Kaksi valokuitu plus -modeemia

Moi.

Minulla on kaksi valokuitu plus -modeemia. Onko mahdollista, että käytän molempia yhtä aikaa? Olisi mukava saada toinen toiseen huoneeseen omasta kaapelilähdöstä.

Kommentit

• Toki on mahdollista. Silloin kumpikin modeemi tarvitsee oman nettiliittymänsä.
    Voitko nyt käyttää modeemeita vuorotellen? Yleensä vain toinen modeemi on DNA:lla liitetty liittymään?
    PW
  • Hei! Yhdellä kaapelilaajakaistan tilauksella voi olla vain yksi modeemi kerrallaan. Ethernet johto voi olla jopa 100m pitkä joten parempi ratkaisu olisi vetää esim. listoja pitkin johto sitä tarvitsevalle laitteelle
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksista.
    J-A