Kanava muutos ja epg tiedot?

Hei, dna kanava muutos toteutui mutta muutamista kanavista hävisi samalla kertaa tärkeä EPG lista kokonaan  ja ne ovat Discovery Channel, Animal planet, ja TV4HD onko tietoa mikä mättää vai onko vika kenties digitalla kun EPG ei päivity enään näiden kanavien osalta? Tosin ennen muutosta kaikki oli kunnossa ja Discovery näkyi jo ennenkin digitan kautta..?

Kommentit

• Alue on muuten Hausjärvi ja antenni verkko
    Reima
  • Itsellä EPG näkyy kyseisillä kanavilla normaalisti. WboxHD3 ja Kolin lähetin. Ootko kokeillut käynnistää television/digiboksin uudelleen?
    Joku
  • Kannattaa tosiaan hakea kanavat uusiksi, kun taajuus pysyi samana, mutta nippu vaihtui, joten voi tuoda ongelmia. Wbox hävitti Discoverylta jatkuvat tallenteet ohjelmaoppaasta ainakin, vaikka ne ilmeisesti tallentuukin niin ohjelmaopas ei niitä näytä.
    JJJ
  • Haettu on uusiksi kaikki kanava haut ja buutattu vermeet ivon dipillä...silti on vain edelleen pimeenä epg noista 3:mesta kanavasta discovery tv4hd ja animal planet..vika ei ole kyllä meillä täällä kaikkien muiden kanavien epg:t toimii hyvin
    Reima
  • Reima:
    Tuleeko sinne kanssa maksukanavat Tiirismaan mastosta. Itselläni tuosta kyllä ne toimii joka vehkeellä.
    JJJ
  • Erikoista itselläni on Topfieldin hd digiboksi ja velhon kortti boksissa kiinni...miksi kuvat näkyy hyvin mutta EPG ei näy noiden kolmen kanavan kohdalta? Ennen muutosta kaikki toimi vuosia kun junan vessa..kyllä se UHF verkosta digitalta kuvat tulevat uskoisin että Tiirismaan mastosta...menee yli hilseen miksi ne epg hävisi noista kolmesta kuin pieru saharaan..miksi DNA ei kommentoi täällä mitään pitää vissiin kysyä Digitalta onko kaikki ok? Jos on niin pitää vissiin upottaa tuo topfield järveen 😀
    Reima
  • Taajuus Tiirismaalta on tuo allaoleva 602 MHz D-nipussa, itsellä Wbox ja 3 TV:tä jossa olen katsonut Animal Planetia ja Discoveryä (myös Nelonen HD) tuon muutoksen jälkeen ja kaikissa toimii EPG. Voisit vielä kokeilla jotain resettiä laitteelle, jos sitten toimisi?

Korttina mulla on DNA logoilla varustettu, eikös se Welho ole vanhempaa versiota, joten voisiko siinä olla jotain ongelmaa. Itse jouduin PlusTV:n kortin vaihtamaan tuohon DNA korttiin jokuvuosi sitten, kun HD-kanavissa oli jotain häikkää.

Kanavanippu D
    Taajuuskanava / Taajuus, K37 / 602MHz
    • Nelonen HD, 24
    • C More MAX HD, 40
    • C More First HD, 53
    • Viasat Film Premiere HD, 61
    • C More Sport 1 HD, 55
    • C More Sport 2 HD, 56
    • C More Hits, 57
    • C More Juniori, 43
    • C More Series, 54
    • Discovery Channel, 44
    • Paramount Network, 46
    • Nick Jr., 58
    • Nat Geo Wild, 48
    • Animal Planet, 49
    • Viasat Live 1, 111
    • Viasat Live 2, 112
    • Viasat Live 3, 113
    • Viasat Live 4, 114
    • Viasat Live 5, 115
    JJJ
  • JJJ...kyllä noi kaikki asetukset on oikein mulla kanavat ja niput jne..eikös EPG pitäisi toimia aina jos kanava kerran näkyy? Muilla kanavilla mulla EPG toimii 100% vika ei oo kyllä mulla koska ne ennenkin toimivat hyvin katsotaan nyt ehkä pitää alkaa elisa viihteen kautta seurata discoveryä siellä ei vaan voi tallentaa yhtään maksullista  ohjelmaa siellä EPG toimii se tuleekin netin kautta
    Reima
  • Tuossa tuo Discovyry on auki TV:ssä ja lähetys Tiirismaalta ja epg näyttää tiedot.

