Kaapeliverkko ja Uusi DNA tv

Osaisiko kukaan kertoa, mitä tapahtuu kaapeliverkon asiakkaille tässä uudessa hässäkässä. En halua ottaa vahvoikseni hubia, mutta haluan pitää edelleen maksukortin digiboxissa, c more total paketin jossa voi katsoa kaikkia nykyisiä kanavia esim. cmore max ja dnatv:n tallennuksella.
Onnistuuko tämä ja kuinka kauan. Ymmärsin, että jossain vaiheessa kaikki siirretään tähän uuteen Dna tv:se en. Toivottavasti sen siirtyminen ja  asiakaspalvelun kouluttaminen olisi vähän sujuvampaa kuin nyt on ilmeiseti käynyt anntennitalouksille.

Kommentit

 • Kaapeliverkon asiakkailla on mahdollisuus jatkossakin vastaanottaa tilaamansa ohjelmat ohjelmakortin kautta. Nämä hubit ja boksit palvelee pääosin niitä joilla on jokun toisen operaattorin kaapeli-tv-palvelut tai antenni-tv.
  vodafone
 • Hei!
  Suomen kielinen tekstitys puuttuu hyvin usein Discovery Science -kanavalta. Ruotsin kielinen kyllä löytyy.
  Tekstitys puuttuu norm. tv:stä, hubista ja DNA-tv:stä. Signaali tulee kaapelista.
  Siis ruotsin kielisiä palvellaan paremmin kuin suomen kielisiä?
  Mistä mahtanee tuo johtua??
  Reijo Miettinen
 • Discoverylle voi osoittaa heidän kanaviensa valitukset.
  Englantilaisia palvellaan vielä paremmin. Osa Eurosportin Snookerista pitää katoa UK:n Eurosportilta, kun Suomessa sitä ei useinkaan esitetä.
  PW
 • Hei!

  Uudesta DNA TV:stä löytyy enemmän keskustelua täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uuden-dna-tv-myynti-alkaa-1322020/.

  Kaikkia asiakkaita tiedotetaan kun muutos on ajankohtainen. Uuteen palveluun on mahdollista vaihtaa jo nyt esim. olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Uuteen palveluu siirrot tullaan tekemään osissa kevään aikana ja muutoksesta tulee siis erikseen kaikille asiakkaille tiedote kun se omalla kohdalla ajankohtaista.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Kyllä British Eurosport on aina ollut parempi kuin tämä (Nordic versio tai Suomeen suunnattu versio) myös se englanninkielinen Eurosport joka näkyi ennenkuin siirtyivät tähän Eurosportiin jossa ajoittain suomenkielinen selostus. Aikaisemmin toiset odotti että, vaihtaisivat tilalle nordic version tiedä sitten ovatko he enää tyytyväisiä tähän.
  yaso
 • DNA Hanna, ei tuo ollut mikään suora vastaus suoraan kysymykseen! Eli poistuuko jatkossa tv-kortit kaapelista ja hubi tilalle vai eikö?
  Jari
 • Ei DNA tälläisistä mitään tiedota vaikka olisi joku suunnitelmakin olemassa asian suhteen. ja vaikka tiedoittaisivat, niin 2kk kuluttua kaikki voi olla toisin. Antenni muutoksesta havaittu aikataulu. "Mikään ei muutu" ja 2kk myöhemmin kaikki loppui!

  Miten muilla operaattoreilla onko niillä korttia saatavilla kaapeliin, vai toimiiko vain omilla purkeilla, esim miten on Elisa tai Telia?
  JJJ
 • Avasin tämän keskustelun lähinnä sen takia, että olisin saanut jonkinlaisen vastauksen miten uusi Dna tv muuttuu kaapelitalouksissa. Olen vierestä seurannut kahden työkaverin kipuilua Dna asiakaspalvelun kanssa (antennitalouksia). Kumpikin saa ihan eri vastauksia. Koska heillä maksukanavat siirtyy digitalle, halusinkin saada vastauksen, mitä ja kyllähän jotain muutosta varmaan myös kaapelitalouksiin tulee. Lähinnä halusin tietää, pystynkö edelleen katsomaan uuden Dna tv:n kautta maksukanavia (formulat cmore max) puhelimesta ja vaikka cromecastilla televisioon. Mehän ostamme c moren teiltä.

