Kaikki TV-kanavat pimenivät Lassilassa klo 9.10

Kaikki TV-kanavat pimenivät Lassilassa klo 9.10. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä.
Onkohan DNA aloittanut sähkön säästämisen.
PW

Kommentit

• Hei!

Jos kanavat tulevat netin kautta niin syynä saattaa olla yleinen vika verkossa: https://www.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=107932&scrollTo=ZzNPejyOG0lk. Mikäli kyse on tavallisista kaapelikanavista niin kannattaa olla yhteydessä suoraan vikapäivystykseen 0800 300 500, että voidaan selvittää ongelmaa tarkemmin.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kaapelista lienee kyse, koska Kannelmäkikin meni pimeäksi.
    T
  • Kaapeliverkosta on kyse ja vikapalveluun ei saa yhteyttä!
    PW
  • Häiriötiedotteessa: "Häiriön alkuaika: 31.08.2022 06:00

Häiriöitä kaapelilaajakaistayhteyksissä pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudenmaan alueella.
    Yhteys ei toimi ollenkaan tai osa sivuista ei aukea.
    Vikaa tutkitaan.
    Pahoittelemme häiriötä.

Arvioitu päättymisaika: 31.08.2022 16:00"
    Meillä netti toimii normaalisti ja vain TV-kanavat ovat pimeänä. Alkoi kaapelissa tänään klo. 9.10 YLE1 säätiedotuksen aikana.

PW
  • DNA:n antama linkki vaatii käyttäjätunnust aja salasanaa - ei onnistu.
    PW
  • Kanavan nimi ja meneillä olevan ohjelman nimi tulevat näyttöön, kun kanavan avaa, mutta ei kuvaa. Vian täytyy olla jossain DNA:lla. Sitä ei vielä ole saatu korjattua klo 11.
    PW
  • Myös Vääksyssä kanavat pimeenä , varmaan yleinen vika koska toisessa talossa asuvalla mutsilla sama juttu .
    Saapas 2.0
  • Vika koskee myös osaa tv-palveluista kaapeliverkossa. Ongelma siis parhaillaan korjauksessa myös tämän osalta.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • "Korjattu: Häiriöitä DNA TV -palveluissa"
    Nyt tosiaan näyttäisi toimivan. Toivottavasti on pysyvä asiantila.
    T