Kaapelinetti toimii huonosti

Kaapelinetti on toiminut todella huonosti viime viikot. Tai netti periaatteessa toimii mutta esim twitter ei lataa kuvia, postin sovellus ei toimi, iltalehden sovellus ei toimi jne. Sitten kun vaihtaa mobiilidatalle niin pelittää. Purnukka resetoitu mutta ei vaikutusta. Missä vika? Onko jokin modeemin päivitys epäonnistunut?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.