Kaikkien saapuvien puheluiden esto

Kun yritän estää kaikki saapuvat puhelut, tulee ilmoitus "Tietojen lukeminen epäonnistui - Soitonesto hylätty". Mistä tämä voi johtua? Aikaisemmin puheluiden esto on onnistunut normaalisti. Miten tuon vian saa korjattua?
Isabella Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Miten olet näitä yrittänyt estää?

Saapuvien puheluiden eston aktivointi onnistuu näppäilemällä *35*tunnusluku*11# ja vihreä luuri

Saapuvien puheluiden eston passivointi taasen seuraavasti: #35*tunnusluku*11# ja vihreä luuri

Tuo tunnusluku on oletuksena laskutusliittymillä 0000 ja DNA prepaid-liittymillä 1111.

Onnistuuko näin?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, kiitos vastauksestasi. Yritin tuolla tavoin ja tuli ilmoitus "vihreellinen MMI -koodi. Aiemmin se on onnistunut näin:
    Vihreä luuri -> kolme pistettä -> asetukset -> lisäpalvelut -> puhelunesto -> äänipuhelu -> kaikki tulevat puhelut.
    Koodinkin pitäisi olla oikein, muttei silti enää onnistu. Pystyykö uutta koodia vaihtamaan jos olisikin unohtanut vanhan koodin?
    Isabella
  • Jos tuo tunnusluku ei ollut oletuskoodi (eli 0000 tai 1111), onnistuu nollaus kun olet puhelimitse asiakaspalveluumme yhteydessä.

www.dna.fi/yhteystiedot