Mulla on joskus Wboxissa eriohjelmatiedot, kun TV:ssä. En tiedä hakeeko se joskus ne VHF-verkonkautta ja toisinaan UHF vai mikä tuon selittää, kun kaiketi pitäisi tulla kanavanmukana tiedot. Joten jotain laitekin vaikuttaa asiaan.

Esin TV:näytti Discovyn tiedot englanniksi pitkään, kun Wbox rupesi näyttämään suomennettuja nimiä. Nyt ne on kaikilla laitteilla väännetty suomeksi, telkku.comissa on ko.kanavan oikeat nimet ohjelmille.

Samoin Wbox näytti MTV3HD kanavalla vaan yhden sanan tiedoissa ja TV näytti koko ohjelman kuvauksen.

Enpä enää keksi mikä voisi olla vikana, muutakuin laite.
    JJJ
  • Saatko poistettua niitä kanavia manuaalisesti tai tyhjennettyä kanavalistaa ja haettua sitten kanavia uudelleen? Aikaisemmat topfieldin boksit sekoilivat juuri samalla tavalla, olisiko tuossa nyt siitä kyse.
    Viimeinen keino on sitten palauttaa tehdasasetukset.
    JP
  • Topfieldissä voisi poistaa ne kanavat, joissa EPG ei toimi ja hakea sitten kanavat uudestaan. Tai sitten laitta boxi tehdasasetuksille ja hakea kaikki kanavat uudestaan.
    PW
  • Kiitos kaikilke vinkin antaneille se Topfieldin tehdas buutti tehosi...tietysti hirveä viilaaminen että saa taas kaikki kohdalleen joka säätö käytävä läpi...oli kyllä ihme jumi tuo EPG minkä ihmeen takia se jumiutui?  Mikä sen just Kanavanippu D
    Taajuuskanava / Taajuus, K37 / 602MHz missä nuo 3 kanavaa oli niin jumitti? Mikä sen aiheutti?
    Reima
  • @Reima
    "oli kyllä ihme jumi tuo EPG minkä ihmeen takia se jumiutui? Mikä sen just Kanavanippu D."

Digita vaihtoi vuodenvaihteessa kanavanipun B kanavanipuksi D ja samalla siirteli kanavia nipuista toisiin. Nipun nimen muuttaminen aiheuttaa muutoksia nipun kehystietoihin ja voi olla , että kaikki vastaanottimet eivät siitä toivu muuten kuin uudella kanavahaulla.
    Veikko
  • @Veikko kyllä nimenomaan piti palauttaa tehdas asetukset..hurjaa säätöä tämä tv kanava nippujen kanssa pähkäily ennen oli helpompaa oli vain muutama kanava ja itse piti ruuvata taajuus kohdalleen putki töllöstä täytyy toivoa että DNA jättää nyt ne pätkivät HD lähetykset kokonaan rauhaan 😅
    Reima
  • @Reima
    "täytyy toivoa että DNA jättää nyt ne pätkivät HD lähetykset kokonaan rauhaan."

YLE:n HD-kanavat siirtyvät Digitan verkkoon 1.4.2020 ja koska DNA sulkee ensi heinäkuussa koko VHF-verkkonsa , niin varmaan kaikki muutkin kanavat , mitä DNA:n antenniverkossa vielä on , joko siirtyvät sinne tai loppuvat kokonaan.
    Veikko
  • Tehty noi. Ei silti toimi Topfieldissäkö vika?
    Sami Stenroos
  • Topfieldissä Helsingissä myös sama vika, epg ei Discovery channelilla toimi.
    JP
  • Nyt kyllä toimii epg:t, Topfieldillä Helsingissä, usean tehdaspalautuksen jälkeen.
    Sami Stenroos