Kaikki kanavat eivät näy

Käytössä on DNA Hubi, antennitelkku, langaton WiFi. Telkusta näkyy vain 1, 2, 3, 4 ja Teema. Tabletilla DNA tv näyttää lisäksi myös mm. National Geographic, Fox, TLC. Miten saisimme tv:sta näkymään puuttuvat kanavat?

Kommentit

• Jäi vähän epäselväksi koitatko katsoa suoraan telkkarilla vai hubin kautta. Kokeile ensin kytkeä antennijohto suoraan telkkariin ja tee tehdasasetusten palautus ja uusi kanavahaku.
    Jari
  • Lisäys/korjaus: siis tehdasasetusten palautus ja kanavahaku siis televisioon, ei hubiin tässä vaiheessa.
    Jari
  • Hubilla pitäisi kyllä näkyä IPTV:n kautta kanavat, mutta eikö ne sitten virity listalle, jos antennista ei niitä löydä, vai mikähän tuossa mättää...

Ja jos niitä ei ole listalla, ei voi valita katsotaanko niitä IPTV:n kautta vai antennilla.

Aika erikoista on nyt. DNA varmaan vastaa tarviiko hubi välttämättä antennijohtoa (joo nelosen kanavat ei näy ilman), mutta entä muut, jotka lähetetään IPTV:n kautta?
    JJJ
  • Ja vielä selvennykseksi ei tarvi antennijohtoa, kun on kerran käyttöönotettu hubi, mutta viritys vaiheessa siis tarvetta piti kysymäni?

Ja kysyjälle vielä, näkyykö kavat listalla, mutta eivät näy, vai eikö näy ollenkaan muita kuin nuo mainitsemasi kanavat ohjelmaoppaassa/minioppaassa?
    JJJ
  • Wifi:n kautta saattaa olla onfelmallista saada hubia toimimaan. Hubi tarvitsee antennikaapelin, jos antenniverkon kautta haluaa antenniverkon kanavia katsoa.
    Jos mahdollista kytke hubi kaapelilla reitittimeen.
    Antenniverkossa ei IPTV kanavat toimi, jos niitä ei erikseen ole DNA:lta tilattu.

Vaikka on antennitelkku, niin oletko kuitenkin kaapeliverkossa? Jos sattuisit olemaan kaapeliverkossa, hae hubiin kaapeliverkon kanavat. Kaapeliverkon DVB-T kanavat näkynevät huonosti suurimmassa osassa talouksia.
    PW
  • "Antenniverkossa ei IPTV kanavat toimi, jos niitä ei erikseen ole DNA:lta tilattu."

Kun kyse on hubista molemmat näkyy ja kuuluu ilman mitään erikoistilauksia. Pitää vaan valita kunkin kanavan kohdalla (kanavapaikalla) haluaako katsoa SD , HD (jos saatavilla), vai IPTV:n kautta lähetystä.
    JJJ
  • Ja kuva on SD t. HD riippuen netin nopeudesta, näinkö se menee?
    Myös MTV3 osalta.

Pertti O
  • IPTV:n kanavien kuvanlaatu riippuu netistä, 5 megaa riittänee "HD"-kuvaan. Nelosen kanavia ei tosiaan ole IPTV-jakelussa ollenkaan.
    JJJ
  • ...siis onko MTV3 myös HD laatua, jos nopeus yli 5 megaa.
    Ei liene muuta mittaria, kuin silmä 👁
    Pertti O
  • On se, selkeä ero on SD-laatuun jota antenni puskee. Kaikki muutkin kanavat tulee parempana IPTV:n kautta (joita ei ole Antennissa HD:na). Vitoset, kutoset, foxit ym.
    JJJ
  • Kiitos kaikille kommentoijille neuvoista. Kokeillaan josko jollain opilla saatais kanavat töllöönkin.
    Sissi
  • Itselläni antenni taloyhtiössä, DNA Hubi ja IP kanavat tilattu. Nyt ei näy MTV3 kuin antennista SD:na, SUBTV ei ollenkaan (ei antenni eikä IP ole edes kanavaluettelossa). Eikä todellakaan riipu kaikkien kanavien (IP) laatu netin nopeudesta. Osa on HD, osa ei.

Eikä ole vielä uusi DNATV softakaan käytössä, vaikka kevään aikana se piti saada käyttöön (ei, en tosiaan aio aloittaa Hubin määräaikaista tilausta alusta saadakseni uuden softan aiemmin käyttöön).

Pitäisikö SubTv ja MTV3 näkyä IP-kanavina? Cmoren kanavat näkyvät (ei ole tilausta niistä) ja Viasat Gold näkyy IP-kanavina (on tilattu).

Juha
  • Jotain ongelmaa on Juhalla. Kaikki IPTV-kanavat näkyy samalla laadulla. Näkyy myös MTV3 ja Sub. Joka kanavan kohdalla pitää erikseen laittaa mitä kautta haluat sen vastaanottaa, eikö anna sitten valita IPTV-vaihtoehtoa MTV3 tai tai Subin kohdalla ollenkaan?

Koskee vain Uutta DNA TV:tä tämä viesti.

HD- ei ole kuvassa valittavissa, kun MTV3HD, ei lähetetä antennissa.

JJJ
  • Niin tuossahan lukikin, että on vanha käytössä. ei sillä olekkaan sama kuvanlaatu, eikä sama toimintaperiaate muutenkaan, joten Uuteen pitää päivittää, että saa tuon valikon jonka yllä kuvasin.