Kadonneet Welho-sähköpostit

Hei. Tänään huomasin Welho-sähköpostini inboxista kadonneen kaikki meilit 10.12.2019 ja 20.1.2020 väliltä. Niitä on ollut ehkä kolmesataa, joukossa ihan oleellisiakin. Käytän kahdelta koneelta Thunderbirdiä, mobiilista BlueMailia. Ne ovat toimineet mainiosti ja niiden asetukset ovat (edelleen) ihan kohdallaan. IMAP-roskakori on tyhjä, todennäköisesti itse äskettäin tyhjentämäni. En voi käsittää miten olisin onnistunut huomaamattani poistamaan inboxista satoja meilejä. Kadonneet meilit eivät näy myöskään webmailissa. Olisiko mitään vika-analyysia tai muuta vinkkiä tarjota? Kiitos.