Kännykän netin jakaminen toiseen laitteeseen

Tuleeko kuukausilaskulle lisää hintaa, jos jakaa kännykän netin tietokoneeseen tai pleikkariin pelien päivityksiä/latauksia varten?

Itselläni käytössä puhelimessa DNA Nopea 4G Rajaton.

Kommentit

• Hei Jake, liittymissä on rajaton tiedonsiirto, yhteyden jakaminen toiseen laitteeseen Suomessa ei tuo lisäkuluja.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei. Onko kaikissa uudemmissä DNA:n matkapuhelinliittymissä rajaton netti ja näin ollen nettiyhteyden jakaminen puhelimesta tietokoneelle ei tuo asiakkaalle lisäkustannuksia? Itselläni on rajaton 4G mutta en tiedä millaiset liittymät vanhemmillani on, ovat kuitenkin DNA:n asiakkaita. Voinko olettaa että liittymätyypistä huolimatta hekin voivat aina jakaa netin kännykästään pöytätietokoneelle vailla huolta lisäkuluista?
    Kimi
  • Hei Kimi! Kaikissa nykyisissä laskutusliittymissä on rajaton netti, joten lisäkustannuksia netin jakamisesta kotimaassa ei tule.