Kanavat ei näy

Tilasin dna liigapassin 5 päivää sitten eikä se vieläkään näy, olen hakenut kanavat monta kertaa uudestaan antenilla eikä se auta, dna hubi löytyy
Marketta Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Eikös se mennyt niin että kanavat ovat IPTV-kanavia, eli kulkevat nettiyhteyden kautta. Ja DNA-hubissa täytyy olla uusi versio DNA-tv sovelluksesta. Kannattaa nyt kiireesti soittaa asikaspalveluun 044144044
    A-P
  • Vanhoissa hubi sopimuksissa voi maksukanavat tulla hubille antenniverkonkautta, mutta sitten tarvii päivityksen kuitenkin uuteen DNA TV:seen.

Antennilähetyksessä vaan ei taida ylipäätään olla mitään kanavaa jota kautta lätkä näkyy?
    JJJ
  • Ainakin 1.10 tuli kaapelivekkoon 8 kanavaa lisää - noita passikanavia.