Kaapeliverkossa tarjottavat antennikanavat?

https://corporate.dna.fi/huoltotiedotteet?type=resttukari2&id=104976&scrollTo=n6pSAFvjas79&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3Dn6pSAFvjas79

Mitä ihmettä tämä tarkoittaa, eikö kaapeliverkossa pitänyt loppua antennikanavat??

Kommentit

• Näyttää tuo FM-kanavien poistuminen koskevan vain muutamaa osoitetta ilmoitetulla alueella. Tasapuolisuus on tässä kaukana. DNA voisi kertoa FM-opettamisen perusteet.
    PW
  • PW, en siis tarkoittanut nyt tällä kertaa radiokanavia vaan DVB-T kanavia joita Dna on ainoana kaapelioperaattorina jakanut kaapeliverkossaan.
    Jari
  • Antennikanvat "poistuvat" vain niistä kiinteistöistä, joista kerrotaan tämäntyyppisellä huoltotiedotteella "Huoltotyö: Kaapeliverkon palvelut, 25.-27.04.2022 Helsinki 00930, Vantaa 01280". Kuvaavaa on, ettei hultotyötä tehdä aamuyöstä.

Merkitsin poistuvat lainausmerkkeihin, koska kanvilla 62-65 olevat DVB-T kanavat poistuvat, mutta sen tilalle saa 26 kanavalle 11 kpl ilmaista ja 43 kpl maksullisiä DBV-T kanavaa (näin kävi meille).

PW
  • Miten DBV-T kanavat on erilaiset DVB-T kanaviin verrattuina?
    RageK
  • Tekevälle sattuu ja korjaustakaan tänne ei pysty tekemään :-(