Kanavapaketin vaihto

Onko kanavapaketeilla irtisanomisaika? Kanavapaketin vaihto suunnitteilla joten, onko vanha sanottava irti ensin vai onnistuuko vaihto suoraan aspan kautta?
Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi FÅ!

Tavallisesti kanavapaketti voidaan vaihtaa toiseen joko samantien tai seuraavan laskutuskauden eli kalenterikuukauden alusta. Tämä hoituu kuntoon asiakaspalvelussa numerossa 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.

Sopimusehtojen mukaisesti kanavapaketeilla on kuukauden irtisanomisaika ja useimmiten sopimus päätetään joko kuluvan tai seuraavan kuun loppuun.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kun paketin ottaa tarjouksena, siinä on yleensä 6 kk:n sitoutumisaika, jona aikan sitä ei korvauksetta voi irtisanoa.
    Jos kuitenkin halaa vaihtaa paketin kalliinpaan, niin se onnistunee korvauksetta soittamlla asiakaspalveluun.