  ???
 • Hei,

  Kaapelitalouksien tilauksiin ei tule antennia vastaavia muutoksia, voit siis katsella kanavia kuten ennenkin.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • JJJ kirjoitti:
  "Miten muilla operaattoreilla onko niillä korttia saatavilla kaapeliin, vai toimiiko vain omilla purkeilla, esim miten on Elisa tai Telia? "

  Elisalla ainakin on kaapelissa ihan tv-kortit ja se Elisa Viihde on kokonaan eri palvelu joka toimii kaikkien operaattorien laajakaistoilla (poislukien Nelonen Median kanavat jotka näkyy suorana vain Elisan omilla laajakaistoilla).

  Samat asiat pätee myös Teliaan.
  Jari
 • Kiitoksia DNA Hanna-Mari, suorasta ja tyhjentävästä vastauksesta. 😀
  Jari
 • Hei!
  Toistan vielä oman kysymykseni, koska vastauksista ei todellakaan ole ollu apua.
  Eli: Suomen kielinen tekstitys puuttuu hyvin usein Discovery Science -kanavalta. Ruotsin kielinen kyllä löytyy.
  Tekstitys puuttuu norm. tv:stä, hubista ja DNA-tv:stä. Signaali tulee kaapelista.
  Siis ruotsin kielisiä palvellaan paremmin kuin suomen kielisiä?
  Mistä mahtanee tuo johtua??
  Reijo M.
 • Reijo M. sun kannattaa valittaa asiasta Discoverylle, ei tuo johdu Dnasta. Aikoinaan asuessani talossa jossa oli Canal Digitalin sat.antenni, oli ihan yhtälailla lähestulkoon ruotsia tekstitykset Discovery Sciencellä.
  Jari
 • Siis rahat kerää DNA ja valitukset Discoverylle?? Tarkoittaa varmaankin sitä, että jos ostan pilaantuneen lihan Prismasta niin valitus pitää tehdä Citymarkettiin. Täh??
  Mitä tähän vastaa DNA?

  Reijo M.
 • Reijo M., luuletko tosissasi että Dna tekstittää Discoveryn ohjelmat? Ehei, ei se niin ole ja Dna ei voi mitään muuta kuin korkeintaan valittaa Discoverylle eli ei se voi lisätä tekstityksiä joita EI OLE olemassa!
  Jari
 • Sitäpaitsi Reijo M., tuo vertauksesi on ontuva, pilaantuneesta tavarasta toki ilmoitetaan kaupalle mutta vastuu on kyllä tavaran tuottajalla eikä kaupalla. Eikä siitä pilaantuneesta tavarasta ilmoiteta toiseen kauppaan!
  Jari
 • Ei Discoveryä kiinnosta niin paljon pieni Suomi , tekstitysongelmia on ollut niin kauan kuin kanaviakin . Kuten useilla muillakin ulkomaisilla kanavilla .
  Saapas 2.0
 • Perinteinen ongelma ns. taivaskanavilla. Suomenkielen tuki ei ole kovin suurella prioriteetilla kanavanhaltijan suunnitelmissa. D Science on vielä sivukanava ja paukut on laitettu pääkanavaan. Tässä suhteessa toinen vielä huonommassa jamassa oleva kanava on BBC Earth HD, jolla ei ole tarjolla laisinkaan suomenkieltä edes valikossa, mutta ruotsi, norja ja tanska sekä paljon muita löytyy. Toisaalta sitten BBC Brit HD kanavalla tekstitys löytyy joka ikisestä ohjelmasta.

  DNA:lle asiasta voi valittaa, mutta eivät he oikeasti asialle voi juuri mitään. Voivat tietenkin esittää Discoverylle, että meillä on näin monta maksavaa asiakasta kyseiselle kanavalle (kansainvälisesti luku on varmaan naurettavan pieni), niin miksi ette tarjoa tekstitystä.
  Hande
 • "Luuletko tosissasi että Dna tekstittää Discoveryn ohjelmat?"
  -No en todellakaan luule. Sama kuin väittäisin, että DNA hoitaa Ylen tekstitykset :-) DNAhan toimii vaan kanavien välittäjänä omille asiakkailleen.
  Kyllähän Suomi on huimasti pienempi markkina-alue kuin esim. Lontoo. Suurimpana "kannustimena" tässä lienee kuitenkin raha, kuinkas muuten.

  Edelleenkin odotan, että DNA vaivautuisi antamaan jonkinlaisen vastauksen kysymykseeni.

  Reijo M.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.