällä ja muutama ohjelma vaihtanut taajuuksia. Uusia kanavia ei ole tullut.

Helsingin kaapelivekon radiotaajuudet

88,40 MHz YLE Radio Suomi
    89,40 MHz Iskelmäradio
    89,90 MHz YLE Radio Vega
    91,30 MHz Aito Iskelmä
    92,30 MHz YLE Radio 1
    93,20 MHz NRJ
    93,60 MHz Radio Nova
    94,60 MHz Radio Aalto
    95,60 MHz YLE X
    97,00 MHz Radio Extrem
    98,00 MHz Radio Rock
    98,70 MHz I luv 2k
    99,70 MHz Bassoradio
    100,50 MHz Jouluradio
    101,00 MHz Radio Nostalgia
    101,50 MHz Kiss
    101,90 MHz Radio Dei
    102,30 MHz YLE Radio Puhe
    103,00 MHz Radio City
    103,50 MHz Radio Suomipop
    104,00 MHz Radio Helsinki
    105,50 MHz Helmi Radio
    105,90 MHz Loop
    106,70 MHz Classic FM
    107,30 MHz YLE Mondo
    PW
  • Helsingin alueella kaikki paskimmat kanavat!! Kiitos DNA!!! Kiva kun HitMix katosi kokonaan ja Ysäri ja Kasari kuuluu vain muilla alueilla, mutta ei Helsingissä!! MIKSI NÄIN??? Aika pyllystä tämmöinen meininki kyllä!!!
    Ärtynyt Ysäri
  • Dna:ta ei kiinnosta tipan tippaa. Porissa Satakunnan puhelimen aikaan aina lisättiin uusi ilmateitse kuuluva kanava myös kaapeliin. Dna tätä ei enää ole tehnyt. Kasari (ilmassa 101 Mhz) kuuluu kyllä Porissa kaapelissa, mutta se johtuu vaa täysin siitä että aikoinaan Satakunnan puhelin pisti ilmateitse tulleen Classic:n 101 MHz:n taajuuden kuulumaan myös kaapeliin ja nämä "releoinnit" ovat jääneet elämään. Kuuluu sitten ne kanavat mitä nämä sattuvat kaapeliin muuttamaan. Dna vois pistää Porin alueella radiokanavat kuntoon kaapelin osalta ja vastaamaan tätä päivää. Nyt ovat lähemmäs 20 vuoden takaisessa tilassa. Valitettavasti tiedän kun vastassa dna niin aika turhaa o pyytää mitään. Valitettavasti.
    Mika
  • Minkä takia Hitmix, Kasari ja Ysäri kanavat eivät kuulu kaapelissa? Hitmix kuului vielä viime vuonna vaan eipä kuulu enää. On tosi outoa touhua ja vastausta ei tunnu saavan, ainakaan sellaista vastausta missä olisi mitään järkeä.
    Jussi
  • Syy siihen, että jokin asema ei kuulu kaapelissa voi olla, että aseman omistaja ei ole tarjonnut sitä levitykseen. Syy voi olla myös, että asema ei suostu maksamaan vaadittua korvausta ohjelman lähettämisestä kaapeliverkossa.
    Herkeämätön tarkkailija
  • Tai, että ULA-alueen taajuudet on käytetty loppuun..
    PW
  • Ei siinä mitään jos syy tosiaan on rahasta tai vapaista taajuuksista mutta ainakaan Dna:n asiakaspalvelusta ei saanut minkään näköistä järkevää vastausta asiaan vaan lähetetään jotain linkkejä kanavalistoihin. Ne minäkin löysin mutta kysymykseen se ei vastausta tuonut.
    Jussi
  • Huolet pois. Kohta loppuu kaikkien asemien kuuntelu Dnan kaapeliverkossa, tekevät tilaa laajakaistan käyttöön poistamalla FM-radiokanavat:

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/radiokanavat-loppuu-dnan-kaapeliverkossa/

Eli ei niin väliä enää onko kanavalistaukset ajantasalla.
    Jari
  • Ajankohta, jolloin FM loppuu kaapelissa, ei varmaan ole vielä lovin lähellä.
    PW
  • "Ajankohta, jolloin FM loppuu kaapelissa, ei varmaan ole vielä lovin lähellä.     "

No mene ja tiedä mutta ainakin Harjavallassa tehdään

https://corporate.dna.fi/huoltotiedotteet?type=resttukari2&id=87318&scrollTo=n6pSAFvjas79&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3Dn6pSAFvjas79

isoa remonttia kaapeliyhteyksiin, ei tiedotteessa sen kummemin selitetä mitä tehdään mutta kumminkin se että varaudutaan tulevaisuuden palveluihin ja se remppa muuten kestää 22.6. alkaa ja loppuu 31.7. Joten voisi olettaa että siellä ensimmäiseksi poistetaan FM-taajuudet.
    Jari
  • Miksi Ylen kanavilla on heikompi signaali kuin joillain muilla?
    Aapo Månsas
  • Aapo: Mistä noin päättelet? Saatat kuunnella väärää taajuutta!
    PW
  • Se näkyy asemavalinnassa signaalimittarissa. Asema kuuluu kyllä mutta signaali on heikompi. Myös joillain muilla asemilla on heikompi signaali kuin vahvimmilla.
    Aapo Månsas
  • Minulla A/V vahvistimessa ei ole signaalivoimakkuusmittaria. Oletko varma, että kuuntelet oikeaa taajuutta? Jos näet lähetystaajuudet, ne pitäisi olla:
    88,40 MHz YLE Radio Suomi
    89,40 MHz Iskelmäradio
    89,90 MHz YLE Radio Vega
    91,30 MHz Aito Iskelmä
    92,30 MHz YLE Radio 1
    93,20 MHz NRJ
    93,60 MHz Radio Nova
    94,60 MHz Radio Aalto
    95,60 MHz YLE X
    97,00 MHz Radio Extrem
    98,00 MHz Radio Rock
    98,70 MHz I luv 2k
    99,70 MHz Bassoradio
    100,50 MHz Jouluradio
    101,00 MHz Radio Nostalgia
    101,50 MHz Kiss
    101,90 MHz Radio Dei
    102,30 MHz YLE Radio Puhe
    103,00 MHz Radio City
    103,50 MHz Radio Suomipop
    104,00 MHz Radio Helsinki
    105,50 MHz Helmi Radio
    105,90 MHz Loop
    106,70 MHz Classic FM
    107,30 MHz YLE Mondo
    PW
  • Kyllä, juuri nuo taajudet. Nrj ei kuulu ollenkaan.
    Aapo Månsas
  • Käytätlö kunnollista kaksoissuojattua antennikaapelia antennirasian radiopistokkeen ja vastaanottimen välissä?
    Voihan kiinteistön antennivekkokin toki olla viallinen.
    PW
  • Jos vastaanottimessa on oma antenni, se kannattaisi irroittaa, jos mahdollista.
    PW
  • Toi Dnan kanavalistaus on vanhaa tietoa, ei ole sellasta kanavaa enää olemassakaan kuin I Luv 2K! Sen tilalla on jokin muu Bauerin kanava.
    Samaten Classic FM-nimistä kanavaa ei ole vaan sen nimi on Radio Classic.

Eivät taida Dnalla paljon panostaa noiden radiokanavalistausten kanssa?
    Jari
  • Kun DNA on päästänyt radiokanavayhtiöt valloilleen, ne vaihhelevat vapaasti kanaviensa nimiä ja ehkä ohjelmakäytäntöjään.