Kannattaako hankkia lisäantenni 4g nettiä varten?

4g netti on kovin hidas. 5 palkkia. Modeemi ilmoittaa, että yhteys on LTE 800mhz. Laitteen ilmoittaman cell ID:N perusteella saatu enb id kanssa ei mastoa löydy cellmapperilla. Kartalta löytyy kuitenkin yksi masto, joka näyttää kuuluvan tänne. Cellmapper ilmoittaa bands 1, 3, 7. Tarkemmin katsottuna 1 ja 3.

2100mhz,ei netti toimi. 1800mhz netti on tuplasti nopeampi, mutta palkkeja on vain 2. Yhteys myös pätkii hirveästi ja pingi hyppii.

Kannattaakohan hankkia lisäantenni? Jos sen kanssa se 1800mhz toimisi? Vähän hävettää, kun olin jo sellaista hankkimassa ja olin yhteydessä asentajaan. Sille sitten kerroin viidestä palkista ja se sanoi, ettei kannata. En minä muistanut tuota 800mhz vs 1800mhz juttua.

Kommentit

• Luultavasti kannattaa, esim 2xsuuntaantennit ja sellainen modeemi mikä käyttää molempia taajuuksia, niin voi tulla ihan hyvä 😉

Palkeista en tiedä mitään, signaaliarvot kertoo enemmän.