Kadonneen/varastetun SIM-kortin sulkeminen Minun palveluni kautta

Ehdottaisin, että jos sulta katoaa/varastetaan puhelin ja SIM-kortti niin sen pystyisi sulkemaan Minun palveluni kautta. Eihän asiakkaal oo puhelnta millä soittaa asiakaspalveluun ja ilmoittaa että nyt on SIM-kortti kadonnu. Ja harvoin tulee silleen et pystyis lainaa puhelinta.

Minun palveluni paikasta voisi sulkea kadonneen/varastetun SIM-kortin ja tilaa uuden.