Kaapelinetti toimii huonosti

Kaapelinetti on toiminut todella huonosti viime viikot. Tai netti periaatteessa toimii mutta esim twitter ei lataa kuvia, postin sovellus ei toimi, iltalehden sovellus ei toimi jne. Sitten kun vaihtaa mobiilidatalle niin pelittää. Purnukka resetoitu mutta ei vaikutusta. Missä vika? Onko jokin modeemin päivitys epäonnistunut?
Janne Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• JJJ
  • Yhdessä piilotetussa ketjussa oli tälläinen vastaus eräältä kirjoittajalta:
    Kaikki yo. kokeiltu. Ei korjaannu. Soitin myös asiakaspalveluun. Sieltä sanottiin, että liittyy modeemin ohjelmistoon ja korjaus tulossa 27.4. mennessä. Sitä odotellessa....

Asia ei itseni koske milläänlailla, kunhan mielenkiinnolla odotan montako valitusta asiasta tarvitaan foorumille (ja tieskuinka monta puhelimitse), ennenkuin DNA jotain JÄRKEVÄÄ kantaa ottaa asiaan...Luokatonta touhua niillä...
    JJJ
  • Hei Janne,

Haluamme ehdottomasti selvittää vikaa tarkemmin - olethan sitä varten meihin yhteydessä asiakaspalvelumme maksuttoman vikanumeron kautta 0800 300 500, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Soitin juuri (ti 28.4.2020 klo 19.40) tukeen. Uusi firmware tulossa tuen mukaan Sagemcomin mötikkään pe 1.5.2020, jonka pitäisi korjata ongelma ipv6:ssa.
    TOP
  • Joo soittelin itekki juuri eilen ja otin sen ipv6 pois käytöstä kunnes päivitys tulee. Hyvä tietää päivämääräkin nyt 😀
    Janne
  • Eipä tainnut tulla uutta firmistä sagemcomiin 😞
    Jape
  • Ei tullu ei.
    Janne
  • Mulle päivittivät erikseen vanhan version tilalle. Sen jälkeen on kaikki toiminut, jopa nopeudet palautuivat ennalleen.
    TOP
  • Uusi firmware tuli taas päälle päivityksenä ja tökkiminen alkoi uudestaan. Erilaisten selvittelyjen ja testausten jälkeen asentaja paikalle kotiin. Mitää vikaa ei Sagemcomin purkista tai yhteydestä löytynyt. Vaihdettiin kokeeksi uuteen vastaavaan valkoiseen modeemiin. Nyt toimii muutaman tunnin kokeilun perusteella. Sivut avautuvat normaalisti ja sähköposti kulkee. Jopa nopeudet nousivat moninkertaisiksi. Olisiko ollut joku uuden firmwaren ja vanhan modeemin yhteensopimattomuus?
    TOP