Kanavat sekoilee DNA TV

Kanavaa vaihtaessa ylös tai alas, ruudulla lukeva kanava on eri kanava näkyy. Eli jos sesim. Siirryn kanavalta 1 kanavalle 3 nuolinäppäimillä, voi ruudussa lukea MTV3-kanavalla, mutta todellisuudessa kanava on joko tv2 tai nelonen. Jos kanavia vaihtaa todella hitaasti nuolinäppäimillä, silloin yleensä menee oikein. Ongelma alkoi viimeisen päivityksen myötä kuukausi pari sitten. Onko jotain tehtävissä
Tomi Engblom Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tomi!

Ongelma on tiedossa ja parhaillaan korjauksessa. Näillä näkymin ongelma saataisiin korjattua seuraavassa päivityksessä. Kanavien vaihto onnistuu edelleen normaalisti numeronäppäimillä tai ohjelmaoppaan kautta.