Kaksi DNA korttia

Minulla on Super Prepaid kännykällä ja Dataprepaid  läppärillä. Ostin ensin Rajattoman 30 pv Super Prepaidiin ja tänään Rajattoman Dataprepaidiin. Näyttää siltä, että molemmat lataukset (toinen jonossa) on nyt Dataprepaid kortilla. Miten voin tarkistaa asian? Kun katson m.prepaid. dna palvelusta, näen vain Dataprapaidin tiedot. En näe siinä mitään mahdollisuutta muuttaa numeroa. Minulla ei ole mitään käyttöä Datapreipaidin jonossa olevalle Rajattomalle koska lähden Suomesta elokuun puolessa välissä.
RaiLiiLau

Raija Laube Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Raija! Jos olet vahingossa ladannut molemmat latauksista samalle liittymälle ei saldoa ole valitettavasti mahdollista siirtää liittymältä toiselle. Mobiilisivulla voi katsoa vain sen liittymän tietoja joka on laitteessa sisällä, et siis voi puhelimella tarkistaa läppärissä olevan SIM -kortin tietoja
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • LAINAUS

• DNA:n prepaid-asiakkaana käytössäsi on mobiilisivusto m.prepaid.dna.fi. Vielä helpompaa on ladata puhelimeesi DNA Prepaid -mobiilisovellus, jonka kautta sivuston käyttö on kaikkein yksinkertaisinta.

Mobiilisivustolla voit:

tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, saldon, liittymätyypin ja voimassaoloajan
      ostaa datapaketteja
      kytkeä turvaominaisuuden
      ladata lataussetelin
      vaihtaa liittymäsi kielen
      Mobiilisivuston käyttö on maksutonta. Liittymäsi saldo ei kulu, vaikka puhelimesi siirtää dataa ladatakseen m.prepaid.dna.fi -sivun.

Sivuston käyttö
      Mobiilisivustoa käyttääksesi mene DNA:n prepaid-liittymää käyttävällä puhelimella tai tabletilla osoitteeseen m.prepaid.dna.fi. Varmista, ettet ole yhteydessä WiFi- tai WLAN-verkkoon, jolloin liittymäsi automaattinen tunnistaminen ei onnistu.

Mikäli puhelimesi internet-selain käyttää välityspalvelinta (proxy), voit saada tekstiviestin, jossa sinua pyydetään tunnistautumaan. Toimi viestissä olevan ohjeen mukaisesti ja tunnistaudu antamalla puhelinnumerosi. Tekstiviestillä tunnistautumista edellyttävät muun muassa Nokian Asha-mallit.

Tuetut puhelinmallit
      Mobiilisivun tulisi toimia ainakin puhelimilla, joissa on nykyaikainen Windows Phone, iOS, Android tai Symbian -käyttöjärjestelmä. Tällaisia puhelimia ovat muun muassa kaikki Nokian Lumia, Applen iPhone ja Samsungin Galaxy-mallit. Voit ladata mobiilisovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Asiointi DNA:n palveluissa puhelimilla, jotka eivät tue mobiilisivustoa
      Kaikki vanhemmat puhelimet eivät tue tietoturvan kannalta välttämättömiä tekniikoita, joten mobiilisivuston käyttö vanhemmilla puhelinmalleilla ei ehkä onnistu.

Voit kuitenkin asioida muiden kanaviemme kautta:

Saldon tarkistus: Lähetä tekstiviesti SALDO numeroon 14600
      Datapakettien osto: Mene osoitteeseen laturi.dna.fi
      Turvaominaisuuden kytkentä: Soita käyttöpalveluun 0800 412 582
      Lataussetelin syöttö: Soita käyttöpalveluun 0800 412 582
      Kielen vaihto: Soita käyttöpalveluun 0800 412 582

DNA Ida T    palveluneuvoja
                                                  4 Kes 2016                                                                                    Ilmoita asiaton sisältö                                                                                                                                        Paras vastaus

Tuomas Raatikainen